Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh ne güzel gezmişsin İlknurcum, migren de tutmasaymış iyiymiş :(
umarım şimdi daha iyisindir.

Canım çok geçmiş olsun :71:
Umarım biraz daha iyisindir :34: bu arada Rhein nehri kıyılarının hepsi çok güzel yaaaaaaaaa :16:
Bende Heidelbergte okumuştum geçmişte ve resmen şehre aşığım desem yeridir :1:

Heidelberg am Rhein - Google'da Ara

Bu gidişimizde Heidelbergin tepesindeki Tarihi Şatoya götüreceğim eşimi :34: önceki gidişlerimizde pek fırsat olmamıştı maalesef.

çok güzel yermişş geçmiş olsun migren zorr

Cok tesekkürler fistik arkadaslarim benim :16::16::16:
Simdi biraz daha iyiyim ama sessiz sakin uyumadan gececek gibi görünmüyor :53:
Banucum bizde her firsatta gezeriz cnm esinde benim gibi cok sansli demekki cnm benim esimde sagolsun her yere götürür beni :34::34::34:

ben şimdiden kaldırdım sayılır salonun halılarını. bi tane küçük var, onu da az daha ısınınca kaldırırım. halısız daha rahat temizlemesi de.

adam da haklı şekerim :))

çocuk olmasa kaldırırımda yaramaz cadı çoraptutmuyo ki ayağında bide burda evlerin çoğu heryer kalebodur buz gibi yerler yazın iyi olur sanırım

benim pilim bitti kızlar şarj olmam lazım yeni haftaya minik cadım uyursa uyuyalım daha şu saat oldu ayakta güya banyo yapan çocuk uyurdu 1 kase yoğurt yedirdim banyo yaptırdım beni uyutacak cadu kendi fingir fingir ayakta

hepicin,ize iyi geceler

çocuk olmasa kaldırırımda yaramaz cadı çoraptutmuyo ki ayağında bide burda evlerin çoğu heryer kalebodur buz gibi yerler yazın iyi olur sanırım

ya evet hatayda falan da her yer öyleymiş. hatta hortumla yıkarlarmış yazları evleri. kışın ve baharda soğuk olur ama ya. sen de haklısın çocuk olunca kaldırmak da sıkıntı.

iyi geceler hatunlar,
nasıl keyifleriniz? ben bugün daha iyiyim şükür. yarın tamamen iyileşirim inşallah.

Zeynepcim ilginç olmuş, kim ne yapacak faceini. umarım çözersiniz canım bu sorunu en kısa zamanda. ne tuhaf insanlar var ya.

dikkat et kendine kuşumm , öpeyimde geçsinn ;))

Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.:1:

--

Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...

wuuhuuuu melihh , hemide kalsı olanındaann ;)))

Bugün yediklerimide paylaşayım bari

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık suya 2 - 3 damla limon

15 dakika sonra 1 büyük bardak maydanoz suyu

Kahvaltı;

2 dilim ekmek ( eşim cavdar almamış mecbur beyaz yedim )
1 kk beyaz peynir
1/2 Domates
1/2 Salatalık
2 küp kaşer ( kesme şeker büyüklüğünde )
1 büyük fincan yeşil çay

Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 koca bardak metabolizmayı hızlandıran ödem sökücü çay ( Xay / Ayşenin tarifi )

ara;
3 tane medine hurması

Öğlen;
1 kase salata
1 şekersiz nescafe ( Spora geç kalacağım diye en basit olanı seçtim mecbur )

ara;
1 şekersiz çay

Akşam;
2 ufak haşlama tavuk baget
1 koca kase salata ( yağsız, bol limonlu, nar ekşili )
1 kase yoğurt

gece;
1 koca fincan yeşil çay

Bu saate kadar 2.5 litre su içtim ve yatana kadar rahat bir 0.5 litre daha içerim

Bugün tam 90 dakika Fitness yaptım ki bunun 50 dakikası sırf cardioydu
30 dakika yüzmeyi pek saymıyorum çünkü rahatlamak için yüzdüm yani aheste aheste

