Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah mesut etsin tatlim bebisinizde olur insallah benim pespese olmuslardi simdi büyüdülerde rahat ettim :34::34::34:
Burclardan anliyosun heralde cnm gercekten enerjik sayilirim ve dedigin gibi kalabaligi severim arkadas ortamlarina falan bayilirim ama tek sevmedigim huyum ani duygu degisimlerim
:34::34::34:

oooohhhhhh planlar yapilmis bakiyorumda asu hanimmm :34::34::34:
Bas agrin gectimi cnm ???

amin, sağolasın canım:)

bebeler pespese olunca zor olmuştur muhakkak.....
neyse canları sağolsun büyümüşler artık anneleri:):emir_bebek::nazar:

evet burçlarla da çok yakından ilgileniyorum, astrolojiye çok meraklıyım canım:)

unuturmuyum hiçç...aklım hepsizde olucak muhtemelen...:9:annemde net var ama malum k.validelerle altlı üstlü oturuyolar fırsat bulup açabilirmiyim bilmiyorum belki geceleri gelebilirim...:34:bende seni öpüyorum canım iyi bak kendine..:16:

sende kendine iyi bak canım:):16::16::16:

kizlar demin sütü isitirken aklima ne geldi biliyomusunuz hani yagcözler var ya acaba bizim yaglarida cözermiki :9::9::9::1::1::1::27::27::27::52::52::52:

:1::1::1:

bizim yağ çözücümüzde hakiki elma sirkesimi acaba???:44:

eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))

:))))
çok sevindim esracım senin adına:)
seyahat insana mutluluk veriyor.
inşaallah güzel vakit geçirirsiniz eşinle ve inşaallah bozcadayıda görürsünüz canım:):54:

sağol canım :) iyi olacak valla, evde çok bunalmıştım iş de bulamadıkça. inşallah iyi bir yenilenme olur.

seni de götürelim kuzum :))) ne zaman doğum günün?
karakedimi lazım sizee..hımm ozaman hemen geliyorumm...:9::9:inş çok çok iyi geçer güzel bi kafa dinlersin...:34:

haftaya pazar canım doğum günüm 21 nisan...benim umutsuz vaka kocam yapmaz bana böyle süprizler...:19:neyse enkötü bende kendi kendime bişeyler yaparım artıkın...:9::9:

selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir :50:

selam guzellerim :16:
bugunku menum
sabah cavdar ekmegine beyaz peynirli domatesli tost :) ve 1 bardak yesil cay(iyyy)
oglen 10 kasik bamya 2 dilik ekmek ve bol salata
arada 4 kuru kayisi
aksam 1 tabak yogurtlu naneli makarna yiyecegim suan pisiyor aksam cok acikirsam 1 elma yerim
sporum 75 dakika :)

Esracım eşin güzel bir sürpriz yapmış iyi eğlenceler şimdiden size
Eriny geçmiş olsun hoşgeldin tekrar
Ben de çıktım evden saat 4 de kızımın dersanede toplantısı vardı ona gittim yürüyerek sonra büyük kızım kurstan çıkmış o da geldi yanıma eşimde geldi sonra kutlu doğum haftası ile ilgili bir sergi vardı bizim müftülüğün düzenlediği onu gezdik beraberce sonra eşim bize yemek ısmarladı tekrar yürüyerek eve döndük dönüşte kızım mini magnumlardan istedi aldık belki bir tane ben de yerim

selam canlarım nasılsınız yine bir nöbet ve nöbet sonrası uyku durumlarından kurtuluşun ardından aranızdayımmmm derken kimseciklerde yokmu ne :) :9: ayy yarın piknike gidicezz inşallah fazla kaçırmam :( zira ete dayanamıyorum da :9: :6:

cücüşler ben geldiimm :16::16::16:

öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm :53::53::53::53:

ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı :22::22::19::19:

İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee :9::9::9:

ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn :54::54:

eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))

23 nisan neşe doluyor insan..
Heyecanlanmakta haklısın süper bişi yapmış eşin.:46:
İyi dinlenmeler, iyi termaller :))

selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir :50:

erinycim karabatak gibisin.:) birden yokoluyosun..gelmediğin de haber ver bari merak ediyoruz datlum.:34:

Mide rahatsızlığın için geçmiş olsun diyorum...

cücüşler ben geldiimm :16::16::16:

öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm :53::53::53::53:

ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı :22::22::19::19:

İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee :9::9::9:

ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn :54::54:

Hayırlı arkadaş Aynur..:46:

Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti :( 1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...

Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))

Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..

