• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.

Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.

Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....

Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...

Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....

Hayirli aksamlar:16:
geçmiş olsun canımm.....

esracım sanada geçmiş olsun be güzelim bak gitmedin gitmedin sonunda cıs yaptılar sanaa...neyse bari ilaçlarını düzenli kullanda daha fazla uzamasın canımcım...

EGEDENİZ doğum günün kutlu olsun doktorcumm , sevdiğinle , yavrucaklarınla ve tüm sevdiklerinle nice yıllaraaaa :16::16::16:

bu arada egedeniz doğum gunun kutlu olsun:3:3:3

EGEDENİZİM geç gördüm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında eksi kilolar gelsin inşallah:16:

aaa unuttumm egedenizcimm doktorcummRabbim hayırlı sağlık uzunnn bir ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberr...:16::16::16:

QUOTE]

Egedeniz ablacım kusura bakma ya sürekli bi yazayım diyorum hep unutuyorum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere ailenle çocuklarınla ve bütün sevdiklerinle:16::16::16::16:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM:))))
daha nice mutlu sağlıklı huzurlu günler görürsün inşaallah tüm sevdiklerinle canım.....

amaaan kaçamağıda takma bu sefer; arada bi de battı balık yan gider yapmak lazım böyle:))):34:
:16::16::16:

hepinize teşekkür ederim..

ben de öyleyim, teşhis tamam da tedavi yok :))
egedeniz tefe koyacak bizi :9:

tefe koymam merak etmeyin.. yeni bir grip salgını başladı. boğaz ağrısı, öksürük, kırıklık var. ateş yok. tahliller tamamen normal çıkıyor. antibiyotik faydasız.ağrı kesiciler biraz rahatlatıyor.. istirahat istirahat istirahat... o kadar. bol su için bol yeşillik ve c vitaminli meyveler yiyiyn. hepinize geçmiş olsun..

şimdi biraz ütü yapayım. sonra gelirim inşallah..

aaa unuttumm egedenizcimm doktorcummRabbim hayırlı sağlık uzunnn bir ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberr...:16::16::16:

QUOTE]

hepinize teşekkür ederim..

tefe koymam merak etmeyin.. yeni bir grip salgını başladı. boğaz ağrısı, öksürük, kırıklık var. ateş yok. tahliller tamamen normal çıkıyor. antibiyotik faydasız.ağrı kesiciler biraz rahatlatıyor.. istirahat istirahat istirahat... o kadar. bol su için bol yeşillik ve c vitaminli meyveler yiyiyn. hepinize geçmiş olsun..

Teşekkürler doktorcum :16::54:
istirahat edebilmek mümkün olsa keşkem ama yarın kesin dinlenmedeyim inşallah

fahri ankaralılar olarak dar geldi sana angara ve angaranın bağlarıyla coşuyoruz Asuman abla :9:
çalgı çengiden yapıştı bunlar, behzat komser de sağolsun tabi :)

geçmiş olsun canımm.....

esracım sanada geçmiş olsun be güzelim bak gitmedin gitmedin sonunda cıs yaptılar sanaa...neyse bari ilaçlarını düzenli kullanda daha fazla uzamasın canımcım...

sağol Zeynepcim :)

enem ne korkunçmuş. ilerleyen yıllarda bu salgınlarda antibiyotik işe yaramadığında hepiciğimiz ölücez zatennnn :53:

kolay gelsin...

:16::54:

:16::54:

ben kaçtım şekerciklerim :10:biraz karadayıya bakıp uyucam,Allah'a emanet olun:16::54:

iyi geceler :16:

iyi saatte olsunlarım geldi bugün üzerime.

tüm gün canım sıkıldı yattım ölece..gribimi de atlatamadım.
dün geceden beri herseye aglıyorum bir nedeni de yok:(

bugünde eşim dısarı cıkalım dedi yok dedim agladım.
evde oturduk canım sıkıldı dedim ağladım.
adam ne yapacagını şaşırmış durumda...

hava almak istedim dısarı cıkasım yok.
karnım acıktı ama canım birsey çekmedi..

benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama bu huysuzlugum nedir bilinmez:111:

kizlar kizlar kizlar. 4 gündür yokum hemen hemen. Geldim bildirilerimi gorunce sevindim bu bi geri dön hemen cagrisiydi anladim :) diyetim daha dogrusu diyet degil zayiflama cabalarim devam ediyor. Sporada duzenli olarak gitmeye basliyorum yogun bir gün oluyor pertim cikiyor ama tartiya cikinca keyfim yerine geliyor. ayin 5 inde basladim iste hala hirsliyim gram gramda olsa gittiklerini gormek hosuma gidiyor. Kullandigim aletlerde tahmini kalori kaybi yaziyor. günlük olarak kahvaltimi artik aksatmiyorum 1 dilim tahil ekmegiyle üstüne canimin istedigini koyuyorum. Öglen cacik yiyorum sonrasinda meyve nihayetinde diyette degilim zayiflamak istiyorum diiiymi ama :)) Simdide yesilcay sirke limon karisimi yaptim kendime iciyorum. Sporda araya girince eve gec geliyorum dersler falan Size zaman ayiramamaya basladim ozur dilerim :( ama en az 2 günde bir giricem söz. suan 91 kilodayim canlar :) Inanilmaz hareketli geciyor günüm. Yapim cok hizli kilo alip hizli verebiliyor. pekte iyi bisey degil aslinda nefes almaya korkuyorum resmen :) 2 hafta sonra türkiyeye gidiyorum soylemistim. ayin 23unden sonra 12 gün yokum kizlar son gun girer kac kiloyla uctugumu belirtirim :) esimin iltifatlari simartiyor beni git gide heyecanlaniyorum her gören süzülmüssün diyince ihihihi. 2 aya gorur onlar süzülmeyi mayokini giyicem vallaha bi 75 olayim :) boyum zaten 1.73 ihih ondan sonrada insallah gelsin bebis :) Ozledim size yazmayi. Simdide 2 gobek atarim. Esim gelsin dusa giricem Spor salonunda vaktim kalmadi apar topar ciktim. Bide 2 durak yürüdüm. Sormayin calisma varmis vallaha o yorgunlukla kalorileri yakmaya devam ettiginemi sevineyim yoksa ayaklarimin ziplamaktan sismesine mi bide spor cantasi amaan aman yandim evladiiiim ihihih. Kimler kimler burda bakaayim ?

Oooo baya bir yoğnluk varmış sende :1: inşallah bu yoğunluklar sana çok daha fazla eksi olarak geri döner :34:
Bu arada şimdiden sana hayırlı yolculuklar :3:
SAğlıcakla gel :1: sağlıcakla yuvana dön :34:

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.

Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.

Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....

Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...

Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....

Hayirli aksamlar:16:

kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.

sağol Asuman abla :)

sen de gayet iyisin. inşallah çok güzel rakamlar göreceksin bu hafta :16:

inşallah gönlüne göre gelişir her şey canım.

baklavayı da yememişsin, afferin sana :16:

Hepinize büyük geçmiş olsun :71:
Benim kocamda şu anda köşe yastığı kıvamında :1:
Deminden beri onu verin bunu verin diyor yattığı yerden :27: dedim ben ne zaman böyle koltukta yayılıp keyif yapacağım diye :1: tabi cevap belli hiç birzaman :1:
Umarım bir an önce toparlanırsınız :34:

Asumanzeynep canım sanada büyük geçmiş olsun :71:

banucum ben12-13-14 de kongrede olacağım. ama sizinle buluşmak için 11 inde geleceğim istanbula. sabah erken saatte çıksam öğlen orda olurum.. daha biletimi almadım. bu gün yarın ayarlar sana da haber veririm.. bir dekalacağım yeri ona göre ayarlayacağım.. sonuçta 11 inde buluşabiliriz...

Esra da işlerini ayarlarsa gelir diye umuyorum. gelemezse de onunla bir başka gün görüşeceğiz..

Tamam canım netleşsin anında çanları çalar herkesi bir araya toplarım nasılsa :1:

benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama bu huysuzlugum nedir bilinmez:111:

ağlama cücüüümm , kıyamammm :16::16::16:

meryemcim doğum kontrol hapı ya da başka bir hormon ilacı alıyorsan onlar yapabiliyor. ağlama sen, iyi hissetmeye çalış. iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış canım.

