Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok üzüldüm aynurum geçmiş olsun ne denir ki canları sağolsundan başka

Çok geçmiş olsun Aynurcuğum :71: dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin :34:
Allah yar ve yardımcıları olsun ...Aminnnnnnn

sağolun kızlar , düşünüyorum babam evde olsaydı mutlaka çiftliğe giderdi öyle bir durumda, Allah esirgesin ya üstüne yıkılsaydı kocaman çiftlik , ev şuan ne alemde bilmiyorum ama evde olsalar yine zarar görebilirlerdi , çook bulanık bi ruh haline büründüm , kafam karman çorman olduuu :26::26::26::26:

kuzenimle konuştum , ev ile araba yerinde görünüyor dedi ama çiftlikler yerle bir olmuş , içinde 16.000 civciv vardı daha yeni gelmişlerdi , ooyyhh canlarım canım acıyo düşündükçe, uyumak istiyorum ama bu kafayla nasıl uyurum bilememm :25::25::25:

annemleri aradım arabada bekliyorlar , dayım diyoki ; yaşıyoruz ya , o yeter ....

kızlar moralim çok bozuk :25::25::25:

annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü :14::14::14::14::14:

Canım Aynurum cücüşüm ailene çok büyük geçmiş olsun Allah canlarını korumuş canlarına birşey olmamış.mala gelmiş yapcak birşey yok :50: buradada öyleb üyük dolu yağdıkı herşey pert haldeydi baya bir korkuttu afet gibiydi.

günaydın güzeller

umarım herkescikler iyidir, sağlıklı huzurlu az kalorili azimli bir gün dilerim.diyetlerimiz için iyi bir gün olsun

sevgilerimle:16:

günaydın kk milleti:)

günümüz aydın olsun inşaallah bugün.....

ben şimdi gidip kendime bi çay demlicem...:10:

$CIMG6129.webp günayydınnnnnnnnnnnnnnnnn

annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü :14::14::14::14::14:
oyy kıyamam neyse canları sağ ya aynurum hayırlı haber almışsındır
bugün umarım
inşallah çok zarar yokturrrr
allahtan gelen ne denirki afet çok kötü allah yaşatmasın kimselere
Canım Aynurum cücüşüm ailene çok büyük geçmiş olsun Allah canlarını korumuş canlarına birşey olmamış.mala gelmiş yapcak birşey yok :50: buradada öyleb üyük dolu yağdıkı herşey pert haldeydi baya bir korkuttu afet gibiydi.
burada aynıydııı dün dedim hatta çifçinin vay haline ben ilk defa bu kadar yağmurlu bi yerde çalıştım çok gök gürültüsü falan korkutuyo beni

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum benim acayip uykum var bu havaları hiç sevmiyorum uykum geliyo sürekli mayışık oluyorum neyse ben işlerimin başına döneyim öpüldünüz kızlar:54::54::54:
aynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...

Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur..:nazar::nazar: sağlıkla huzurla oturun eviniz de...

:nazar::nazar:
Sağol yenam Allah razı olsun valla iyi oldu çok şükür mis gibi:16::16::16:
kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...

ne çok çokyazmışsınız harikasınız:62: :37: :1:
Hoşgeldin kuzum ne güzel senin adına sevindim iyi bi değişiklik olmuş valla :34::34::34:
Nursena ablacım menünde çantalarında süper ne güzel elindeki herşeyi değerlendiriyosun senin gibi olmak isterdeim ama nerde bende o beceri:3::3::3:

Aynurum kuzum geçmiş olsun valla çok üzüldüm okuyunca inşallah annenler kurtulmuşlardır diyecek pek bişey yok malesef cana gelmesinde mala gelsin bitanem :16::16::16:

Asuman ablacım senin yeni ciciler almışsın güle güle kullan iyi günlerde inşallah :16::16::16:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum benim acayip uykum var bu havaları hiç sevmiyorum uykum geliyo sürekli mayışık oluyorum neyse ben işlerimin başına döneyim öpüldünüz kızlar:54::54::54:

canım istersen bi türk kahvesi iç: uykunu açar....:54:

Gunaydin hatunlaaar:16: kahvalti olarak menumde 2 kuru ekmek ve bir kasikta bal var uuu ye ye bitmez :9: ogle menumde ne var hic bakmadim sabahtan moralimi bozmamak icin :1::1::1:

selamün aleyküm günaydın şekerler:3:
istanbulda yağmurlu bir hava var vede soğuk bi kurtulamadık soğuktan:31:

teşekkür ederim ablacım.
benm eski diyetisyenimde verişti bu cayı ama top karabiberdi..senin ki nasıl?

canımcım o halde yarın gidip aktardan kuru zencefil alayım , benim toz zencefilim var çünkü ;)

ben bi yaptım , o zaman karabiberi top karabiber kullandım , zencefil yerine en son kaynadığında yeşil çay ekledim , ama tam tarifi yapayım kuzum , sağolasınn :34::34::34::54::54::54:
kızlar ben ilk yaptığımı toz karabiberle yapmıştık çok keskin tadı olmuştu sonrakileri top karabiberle yaptım daha içilebilir oldu.bence top karabiber kullanın çünkü doğal,toz karabiberlerde her türlü hile mevcut malesef.top karabiberide banuşum kullanınca aklıma geldi:1:

aynurumm çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun:50:inşallah o minik canlarda telef olmamışlardır,iyi haberlerini almışsındır ailenin umarım:16::54:

kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...

ne çok çokyazmışsınız harikasınız:62: :37: :1:

hoşgeldin.....

