• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablacım hoşgeldin..kazasız belasız düğünüzü atlattınız çok şükür...dediğin gibi yorgunluk gelir geçer ama onaların mutluluğu size yeter...Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın....

hepinize çoookk teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkeste bir kırgınlık var.. hasta olan herkese çok geçmiş olsun...ben sabah uyandığımda halsizliğime öksürük ve göğüs acımasıda ekleniince sabah doktora gittim detaylı tahlil vermek için birde bugün dinleneyim 1 gün rapor aldım...zaten dinlenmeden geçmiyor...evdeyim şimdi geldim kendime kahvaltı hazırladım ıhlamur yaptım geçmişi okudum...

eşim yemin verdirdi evde hiç bişey yapmıcama ve yatıcama dair ama bi sürü ütü var,tozda alınması lazım bakalım ne yapıcam...

doktor mümkünse hiç ilaç içmeden atlatmaya alışındedi eğer bronşlara inmemeişse...

Esracım ben sanırım gözden kaçırdım sende acilemi gittin...dikkat et kendine..iyice dinlen..evde olmaın kıymetini bil:34:

evet canım dün akşam kulak ağrısı dayanılmaz olunca gittik acile. boğazlar kulağa vurmuş dedi. 1000lik antibiyotik verdi, bugün daha iyiyim şükür.

sen de dinlen canım evde. dinlenmeden geçmiyor. ben de bugün bi ütü yapıcam. ilaçsız da geçmedi neredeyse 10 gündür canım. Allah şifa versin tüm hastalara.

hepinize çoookk teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkeste bir kırgınlık var.. hasta olan herkese çok geçmiş olsun...ben sabah uyandığımda halsizliğime öksürük ve göğüs acımasıda ekleniince sabah doktora gittim detaylı tahlil vermek için birde bugün dinleneyim 1 gün rapor aldım...zaten dinlenmeden geçmiyor...evdeyim şimdi geldim kendime kahvaltı hazırladım ıhlamur yaptım geçmişi okudum...

eşim yemin verdirdi evde hiç bişey yapmıcama ve yatıcama dair ama bi sürü ütü var,tozda alınması lazım bakalım ne yapıcam...

doktor mümkünse hiç ilaç içmeden atlatmaya alışındedi eğer bronşlara inmemeişse...

Esracım ben sanırım gözden kaçırdım sende acilemi gittin...dikkat et kendine..iyice dinlen..evde olmaın kıymetini bil:34:
geçmiş olsun canım

Dafi ablacım hoşgeldin..kazasız belasız düğünüzü atlattınız çok şükür...dediğin gibi yorgunluk gelir geçer ama onaların mutluluğu size yeter...Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın....

dafıcım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun allah ömür boyu mutluluk versın onlara ve evlı olan herkese
amiiinnn
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim.

Selam kızlaarrr :16::16::16::16:

bugün erkenciyim , 4 saat dersim vardı , eve geldimm , şimdide light ton balıklı salatamı lüpletiyom , aayyy çok güüzel oldu , foto koyacaktım ama yarısını yedikten sonra geldi aklımaaa :)))) öğle önünü düşünenlere tavsiye edilirrr :56::56::56:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben aynıyım valla çok fena hastayım ne yapcam böle nasıl ev yerleştircem bilmiyorum neyse rabbim bi kolaylık verir elbet hepiciğinizi öpüyorum kızlar :54::54::54:

Canım tekrar hayırlı olsun yeni işin önce biraz zor olur ama sonra alışırsın inşallah tatlım Allah kolaylıklar versin :34::34::34:

Canım güzel dileklerin için çok sağol rabbim tüm kirada olanlara ev nasip etsin inşallah :16::16::16:
Ayrıca eşine ve sanada çok geçmiş olsun bende çekiyorum kaç gündür ama iyileşmeye dair bi belirti yok malesef :34::34::34:

Asuman ablacım sanada çok geçmiş olsun valla anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum hele öksürük gece bi tutuyo valla ölecem sanıyorum rabbim yardımcımız olsun...Amiiiinnnnn

Esracım alıntı yapmıştım ama uçmuş sanada çok geçmiş olsun kuzum valla dayanabildiğim yere kadar dayanıcam doktora gitmemek için ama bakalım :34::34::34:

Nursena abla Zeynep 3.leri düşünüyosunuz sanırım valla helal olsun ben 2.bile düşünemiyorum çok zor ya valla hele çalışınca inanılmaz zor oluyo:26::26::26:

Zehracım Allah kolaylık versin canımm , bi yerleştikten sonraa , oohh herşey yoluna girer , evinin keyfini sürmeye bakarsınnn ;))

yaavv sen 2. düşünemiyon , ben 1.ye bile teşebbüs edemiyoommm :)))

herkese günaydın :)

nasıl keyifler? umarım hepiniz iyisinizdir. ben davul gibi şiş uyandım. oysa dün size yazdığım menünün dışına çıkmamıştım. tartıldım ve dünden bugüne +800 gr. antibiyotik bende feci ödem yapıyor. kasımda kadın hastalıkları için antibiyotik aldığımda da böyle olmuştu. neyse bugün suya ve yeşilçaya doyayım da gitsinler geldikleri gibi. millet kaçamakla kilo alır ben ilaçla :9:

ama şükür iyi uyandım bu sabah. ağrım olabildiğince azalmış, bi şişlik hali kalmış. buna da şükür, hastalık olmasın da.

Meyracığım geçmiş olsun, gece uyuyamamışsın sanırım. ben de dün ev işini normalden fazla yapınca fenalaşmıştım. kesinlikle dinlenmek lazım canım.

Nursena üzülme ya, bizim de ilkokulda vardı böyle şeyler. erkekler Ayşenur diye bi kızdan hoşlanırdı hep, kızlar da Taner diye bi çocuktan :27:
ama şimdikiler çok dışa dönük olduğundan faaliyete de geçiyorlar :)
ama bu işler annede bitiyor kesinlikle. şimdi işle gayri ciddi küçük oldukları için ama ilerde de sizi üzecek hiçbir şey yapmayacağından eminim kızlarınızın.

Esoşumm iyi olmana sevindim kuzumm , aklımdaydın hep ;))

yavv birde şu Ayşenurla Taner birbirinden hoşlanıyormuydu ?? onu merak ettimm :))))))

selamun aleyküm kızlaarrr
çok şükür gelebildim.
geçmişe bir daldım yorgunluktan uyumuşum
sabah kaldığım yerden devam edeyim dedim macera yaşadık
ancak gelebildim.
hastalar var bakıyorum herkes hasta hepinize çoookk geçmiş olsun boğaz yanmasının en güzel ilacı gece yatarken bir bardak sıcak suya bir kaşık hakiki elma sirkesi, bir kaşık bal, bir kaşık zencefil sıcak sıcak yudum yudum içince sabaha kadar tesirini göstermeye başlıyor.
hepiniz çabucak atlatırsınız inşaAllah
egedenizin doğum günüymüş Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
zehracım taşınmışsın herhalde güle güle otur canım sevdiklerinle birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşaAllah
özlemcin yeni işin tekrardan hayırlı olsun

kızlar çok sağolun düğünü yaptık çok şükür bazı sıkıntılar oldu ama herşeye rağmen güzel geçti. özeniyorum dediği hiçbir şey içinde kalmasın diye gelinin her istediğini yerine getirmeye çalıştılar. çok yorulduk ama onlar mutlu olsun yeter bunlar tatlı yorgunluklar dinlenince geçip gidecek.düğüne kızın kızkardeşi dışında birtek akrabası katılmadı. kadının şerrinden kimse düğüne gelmeye cesaret edemedi.sadece kurdelesini bağlayacak akrabası olmayınca biraz hüzünlendi. eşimde biz senin akraban değilmiyiz sen bizim hem gelinimiz hem kızımızsın ben bağlarım senin kurdeleni dedi. gece kına çok kalabalıktı .kınaya kızkardeşi kayınvaldesiyle birlikte geldi. birde komşuları geldi. kınada çok neşeliydi gelin. hiç takmadı annesinin gelmeyişine.biz korktuk bunca insan kınaya geldi salon boş kalırsa dedik. salon bir dolduki hiç boş yer kalmadı gelinin iş arkadaşları geldi hiç boş yer yoktu gelin masasına oturtmak zorunda kaldık. onlarda çok memnun kalmışlar bize çok değer verdiler çok ilgilendiler demişler. biz sayamadık ama salon sahibi 1115 kişiye servis yaptık dedi. salondan sonra ben davullarla gelin indirme özeniyordum demiş yeğenime. salondan sonra köye getirdiler davullarla gelin indirme yaptılar. öğlen 13 te başlayan düğün akşam ezanından sonra bitti. sorada inegöle yemeye gittiler yemekten sonra evlerine geçtiler sabahta kalkıp balayına gittiler.