Cecoş menünü beğendimm canım , öğlen salatana ton balığı yada peynir eklesen spor öncesi güzel olurdu tatlımm ;))

KV gelmişş , gözünüz aydınn , güle güle kullanın hediyelerinizi , hele nedir o lastikli toka yaaa , şaka gibiiii :27::27::27:

Kizlarrr yaffff ben bu resim isini beceremedim cogu resmime hata verdi biri beni aydinlatabilir miiiiiiiii ????????
:28::28::28:

benim pilim bitti kızlar şarj olmam lazım yeni haftaya minik cadım uyursa uyuyalım daha şu saat oldu ayakta güya banyo yapan çocuk uyurdu 1 kase yoğurt yedirdim banyo yaptırdım beni uyutacak cadu kendi fingir fingir ayakta

hepicin,ize iyi geceler

İyi geceler canım...

ya evet hatayda falan da her yer öyleymiş. hatta hortumla yıkarlarmış yazları evleri. kışın ve baharda soğuk olur ama ya. sen de haklısın çocuk olunca kaldırmak da sıkıntı.

güneydoğuda öyle..Evlerde su gideri var sanırım hortumla yıkadıklarına göre...

Sabaha lazım olacakları ütüleyiverdim rahatladım
İlknurcum geçmiş olsun migren zor valla :54:
Nursena sen de çok çalışmışsın bugün ellerine sağlık ben uzuuuuun zamandır yaprak sarmadım
Yenacım sen de temizliğe başlayacakmşsın kolay gelsin
Benim işler kaldı yine bu hafta hep yağmurlu olacakmış Ankara
Neyse işler kaçmıyor ya:1:

Aynurcuğum, hep soracağım unutuyorum..eşinin okulu ne oldu.??

Nursena sen de çok çalışmışsın bugün ellerine sağlık ben uzuuuuun zamandır yaprak sarmadım

Çok zor aslında ama eni sonu yapmam lazım...
Planladım her gün yapacağım işleri :) öyle daha iyi oluyor.:)

Sen de haftaya başlarsın yağmurlar bitince..

Aynurcuğum, hep soracağım unutuyorum..eşinin okulu ne oldu.??

Yenoşum okul önden bakınca dikdörtgen bi okul yani uzunlamasına , hasarın çoğu sol tarafta , koridoru duvarla ayırdılar , orayı çevirip bir sınıf olacak şekilde bi daha ördüler , bir tahta takıp eğitime devam , diğer taraf halen yapılıyorr , şimdilik idare ediyolar ama öğretmenler odası , wc , müdür odası , bilgisayar sınıfı , sınıflardan bi tanesi yok ;)

sagol asucum :16::16::16:
of offff aynen asum ama öyle diye diye haftalardir camlar bana ben camlara bakisip duruyoruz valla :9::9::9:
havalar isinsada camlar perdeler bi temizlense üstümde öyle bir yükki anlatamam :53::53::53:

selamün aleyküm şekerler:3:
asucum,ilknurum geçmiş olsun canlarım:16:

benimde yazlık kışlık ayırmam lazım:31:
öncelikle kendi dolabımdan başlayıp büyük gelen kıyafetlerden kurtulmam gerekiyor:1:

hürremmm,mehtapppppp özledik yahuuu:29:

kızlarrr facem ele geçilmiş...saçma sapan şeyler paylaşılmış bugün....ben daha yeni oturdum pc başına yeni farkettim....bir süreliğine dondurucam bilginiz olsun....ekli olan arkadaşlar benden size saçma sapan davetler gelirse kabul etmeyinn...zaten sabahtan beri bilgisayarımda kafayı yedi açamıyorum hiç bişeyi eşim ugraşıp durdu bütün gün düzeltmek için...olmassa formatlıcak artık...:47::47::47::47:
geçmiş olsun canım:16:
ne dangalaklar var:47:

Back
X