Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende akşama türlü yaptım yanınada bulgur pilavı düşünüyorum.....tarhana çorbam var zaten sabah yapmıştım...bide salata yapayım diyomm..nasıl menümm...:34:

lafa tam ortasından daldım iyimi...:9:sanki soran oldu ne yemek yaptın diyee....:44:

merhaba arkadaşlar ,

bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız :17:

hoşgeldiinnn.....

merhaba ben harika aranıza yeni katıldım kilom 97 ve maalesef 6 ay önce 79 dum sigarayı bırakınca böyle oldum(((belki kadınlar kulübü beni motive eder de tekrar kilo verme isteğim oluşur çünkü diyet yapmaktan çok bıktım yaşım 42 ve 13 yaşımdan beri diyet yapıyorum defalarca zayıfladım tekrar kilo aldımmm bıktımmmmmm (((
Hoşgeldin ozaman aramıza :3::3::3:
Çok sağ ol Zehracığım yaa :16:
İnanılmaz motivasyon oluyor bana böyle eskilerin olmaya başlaması :34: Artık nasıl bir şeyse milleti izlerken bile anam şunun kadar olsam yeter diye düşünürken buluyorum kendimi :60:
Spor salonunda hatta geçen gün bir bayanla sohbette 65 kilo olduğunu öğrenince içimden değil de dışımdan söyledim :1: ooo sende bu azim varken yakındır o günler diye verdi çoşkuyu :60: nasıl kaptırdıysam kendimi sohbete koşu bandında fazla kalmışım :1:

Darısı hepimizin başına inşallah...Aminnnnnnnnnnn
İnşallah ablacım inşallah geçen bende hamile kalmadan önceki pantolonumu giydim oldu çok sevindim valla inşallah daha küçük bedenlere gireriz :16::16::16:
merhaba arkadaşlar ,

bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız :17:

Aldık bile canım hoşgeldin :3::3::3:

en hızlı çakmağı ben çakar, en önce selamı ben veririm :52:

ne dert şu ya... valla 2 yıl dolmadan bıktım ben bu ne yemek yapsam faslından :9:

yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de :56:

afferim sana sipidi cücüşümmm :9::9::9:

bende fırında tavuk yapacam, yanınada mercimek çorbası , salata :34::34::34:

yav benim 1 saat aram vardı bugün program değişince 7 saat peşpeşe olmuş , bende tenefüste tost yedim başka işey yoktu malesef , ııykk o kadar çok midem bulandıki anlatamam , bi dahaki sefere evde kepekli sandviçimi yapar götürürümm ;)

bende akşama türlü yaptım yanınada bulgur pilavı düşünüyorum.....tarhana çorbam var zaten sabah yapmıştım...bide salata yapayım diyomm..nasıl menümm...:34:

lafa tam ortasından daldım iyimi...:9:sanki soran oldu ne yemek yaptın diyee....:44:

iyi yaptın, fikir olur belki birilerine :16:

afferim sana sipidi cücüşümmm :9::9::9:

bende fırında tavuk yapacam, yanınada mercimek çorbası , salata :34::34::34:

yav benim 1 saat aram vardı bugün program değişince 7 saat peşpeşe olmuş , bende tenefüste tost yedim başka işey yoktu malesef , ııykk o kadar çok midem bulandıki anlatamam , bi dahaki sefere evde kepekli sandviçimi yapar götürürümm ;)

şener şenle şevket altuğun vardı ya çakmak sahnesi, nerede hatırlayamadım şimdi :)

cücüşüm niye bulandı ki miden, yağlı mıydı? ben de yiyemedim gerçi bu sabah tostumun hepsini. sandviç en iyisi canım, evde yap götür.

bu hafta diyetim güzel gidiyo ama bugün hep bişeyler yiyesim var yememek için bende gidip gelip su içiyorum tabi durum böyle olunca wc de en uğrak yerlerimden biri oldu....:9::9:hatta uğramak yerine ordamı kalsam acaba diye düşünmeye başladımm...:9::9::9:

selam kızlar:)

kkdan çıkamadan, dolayısıyla mutfağı toparlayamadan halama yakalandım:):1:

kkda epey açık kaldı, sonra kapattım artık.