Daficimm canımm benimm herşeyin güzel olmasına sevindimm , Rabbim mutluluklarını daim etsin inşAllahhh :16::16:

kızlar size birşey sorucam
benim netbukta resimler çok kilolu görünüyor
sizinkinde nasıl bilmiyorum. siz incecik falan yazıyorsunuz bana hiç incecik gelmiyor. şimdi eklediğim resme bakıyorum bizim gelin 36 beden 42 gibi görünüyor. ben damacana gibi çıkmışım telefonumda çok daha ince görünüyor. netbuka bakınca moralim bozuluyor

kızlar çok sağolun düğünü yaptık çok şükür bazı sıkıntılar oldu ama herşeye rağmen güzel geçti. özeniyorum dediği hiçbir şey içinde kalmasın diye gelinin her istediğini yerine getirmeye çalıştılar. çok yorulduk ama onlar mutlu olsun yeter bunlar tatlı yorgunluklar dinlenince geçip gidecek.düğüne kızın kızkardeşi dışında birtek akrabası katılmadı. kadının şerrinden kimse düğüne gelmeye cesaret edemedi.sadece kurdelesini bağlayacak akrabası olmayınca biraz hüzünlendi. eşimde biz senin akraban değilmiyiz sen bizim hem gelinimiz hem kızımızsın ben bağlarım senin kurdeleni dedi. gece kına çok kalabalıktı .kınaya kızkardeşi kayınvaldesiyle birlikte geldi. birde komşuları geldi. kınada çok neşeliydi gelin. hiç takmadı annesinin gelmeyişine.biz korktuk bunca insan kınaya geldi salon boş kalırsa dedik. salon bir dolduki hiç boş yer kalmadı gelinin iş arkadaşları geldi hiç boş yer yoktu gelin masasına oturtmak zorunda kaldık. onlarda çok memnun kalmışlar bize çok değer verdiler çok ilgilendiler demişler. biz sayamadık ama salon sahibi 1115 kişiye servis yaptık dedi. salondan sonra ben davullarla gelin indirme özeniyordum demiş yeğenime. salondan sonra köye getirdiler davullarla gelin indirme yaptılar. öğlen 13 te başlayan düğün akşam ezanından sonra bitti. sorada inegöle yemeye gittiler yemekten sonra evlerine geçtiler sabahta kalkıp balayına gittiler.

hadi gözünüz aydın Dafi abla. kazasız belasız atlatmışsınız düğününüzü. inşallah bir ömür çok mutlu olurlar.

bugün erkenciyim , 4 saat dersim vardı , eve geldimm , şimdide light ton balıklı salatamı lüpletiyom , aayyy çok güüzel oldu , foto koyacaktım ama yarısını yedikten sonra geldi aklımaaa :)))) öğle önünü düşünenlere tavsiye edilirrr :56::56::56:

yavv birde şu Ayşenurla Taner birbirinden hoşlanıyormuydu ?? onu merak ettimm :))))))

afiyet olsun cücüşüm, çok da sağlıklıdır ton balığı.

ay evet onlar da birbirinden hoşlanıyordu. ilkokuldan mezun olurken gösteri yapmıştık. ayşenur bendeniz olmuştu sanırım, taner de onla dans ediyordu :)))
ayrıca ayşenur çirkindi bence ya :9:

sadece Allah korusun diyorum , Rabbim kimseyi bu hallare düşürmesiinnn .....

$kkk.webp

kızlar size birşey sorucam
benim netbukta resimler çok kilolu görünüyor
sizinkinde nasıl bilmiyorum. siz incecik falan yazıyorsunuz bana hiç incecik gelmiyor. şimdi eklediğim resme bakıyorum bizim gelin 36 beden 42 gibi görünüyor. ben damacana gibi çıkmışım telefonumda çok daha ince görünüyor. netbuka bakınca moralim bozuluyor

ekran ayarlarıyla ilgili olabilir ablacım. ekrana fotoğrafı yerleştiriyorsa o yüzden geniş gözüküyorsunuzdur.

hadi gözünüz aydın Dafi abla. kazasız belasız atlatmışsınız düğününüzü. inşallah bir ömür çok mutlu olurlar.