Hepinize büyük geçmiş olsun :71:
Benim kocamda şu anda köşe yastığı kıvamında :1:
Deminden beri onu verin bunu verin diyor yattığı yerden :27: dedim ben ne zaman böyle koltukta yayılıp keyif yapacağım diye :1: tabi cevap belli hiç birzaman :1:
Umarım bir an önce toparlanırsınız :34:

Asumanzeynep canım sanada büyük geçmiş olsun :71:

Senin de beyine geçmiş olsun :1:
onların hastalığı da ayrı bir zor oluyor yahuu.

kızlarr küçük cadımı uyuttum bende yatmak istiyorum inş uyanmaz....büyük kızı alıp yatmaya gidiyorumm öptüm hepinizi iyi geceler...

meryemcim doğum kontrol hapı ya da başka bir hormon ilacı alıyorsan onlar yapabiliyor. ağlama sen, iyi hissetmeye çalış. iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalış canım..

ah esracım hormon ilacı içiyorum ama 1 yıldan fazladır içiyorum bağısıklık yapamadım mı hala dersin:)

birseyler yapıorum ama sonra yine ağlamakla bitiriyorum.
gözlerim herseye doluyor cok hassasım bu ara.

kızlarr küçük cadımı uyuttum bende yatmak istiyorum inş uyanmaz....büyük kızı alıp yatmaya gidiyorumm öptüm hepinizi iyi geceler...
iyi geceler canım.umarım sorunsuzca uyur da sen de deliksiz bir uyku çekersin.

tamam derken yine gözler dolmuş , gıızz döverim haa bak saçını çekerimm :22::22::22::4::4::4:

he işte bu..buldunn bir Adana lı sanırım ancak böle susturulur:40:

ah esracım hormon ilacı içiyorum ama 1 yıldan fazladır içiyorum bağısıklık yapamadım mı hala dersin:)

Kıyamam ben sana iddadaşım :16:
İnşallah yarın sabah kendini hiç olmadığın kadar mutlu hissedersin :34:

iyi geceler canım :16:

kıyamam ben sana...
Allah kalbine huzur versin. biliyorsan felak ve nas surelerini oku istersen canım.

tamam derken yine gözler dolmuş , gıızz döverim haa bak saçını çekerimm :22::22::22::4::4::4:

ben de çekerim bak Aynurnan beraber :)

kız yaş sorunca takıldım öle sana
valla şimdi olsa istiyomda zor be bu bıcırıklar büyüsünde aman kafayı yedirirler bana iyce şimdikiler eskisi gibi deil ki hiç istek ve ihtiyaçları bitmiyo
tamam cücüşşşümm ağlamıyorum:58:

kızzz adanalılar neşeli insanlardırrr sana bunalım heç yakışmıyooo valla

egedenizi doğum günün kutlu olsunnn

asuuu hamaratlığım üzerinde ama hem hamaratlık hem annelik hem diyet gitmiyo beraber

caaannnnnnıımmmmmmmmmm:54::54::54:

senin bu güzel duaların dileklerin mutlu ediyor beni.

küçük cadı nasıl oldu?yiyormu artık her buldugunu:1:

Canım sen her daim dualarımdasın zaten :38:
İyi küçük cadı beni cıldırmakla uğraşıyor :1: anam daha hamileyken doktor kurbağ demişti küçük cadıya bu yaşa geleldi yürümek bilmiyor ya zıplıyor ya koşuyor :60: birde patır patır ses cıkartıyor dersin 100 kiloluk insan geçti :60:
Ne bulursa yemek istiyor aslında ama kuş kadar yiyor önüne koyunca :1:
Şükür bu günümüze hem midesi genişlemesin daha iyi :34: yarın öbür gün anası gibi uğraşmak zorunda kalmasın :34:

Kızlar bana müsaade :3:

Çok geç oldu :18: küçük kuzuyuda alıp yatayım :34
Eşim bizede hastalığını bulaştırmasın diye koltukta uyuyor :1: bizde ana kız yayılıyoruz :60: fena alışkanlık yaparsa yandım ki ne yandım ama gece uyanıp uyanıp kuzuyu öpmeyi çok seviyorum :16:

Allaha emanet olun :3:

Back
X