amaaaan evde iş var:)
çıkacam ama sizede bi bakıyım dedim.
siz naaptınız bakıyım görüşmeyeli:)))
:16:

halam mügeanlıyı hiç kaçırmaz, izler.
bende hiç izleyemem onu; içim kararır, daralır hemen.
az önce internettende bişeylere baktık o programla alakalı, halam bakarken bile içim çok kötü oldu benim.
eminim burda da onu izleyen vardır, çünkü o programın izleyenleri var baya kanaatimce, hemde fanatik bi şekilde.
misafirimde bi 15-20dk önce gitti işte.

selam kızlar 1 haftadır yazamıyordum sınavlarımdan dolayı.çok şükür bugün bitti.Tekrar döndüm aranızaa.koşa koşa eve gelip pc yi açmak oldu ilk işim:) Nasıl gidiyor bakalı diyetler?benim diyet iyi ama hiç apor yapmadım bu hafta:s cumartesi tartılma günüm umarım kilo almamışımdır.işte menü bildirimim:
sabah:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
8 tane badem,
1 bardak yeşil çay
yarım lt su
Öğle:
1 kase yoğurt
2 adet kuru incir

akşamada tavuk sote yada yumurtalı ıspanak yiyeceğim ...

hadi gözünaydın tatlım bitmiş sınavların:)

saolasınız canlarım...

Asuman ablacım kv taze zencefil getirdi kaynatıp içtim balla..

Esracım takmamaya çalışıyorum ama özellikle hasta vede regl öncesi olmam patlamaya hazır bomba gibiyim...geçer geçer buda geçer..."":32:

oyss kızlar benim başım döndü ben yatmaya devam edeyim...

bu arada Asuman ablacım ben yarın izinli olabilirmiyim. bi ton ilaçiçtim üstüne iğnelere başladım üstüne regl ben tartılmıcam...baya artı çıkıcam ortada..yeme konusuna gelince iştahım yok... azar azar bişiler yiyorum...

öpüldünüz ben dinlenmey çekileyim...kv yemek yapıcak saolsun akşama...:51:

tabi sen yat dinlen tatlım.....
istirahat çok önemli.....
öpüyorum kocaman.......:16::16::16:

hımmm çok güzelleeer:)
afiyet olsun.
şehriye çorbasını da çok severim ben.

yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de :56:

hımmm çok güzel bi menüüü:)
birde yanına taze yoğurt mesela, hımmmm nefis oldu:)
akşama bende sizdeyim dermişim:):1:

bende yoğurt çorbası yapıcam bugün, bugün tek takılacağım menü konusunda, zaten eşim pek yemiyo bu aralar.

hoşgeldiinnn.....

senin menüde şahane:)
afiyet olşuuuuun:)

kızlar ben kaçıyorum öpüyorum şimdiden hepinizi annem yarın aydına gidecek haftasonu için 2 günlüğünee ennnneeem kaldım mı yine bir başıma

akşam yine lahana çorbası var:( bugün yarım simit yedim ama haberiniz olsun

İyi günler,güzel günler,güneşli günler diliyorum şişman kardeşlerim..:) :16:

Demirbaş asumanzaynep ve nursena,sohbetiniz çok banal..tam altın günü tadında, lütfen daha bilimsel ,daha teknolojik konular bulun..:1::1:

ahahah altın günü , kadınlar hamamı, nedir ayol bu sıradanlık banallık , azcık geliştirelim kendimizi dimi Yenoşş :27::27::27:

iyi yaptın, fikir olur belki birilerine :16:

şener şenle şevket altuğun vardı ya çakmak sahnesi, nerede hatırlayamadım şimdi :)

cücüşüm niye bulandı ki miden, yağlı mıydı? ben de yiyemedim gerçi bu sabah tostumun hepsini. sandviç en iyisi canım, evde yap götür.

evet cücüş Ayşen Grudanın sigarasına çakmak çakıyorlardı , biliyorummm :27::27::27:

yağlı değildi ama dışına azcık margarin sürdü sanırım , midem almadı , birde beyaz ekmekle yaptı, içini iyice aldı ama yinede benim midem almaddııı :26::26::26::26:

hımmm çok güzel bi menüüü:)
birde yanına taze yoğurt mesela, hımmmm nefis oldu:)
akşama bende sizdeyim dermişim:):1:

bende yoğurt çorbası yapıcam bugün, bugün tek takılacağım menü konusunda, zaten eşim pek yemiyo bu aralar.