ay evet onlar da birbirinden hoşlanıyordu. ilkokuldan mezun olurken gösteri yapmıştık. ayşenur bendeniz olmuştu sanırım, taner de onla dans ediyordu :)))

sağol bebeeemm , evet yaa seviyom ton balığını , salatayla harika oluyooorr :)))

bizde bi Mesut vardı , bütün kızlar ondan hoşlanırdı , zannımca bendee ;))))))))

şimdilerde gördümde Mesutu çirkin bişey olmuş, demekki küçüklüğüne aldanmamak lazımmm :32::32::32:

sağol bebeeemm , evet yaa seviyom ton balığını , salatayla harika oluyooorr :)))

bizde bi Mesut vardı , bütün kızlar ondan hoşlanırdı , zannımca bendee ;))))))))

şimdilerde gördümde Mesutu çirkin bişey olmuş, demekki küçüklüğüne aldanmamak lazımmm :32::32::32:

ben de Taneri görmüştüm yıllar sonra, adam 18inde evlenmiş,. zannımca şu an 5. çocuğunu yapıyordur :9:

çocukluk çok tatlı ya :)

amiinn canım
pek kazasız değildi ufak bir kaza atlattık ama çok kötü birşey değildi çok şükür

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....of yaa dünden beri herşey güzel giderkenn bu sabah 90 görmeyi umarkenn 90,7dedi tartım..bence saçmalıyo her çıktığımda farklı bişey diyo hatta 92 falan dedi bir ara 87 falan...ben işime gelenimi kabul etsem acaba..:9::9:neyse cumaya kadar tartılmıcam bi daha sinir oldum...

daficim gelmiş...hoşgeldin ablacımmm...çok şükür atlattınız bunuda....Rabbim mutluluklarını daim etsin...

iyi geceler canım.umarım sorunsuzca uyur da sen de deliksiz bir uyku çekersin.

he işte bu..buldunn bir Adana lı sanırım ancak böle susturulur:40:

sağol canım ama malesef öyle olmadı...tam yatağa girdim hatta uykuya gitmek üzereyken bir ağlama sesi tamam dedim zeynep geçmiş olsun...bir saat ugraştım en son pozisyon çocuk ayağımda ben yerde iki seksen uzanmış halde uyumuşum...eşim geldi kaldırdı çocuğu yatağına yatırdı....ben tutulmuşum tabi vede üşümüşüm çok...neyse ohh uyuyo dedik gidip yattık bir saat sonra gene uyandı yamyam..uyu uyan sabah ettik işte...sabahtan sonra deliksiz uyudu ama bu sefer büyük kız uyandığı için kahvaltısı çişi üstü başı derken gene yatamadım...:9::9:ama alıştım galiba bu duruma zaman zaman çok zorlasada benii...:34:

Nursena abla Zeynep 3.leri düşünüyosunuz sanırım valla helal olsun ben 2.bile düşünemiyorum çok zor ya valla hele çalışınca inanılmaz zor oluyo:26::26::26:
:9::9:
şimdi bile bazen çok zorlanıyorum canım oyüzden eğer üçüncü olacaksa yaşım çok geçmeden olsun istiyorum...sabrım hepten tükenmeden olsun istiyorum yoksa çokta cesaretli olduğumdan değil...ama tabiki hemende istemiyorum küçüğüm büyüsün biraz daha..bu çok yordu beni büyük kız böyle değildi...:9:

kızlar günaydınnn dün diyet namına kötü geçti:( şöle özletleyecek olursak anam hanım iş çıkışına geldi karnım acıktı dedi gittik pide yedik:( üzgünüm bende sinir oldum zati yediğime ama bugün pazar var eşime dedim git lahana falan al şu b hafta bi kendmi şoklayayım. lahana çorbası yapıp içicembenimde kırılma noktam 94 heralde bi 92 ye insem gerisi çorap söküğü gibi gelecek diye inanıyorum bakalım

hastalarımıza geçmiş olsun diyorum kendinize dikkat edinnnnn

dafi ablam düğün nasıl geçti anlat bakem yediğin içtiğin senin görüdklerin bizi olsun:)

bu arada dün bayanın biri kızımı gördü bana sorduğu soru tüp bebek mi normal mi:53: bende bu şekil kaldım normaaal dedim saf saf sonra dedi sanki özene bözene yaratılmış maşallah çok güzel çok tatlı ay bi sevindim sormayın bana çok güzelsin deselerdi bukadarv sevinmezdim:)

hayret bişey tüp bebek olunca dahamı güzel oluyomuş bebekler ne saçma...güzel bişey söylemek istemiş ama katletmiş resmen...görmedim ama eminim çok tatlıdır kızın Allah bağışlasın canım....