------

ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..:16:

yenacığım Allah hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah canım yeğenine
yeğen de evlat gibi oluyor yaa
ooo yakışıklı demek boyu da uzun mu :))
bir ihtiyacı sıkıntısı olursa haberimiz olsun canım ankaranın neresindeki acaba

yenacığım Allah hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah canım yeğenine
yeğen de evlat gibi oluyor yaa
ooo yakışıklı demek boyu da uzun mu :))
bir ihtiyacı sıkıntısı olursa haberimiz olsun canım ankaranın neresindeki acaba

Çook yakışıklı asum, uzun boylu filinta gibi..best model of un İzmir şubesi mübarek.:27::27:

amiin canım inşallah...

Bu gece pek tenha buralar..

--

Eve geç gelince yemekte kahvaltı vardı mecburen :) Çayı çok feci abarttım bugün..

Çaya alışkınım ama değişik mekanlarda değişik çaylar içtim finali evde 6 fincanla yapınca.:53: toplam 30 bardak içmişimdir bugün..:9:

Son düzenleme:
asucum sen kızlara arkadaşlarıyla dışarı çıkmalarına izin veriyormusun.?

Ben izin veriyorum...Dışarı çıktığı bir kaç arkadaşı var anneleri benim de arkadaşım..Dolayısyla çok rahatım o konuda..
Zaten bu aralar dışarı çıkmaya,kendiyle ilgilenmeye pek vaktide yok kızımın okul zamanı..Haftasonuda tiyatrosu var...hele şimdi göstrei tarihi yaklaştıkça haftaiçi de provalar oluyor...

yarın için sınıftan bir kaç arkadaşı avm.de buluşup bişeyler yiyeceklermiş..kızım ben de gidebilirmiyim anne dedi...
Ama ben kararsızım,çünkü tanımadıklarımda var...eşim biz bırakalım olmazsa diyor benim tedirginliğimden dolayı...
O zaman da hoş olmaz diye düşündüm...böyle işte..

Son düzenleme:
nerelerdeyse hatunlar kimseler yok
ben de çok çay içtim senin kadar olmasa da hala çayımın altı yanıyor hatta
akşam da saat 6 gibi yedik daha acıkmadım valla çok da yemedim sanki ama :))

2 üye 7 ziyaretçi var..hey maşallah..

asucum sen kızlara arkadaşlarıyla dışarı çıkmalarına izin veriyormusun.?

Ben izin veriyorum...Dışarı çıktığı bir kaç arkadaşı var anneleri benim de arkadaşım..Dolayısyla çok rahatım o konuda..
Zaten bu aralar dışarı çıkmaya,kendiyle ilgilenmeye pek vaktide yok kızımın okul zamanı..Haftasonuda tiyatrosu var...hele şimdi göstrei tarihi yaklaştıkça haftaiçi de provalar oluyor...

yarın için sınıftan bir kaç arkadaşı avm.de buluşup bişeyler yiyeceklermiş..kızım ben de gidebilirmiyim anne dedi...
Ama ben kararsızım...eşim biz bırakalım olmazsa diyor benim tedirginliğimden dolayı...
O zaman da hoş olmaz diye düşündüm...böyle işte..

büyük kızım öyle taleplerde bulunmaz pek beraber gezeriz biz onla
ama küçük fena daha doğrusu arkadaşları bu konuda rahatlar epeyce
ben her yere göndermiyorum sadece kızılayda bi yerlere izin veriyorum belli kişilerle
büyük kızım istanbul gezisine gitmek istedi okulla baştn izin vermedik bize 80lerde kalmışınız dedi sonra eşim izin verdi mayısın başında gidecek bakalım 3 günlüğüne

kızın çok istiyorsa gitsin diyeceğim ama gideceği yer uygunsa tabii bence sizin bırakmanız da bir sakınca olmaz hatta geri alabilirsiniz de :)sonuç olarak yer ve zaman etüdünü yap sen karar ver canım :))

büyük kızım öyle taleplerde bulunmaz pek beraber gezeriz biz onla
ama küçük fena daha doğrusu arkadaşları bu konuda rahatlar epeyce
ben her yere göndermiyorum sadece kızılayda bi yerlere izin veriyorum belli kişilerle
büyük kızım istanbul gezisine gitmek istedi okulla baştn izin vermedik bize 80lerde kalmışınız dedi sonra eşim izin verdi mayısın başında gidecek bakalım 3 günlüğüne

80 lerde mi kalmışsınız..:60: Bak sen cadıya :)
bizim de Bergama gezisi ( İzmirin bir ilçesi ) vardı ama ben izin vermedim..:)

Asuu çok komik bişey oldu..Şimdi kızım geldi annecim babam beni bıraksa olurmu avm nin önüne dedi :)))
babamız uyuyo. yarın konuşursun dedim.Bu arada kızımın haberi yoktu,eşimin biz götürelim dediğinden :))

Son düzenleme:
Back
X