Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam milllet nasılsınız yav . gene 1 günde ne çok yazmışsınız oku oku oku oku oku bitmiyore :9: neyse bende geldim hoşgeldim
pazar mardinde olan biri için çok güzeldi yemyeşil biryere gittik pinkin için çok güzeldi bide sevdiğin insanlar olunca baya güzel geçti eh accuk fazla kaçırmış olma ihtimalim var ama ekmek yemedim dün az fazla gibiydi kilo ama bugun ıktım yine aynı iyi bari hepicinizi öpüyorum ...:9: :6:

$CIMG6117.webp öğle yemeğim kurutulmuş domatesle kavurulmuş kurutulmuş yeşil fasulyee kavurmasııı közlenmiş biberle yoğurt :)) tazeleri pazara geldii sonunu tükettim kurularınn

Merhaba arkadaşlar ,

bugünki menümü paylaşmak isterim :)

08.00 nesfit orta boy 1 kase
10.30 yeşil elma
13.00 ızgara tavuk ve 3 yk yogurt
16.00 yeşil elma
20:00 ton balıklı salata

yaw bwn çok mu yiyorumm yazdıklarınıza bakıyorum benim yediklerim baayaa çok azaltmalıyım sanırımm

Çok değil yediklerin canım ben senden çok yedim bugün mesela yazayım da bak
Sabah tost elma
Öğle. 2 dilim fırında kızarmış kaşarlı ekmek 1.5 yumurta tavada 5 zeytin domates biber beyaz peynir ve çaaay

yaw bwn çok mu yiyorumm yazdıklarınıza bakıyorum benim yediklerim baayaa çok azaltmalıyım sanırımm

Nursenacım çok yemiyorsun, daha doğrusu çok yediğin sebze bu da zaten diyette olması gereken bir durum. karbonhidrat ve proteinde sınırlama gerekiyor ama sebze istendiği kadar yenilebiliyor. senin zaten sabah da öğle de karbonhidratin az. böyle devam et, eğer bu beslenmeyle durursa kilo vermen o zaman azaltırsın.

bi de hepimizde ortak bir durum var. hafta içi düzgün beslenebiliyoruz, hafta sonu pek mümkün olmuyor bu. yediklerimi azaltmaktan çok hafta sonunu düzeltirsek daha iyi sonuç alırız.

Çok değil yediklerin canım ben senden çok yedim bugün mesela yazayım da bak
Sabah tost elma
Öğle. 2 dilim fırında kızarmış kaşarlı ekmek 1.5 yumurta tavada 5 zeytin domates biber beyaz peynir ve çaaay

ben de buna benzer öğünler yapıyorum haftasonları. bir öğünde 2 dilim kaşarla fırınlanmış ekmek gayet iyi. tost da ayrı öğün zaten. ben sadece yumurta ve zeytin yemediğimden onlar olmuyor öğünlerimde. sevsem onları da eklerim. akşam sebze yersen seninki de gayet güzel bir sabah ve öğle menüsü Asuman abla. sabah yeteri kadar proteinini almak çok tok tutuyor tüm gün.

pınar benim kızda gece sabahtan tırnaklarını kesmiştim tırnaklarım yokkk tırnaklarım nerde diyeee ağladı durduu zor uyuttum

galiba ağlicak yer arıyormuş, tırnağı bahane etmiş canım.
çocuk işte.....

Canım sıkkın benim yine...
Dün o kadar sevindim mutluydum yaşasın regl oldum diye.. ( çünkü yine gecikmişti...)
Bugün yine tık yok.:(

Çok sıkıldım obezlikten,düzensizlikten..:25:

arada geç gelsin yenacım ne olacakki??
bu konuya çok takılıyor gibimisin yoksa canımcım??
bazen benimde 1hafta geciktiği olur, ben takmam, geldimi de hoşgeldin derim:):1: bi yanlışım varmı?
erken gelirse takarım ama......

aynen ccanım psikiyatste götürdüm hiperaktif diye daha 1 yaşındayken eşyaların yerini değiştiriyodu ben temizlik yaparken birde bakıyordum kirlilri makinzaya yerleştiriyor.

benim kuzenimin biride hiperaktif sayılır, çocukken annesi ona mümkün oldukça enerji yapacak şeyleri gereğinden fazla vermemeye gayret ederdi, enerjisini iyice artırıyo diye.
mesela şeker türü ve yumurtaydı.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta diliyorum ben çok şükür yerleştim evime bi halılarım gelicek onlarda bittimi tamam artık inşallah neyse hepiciğinizi öpüyorum kızlar görüşürüz yine :54::54::54::54:

inşallah tatlım ama nerde ya mümkün değil bu sene bizim bi yere gitmemiz maddiyat biraz sıkıcak bizi neyse hayırlısı artık :34::34::34:

Canım hoşgeldin tekrar tabi ben indim biran öncede seni bekliyorum iddadaşım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine kuzum :16::16::16:

Yenam Allah kavuştursun inşallah :34::34::34:

Çok sağol banu ablacım Allah razı olsun güzel duaların için kocaman bi amiiiiinnn diyorum bende :16::16::16:

Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla verilmiş sadakanız varmış benim oğlanda çok hareketli oda geçen tv düşürdü Allahtan biyerine gelmedi yere düştü tv valla bu sıpalar bi gün bizi kalpten götürür heralde:3::3::3:

Afiyet olsun nursena ablacım :16::16::16:

hadi gözünaydın tatlım işler bitmiş:):nazar:
:16::16::16:

Eki Görüntüle 685973 öğle yemeğim kurutulmuş domatesle kavurulmuş kurutulmuş yeşil fasulyee kavurmasııı közlenmiş biberle yoğurt :)) tazeleri pazara geldii sonunu tükettim kurularınn

nerde nursena, orda közleme biber:):56:

merhaba ...