kız yaş sorunca takıldım öle sana
valla şimdi olsa istiyomda zor be bu bıcırıklar büyüsünde aman kafayı yedirirler bana iyce şimdikiler eskisi gibi deil ki hiç istek ve ihtiyaçları bitmiyo

e hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman....:34:evet yaa hiç bitmiyoo...çeneleride hiç durmuyoo...:36:

evet canım dün akşam kulak ağrısı dayanılmaz olunca gittik acile. boğazlar kulağa vurmuş dedi. 1000lik antibiyotik verdi, bugün daha iyiyim şükür.

sen de dinlen canım evde. dinlenmeden geçmiyor. ben de bugün bi ütü yapıcam. ilaçsız da geçmedi neredeyse 10 gündür canım. Allah şifa versin tüm hastalara.

demek sende fena oldun ben görmemişim kuzum kusuruma bakma...dün leyla gibiydim akşamda telden okuyunca gözden kaçırmışım.antibiyottik bana vermedi..fazla ilaç içme dedi de iyileşemiyorumki 10 gün oldu...

dinlenmek ve ben...

size yazdım mutfaga gittim tepsimi götürmye kendimi yemek yaparken buldum...mantar sote ve z.y enginar yaptım...

dolapta doğranmışbiber,domates olunca çabuk oldu...çorbayı yapacak gücüm kalmadı...sadece tavuğu haşladım kalanı akşama...çok halsizim şimdi yatıp uymaya çalışıcam...

geçmiş olsun canım

amiiinnn
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim.

amiinn canım
pek kazasız değildi ufak bir kaza atlattık ama çok kötü birşey değildi çok şükür

saol ablacım ...sizede çok geçmiş olsun Allah korusun...

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim geldim. midem bulanıyo ama sürekli. sanırım ilaçlardan. yoğurtla ıspanak yedim, canım ekmek istemedi hiç.

amiinn canım

geçmiş olsun, inşallah önemli bi şey değildir.

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....of yaa dünden beri herşey güzel giderkenn bu sabah 90 görmeyi umarkenn 90,7dedi tartım..bence saçmalıyo her çıktığımda farklı bişey diyo hatta 92 falan dedi bir ara 87 falan...ben işime gelenimi kabul etsem acaba..:9::9:neyse cumaya kadar tartılmıcam bi daha sinir oldum...

canım bugün lodos var sanırım. ve LODOS ÖDEM YAPIYOR :52:

Vücutta su birikirse / Cafe / Milliyet İnternet / karbonhidrat, hamilelik, Lodos

Selamün aleykümm....

daficim gelmiş...hoşgeldin ablacımmm...çok şükür atlattınız bunuda....Rabbim mutluluklarını daim etsin...

sağol canım ama malesef öyle olmadı...tam yatağa girdim hatta uykuya gitmek üzereyken bir ağlama sesi tamam dedim zeynep geçmiş olsun...bir saat ugraştım en son pozisyon çocuk ayağımda ben yerde iki seksen uzanmış halde uyumuşum...eşim geldi kaldırdı çocuğu yatağına yatırdı....ben tutulmuşum tabi vede üşümüşüm çok...neyse ohh uyuyo dedik gidip yattık bir saat sonra gene uyandı yamyam..uyu uyan sabah ettik işte...sabahtan sonra deliksiz uyudu ama bu sefer büyük kız uyandığı için kahvaltısı çişi üstü başı derken gene yatamadım...:9::9:ama alıştım galiba bu duruma zaman zaman çok zorlasada benii...:34:

:9::9:
şimdi bile bazen çok zorlanıyorum canım oyüzden eğer üçüncü olacaksa yaşım çok geçmeden olsun istiyorum...sabrım hepten tükenmeden olsun istiyorum yoksa çokta cesaretli olduğumdan değil...ama tabiki hemende istemiyorum küçüğüm büyüsün biraz daha..bu çok yordu beni büyük kız böyle değildi...:9:

hayret bişey tüp bebek olunca dahamı güzel oluyomuş bebekler ne saçma...güzel bişey söylemek istemiş ama katletmiş resmen...görmedim ama eminim çok tatlıdır kızın Allah bağışlasın canım....

e hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman....:34:evet yaa hiç bitmiyoo...çeneleride hiç durmuyoo...:36:
amin canım Allah razı olsun

zeynepcim bu cadı kızlar çok yoruyor seni Allah yardımcın olsun. Allah bahtlarını açık etsin

demek sende fena oldun ben görmemişim kuzum kusuruma bakma...dün leyla gibiydim akşamda telden okuyunca gözden kaçırmışım.antibiyottik bana vermedi..fazla ilaç içme dedi de iyileşemiyorumki 10 gün oldu...

dinlenmek ve ben...

size yazdım mutfaga gittim tepsimi götürmye kendimi yemek yaparken buldum...mantar sote ve z.y enginar yaptım...

dolapta doğranmışbiber,domates olunca çabuk oldu...çorbayı yapacak gücüm kalmadı...sadece tavuğu haşladım kalanı akşama...çok halsizim şimdi yatıp uymaya çalışıcam...

saol ablacım ...sizede çok geçmiş olsun Allah korusun...

sağol canım, sana da geçmiş olsun.

benim de tam 10 gün oldu. ilaçsız atlatamadım ben malesef.

ben de anneme gidicem akşam üzeri. eşim ya akşam çalışıp iş bitirecek ya da arkadaşı var pilot olmuş gidiyo, onunla görüşecek. annem bana çorba yapsın diyeyim de. öğleden sonra ütümü yapsam kafi bugünlük.

sen de dinlen canım. olan yemek yeter ne olacak. ellerine sağlık...

Zehracım geçmiş olsun kuzum. inşallah iyileşirsin bi an önce. ben bu evime temmuzda taşındım. eşyaları taşıdımız gün annemi hastaneye yatırdık. benim ev öyle süründü günlerce. velhasıl sen de eşyaları at içeri de gerisi gelir. biliyorum bebekle fazla uzatamazsın yerleşmeyi ama elinden geldiğince yaparsın. bi de doktora görün istersen canım ya, yorgunlukla daha da artar hastalığın.
Sağolasın tatlım bende aynen öle diyorum zaten eşyalar bi girsinde gerisi gelir nasılsa yavaş yavaş yaparım artık :34::34:
Doktora gitmeye vakit yokki kuzum valla iş güç baksana hepsi beni bekliyo ama dayanamazsam mecbur gidicem artık bakalım canım :16::16::16:
selamun aleyküm kızlaarrr
çok şükür gelebildim.
geçmişe bir daldım yorgunluktan uyumuşum
sabah kaldığım yerden devam edeyim dedim macera yaşadık
ancak gelebildim.
hastalar var bakıyorum herkes hasta hepinize çoookk geçmiş olsun boğaz yanmasının en güzel ilacı gece yatarken bir bardak sıcak suya bir kaşık hakiki elma sirkesi, bir kaşık bal, bir kaşık zencefil sıcak sıcak yudum yudum içince sabaha kadar tesirini göstermeye başlıyor.
hepiniz çabucak atlatırsınız inşaAllah
egedenizin doğum günüymüş Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
zehracım taşınmışsın herhalde güle güle otur canım sevdiklerinle birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşaAllah
özlemcin yeni işin tekrardan hayırlı olsun

Hoşgeldin dafi ablacım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Amiiiinnnn
Sizinde düğün bitmiş çok şükür tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluklarını bozmasın bir ömür boyu inşallah ablacım :16::16::16:

Zehracım Allah kolaylık versin canımm , bi yerleştikten sonraa , oohh herşey yoluna girer , evinin keyfini sürmeye bakarsınnn ;))

yaavv sen 2. düşünemiyon , ben 1.ye bile teşebbüs edemiyoommm :)))

Daficimm canımm benimm herşeyin güzel olmasına sevindimm , Rabbim mutluluklarını daim etsin inşAllahhh :16::16:
Canımm çok sağol inşallah bi yerleşsem şöle elime kahvemi alıp bi yorgunluk kahvesi içicem yeni evimde sizlerde buyrun gelin sizede ısmarlayım en köpüklüsünden tatlım :34::34::34:
Ayrıca hadi ben 2.çocuğu düşünmüyom sen 1. yapmakta niye düşünüyon şiddetle tavsiye ederim o bambaşka bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Amiiiiiiinnnnnn...
sadece Allah korusun diyorum , Rabbim kimseyi bu hallare düşürmesiinnn .....

:52:
Eki Görüntüle 680408
Ay bu nasıl bişey ya valla resmen tiksindim :52::52:

Son düzenleme:
Back
X