keşke yakın olsak, gelirdin :) ya da ben getirirdim bi tabak ne olacak. aslında bu yeşil fasulye kavurmasına yumurta kırarlar ama ben sevmiyorum yumurta. melemeni de yumartasız yerim :)
bi de işkefe ekmeğine sarıp yerler fasulye kavurmasını, o nasıl bir lezzet olur var ya :)))

çok acıkımışım :56:

ahahah altın günü , kadınlar hamamı, nedir ayol bu sıradanlık banallık , azcık geliştirelim kendimizi dimi Yenoşş :27::27::27:

evet cücüş Ayşen Grudanın sigarasına çakmak çakıyorlardı , biliyorummm :27::27::27:

yağlı değildi ama dışına azcık margarin sürdü sanırım , midem almadı , birde beyaz ekmekle yaptı, içini iyice aldı ama yinede benim midem almaddııı :26::26::26::26:

ay evet çok avamız biz ya :52: :52: :52:

ben de yağsız yiyorum tostu. yağlı ağır oluyor gerçekten. dikkat et midene cücüşüm :16:

keşke yakın olsak, gelirdin :) ya da ben getirirdim bi tabak ne olacak. aslında bu yeşil fasulye kavurmasına yumurta kırarlar ama ben sevmiyorum yumurta. melemeni de yumartasız yerim :)
bi de işkefe ekmeğine sarıp yerler fasulye kavurmasını, o nasıl bir lezzet olur var ya :)))

çok acıkımışım :56:

aynen bende çok acıktım:)

ayrıca çok teşekkür ederim canımcım:):16:

haydi bende kaçar artık:)
öptüm.

İyi akşamlar
Bugün akşam menüleri çok güzel herkesin eline sağlık
Biz akşamı geçiştireceğiz bugün zaten saat 4 gibi yediler kızlara hazırlarım atıştırmalık bişeyler eşim yoğurt yiyecekmiş ben de öyle yaparım belki de müsli yerim
Zeynepcim benim iştahım da açık ama yapacak bişey yok suya devam

kızlaarr ben geldim nasılsınız iyimisiniz....
ben hala koşuşturmacalarla boğuşuyorum pazar günü nasipsedahada azalacaklar...
bugünkü menümde hiç bişicik yok canım hiç istemiyo ara öğün yok.. wc 4 gündür yine yok tabi böyle beslenirsem olmaz ama ne bileyim istemiyo içim...
zaten kilo bildirimi yapcam birazdan çünkü yarın öğleden sonra gelicem tartıyıda görünce canım sıkıldı hem wc ye çıkamama hemde adet daha olmadığım için artıdayım:50:
neyse menüm...
sabah kaltım 2 bardak ılık limonlu su 3 kayısı..
uzunca bi süre tok tuttu sonra biraz kaçırdım..
12:00 kahvaltı
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
salatalık
salça
tavuk sote 3yk (daha doğrusu tavuğu haşlayıp içine çiğ domates biber koydum..)
14:00 1 fincan orta sekere yakın türk kahvesi başkada bişicik yok:))))

gecen hafta :93.200
bu hafta : 94.00
+ 800 gr
spor yok ama düğün koşuşturmacası var..
kaçamak yok
adet olmadım ve wc problemi çekiyorum inşalah bu yüzden artıdayımdır yoksa düğüne kadar 8 li rakamları görmicem:50::14:

İyi akşamlar
Bugün akşam menüleri çok güzel herkesin eline sağlık
Biz akşamı geçiştireceğiz bugün zaten saat 4 gibi yediler kızlara hazırlarım atıştırmalık bişeyler eşim yoğurt yiyecekmiş ben de öyle yaparım belki de müsli yerim
Zeynepcim benim iştahım da açık ama yapacak bişey yok suya devam

ben şimdi akşam yemeğimi yedim mutfak kapandı artık...yeşil çayımıda içiyorum şuan...bundan sonra suya talimm...:34:

canım valla otobüsüne bağlı otogardan burdur otobüsleri var koop gibi 45 dk ile bir saat arası sürüyor ben haftasonları müsaitim cnm hafta içi çalışıyorum eğer müsait olursan atla gel gezeriz gerçi burda alışveriş merkezi yok ama :(

neyse ben sana özelden mesaj atayım =)

$CIMG6113.webp azfazla oldu ama ekmek yimedim 2 kaşık yoğurt yedim zeytin yağlı bamyaya dayanamıyomda acep bugün yediklerim kaç kaloridirkiii

Back
X