Yenacım Aynurcum dün yazmışsınız ama ben okuyamadan cıktım...çok halsizim..öksürük geçmiyor 11 iğne olucak yarın ama iyileşmiş değilim...

bugün işe geldim çok sıkıldım evde diye ama sanırım geri gidicem...tekrardan doktora gideyim...

Herkesler iyidir inşallah...

Öpüldünüz...
Kuzum sen daha iyileşemedinmi kıyamam sana bir daha git doktora bebeğim valla çok zor bişeymiş benimde 1 haftayı geçti daha yeni toparlıyorum kendimi dikkat et tatlım kendine :16::16::16:
Eki Görüntüle 685973 öğle yemeğim kurutulmuş domatesle kavurulmuş kurutulmuş yeşil fasulyee kavurmasııı közlenmiş biberle yoğurt :)) tazeleri pazara geldii sonunu tükettim kurularınn
Nursena ablacım afiyet olsun valla bende bayılırım kurunun her türlüsüne eline sağlık :34::34::34:
galiba ağlicak yer arıyormuş, tırnağı bahane etmiş canım.
çocuk işte.....

bazen benimde 1hafta geciktiği olur, ben takmam, geldimi de hoşgeldin derim:):1: bi yanlışım varmı?

benim kuzenimin biride hiperaktif sayılır, çocukken annesi ona mümkün oldukça enerji yapacak şeyleri gereğinden fazla vermemeye gayret ederdi, enerjisini iyice artırıyo diye.
mesela şeker türü ve yumurtaydı.

hadi gözünaydın tatlım işler bitmiş:):nazar:
:16::16::16:

nerde nursena, orda közleme biber:):56:

Sağol bitanem evet çok şükür bitti valla rahatladım yemin ederim :34::34::34::34:

slm kizlaaarrrr yine pek bi tenha buralarr :34::34::34:
Sabahtan tartildim nasil becerdim bilmiyorum ama 96yida ucundan acik gördüm pek bi mutluyum bugün :21::21::21:

Nursenacım çok yemiyorsun, daha doğrusu çok yediğin sebze bu da zaten diyette olması gereken bir durum. karbonhidrat ve proteinde sınırlama gerekiyor ama sebze istendiği kadar yenilebiliyor. senin zaten sabah da öğle de karbonhidratin az. böyle devam et, eğer bu beslenmeyle durursa kilo vermen o zaman azaltırsın.

bi de hepimizde ortak bir durum var. hafta içi düzgün beslenebiliyoruz, hafta sonu pek mümkün olmuyor bu. yediklerimi azaltmaktan çok hafta sonunu düzeltirsek daha iyi sonuç alırız.

.

aynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...

Sağol bitanem evet çok şükür bitti valla rahatladım yemin ederim :34::34::34::34:

Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur..:nazar::nazar: sağlıkla huzurla oturun eviniz de...

slm kizlaaarrrr yine pek bi tenha buralarr :34::34::34:
Sabahtan tartildim nasil becerdim bilmiyorum ama 96yida ucundan acik gördüm pek bi mutluyum bugün :21::21::21:

:nazar::nazar:

g

Sık sık bu durumu yaşadığım için bu konuya çok takılıyorum evet..Arada olması çok olağan ama öyle değil işte..
Çünkü beni çok rahatsız ediyor...KArın ağrısı,bel ağrısı,moral bozukluğu,şişkinlik ve bu periyodu 2-3 ay da bir yaşıyorum..

aynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...

Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur..:nazar::nazar: sağlıkla huzurla oturun eviniz de...

:nazar::nazar:

yenam:):3:

pro kartı alsammı diye düşündüm bugün:)
eşimle bi görüşcem bakalım, o ne dicek:)
belki bende prolu olurum:):21::21::21:

şu pro kartı en çok renkli yazı için istiyorum açıkçası:):1:
aaa birde imza alanı için:):21:
bakalım hayırlısı.
öptüm; mucks mucks mucks:16::16::16:

Sık sık bu durumu yaşadığım için bu konuya çok takılıyorum evet..Arada olması çok olağan ama öyle değil işte..
Çünkü beni çok rahatsız ediyor...KArın ağrısı,bel ağrısı,moral bozukluğu,şişkinlik ve bu periyodu 2-3 ay da bir yaşıyorum..

hımmm....
sık sık olduğunu ben bilmiyordum kusura bakma yenacım.:5::5:
tabi sık olunca sıkıntı oluşturur haklısın....

yenam:):3:

pro kartı alsammı diye düşündüm bugün:)
eşimle bi görüşcem bakalım, o ne dicek:)
belki bende prolu olurum:):21::21::21:

şu pro kartı en çok renkli yazı için istiyorum açıkçası:):1:
aaa birde imza alanı için:):21:
bakalım hayırlısı.
öptüm; mucks mucks mucks:16::16::16:

Evet o konuda çok rahat her mesajında ayarlamaya gerek yok..bir kere ayarladınmı tamam...

burası çok kapalı bugün çok sıkıcı...

Konya nasıl meyra.?

Back
X