İyi akşamlar
Bir ara hava açınca çıktım yürüdüm hemen ama dönüşte yine yağmur başladı
Gittim azcık mağaza gezdim bir gömlek bir de eşarp aldım kendime
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık

canım cicilerin hayırlı olsun:) güle güle giyesiiin:):16::21::21::12:
sen eşarpla gömlek diyince; bende bu hafta bi üst birde eşarp almayı düşünmüştüm, tekrardan o hatırıma düştü:)
yazlık dikdörtgen alıyım istiyorum ama bakalım, bu sefer şöyle canlı renklerden oluşsun istiyorum, bakalım:)
dışarda bi kaç kişide canlı renklerde gördüm, çok hoş durmuş, çok hoşuma gitti.:21:

vaaaav çantalar süper olmuş kızzzz.....:nazar:
eline sağlık.
özellikle beyaz çiçekli olan:)

hay Allahım yaaaa....
okuyunca inan şok oldum canım yaaa.
çok çok geçmiş olsun ne diyim bilemedim inan, ama cana gelen olmamış çok şükür canım benim.
inşaallah bugün iyi haberlerle dönersin tekrar bize canım yaaaa:5::5:
öpüyorum, Allah'a emanet olasın.

kızlar bende kk prolu olursam belki: bende o zaman yena gibi bazen görünmeden yazabilirim forumlara:))))):1:
o zaman korkun benden dermişim:))))):23::23::23:

kızlar günaydınnn hayırlı günler eksili tartı görürüz inşallah ben bu sabah 92.8 gördüm ucundan ama bi kereliğine sadece sonra 93 oldu:( neyse gördüm ya buna da şükür cumaya görürüm inşallah

aynurcum çok çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diye boşuna dememişler ama o civcivlere bende üzüldüm inşallah başka zararlarınız yoktur

nursena çantaların çok hoş olmuş cnm güle güle kullan

asuuu cicilerin hayırlı olsun üstünde paralansın:)

eee kızlar daha ne var ne yok

hastalarımız varsa çok geçmiş olsu unutmuşmuyum diye tereddütteyim de

günaydın...

kızlar dün öğleden sonra gittim rapor aldım tekrar bugünde evdeyim ama 2 gün daha dinleneyim iğnem bu akşam bitiyor.öksürüğüm çok... kara turp+bal karışımı yaptık dün akşam bugün onu içicem ilaçlar bitti bitkisel çözümler arıyorum...

Aynur canım çok üzücü çok geçmiş olsun ailene ve de afet bölgesinde olan herkese...Canlarına bişey olmasın ne diyelim canım...

Nursena çantalar ne güzel.. ellerine sağlık...

ben biraz uyumaya çalışayım gelirim yine...

sevgilinle devam dimi aynen canım?:)
ben = melehat:1:

devam canm ben onu biraksamda kac defa o beni birakmadi yuvarlanip gidiyoz :1: sevgilim demisken kizlar gelmedigim sure icinde size ne soylemeyi unutttum :1::1:sevgilimde diyete basladi eski kilolarimiz ayniydi 17.5 geliyorduk :50: simdi 97 geliyor bende once indi cift hanelere :1::1:

günaydın...

kızlar dün öğleden sonra gittim rapor aldım tekrar bugünde evdeyim ama 2 gün daha dinleneyim iğnem bu akşam bitiyor.öksürüğüm çok... kara turp+bal karışımı yaptık dün akşam bugün onu içicem ilaçlar bitti bitkisel çözümler arıyorum...

Aynur canım çok üzücü çok geçmiş olsun ailene ve de afet bölgesinde olan herkese...Canlarına bişey olmasın ne diyelim canım...

Nursena çantalar ne güzel.. ellerine sağlık...

ben biraz uyumaya çalışayım gelirim yine...

iyi olmuş canım 2gün daha rapor alman, bol bol dinlen canım.

birde banu söylemişti ve denemişti; faydasını da görmüştü, istersen sende dene canım, kuru öksürüğe iyi geliyodu bu yöntem:
ayağına yatarken bildiğimiz viksi bolca sürüp sonrada birde çorap giyip yatıcan, çok etkili oldu demişti banu, istersen sende dene.
nasıl olsa evdesin istersen gündüzden dene.:54:

devam canm ben onu biraksamda kac defa o beni birakmadi yuvarlanip gidiyoz :1: sevgilim demisken kizlar gelmedigim sure icinde size ne soylemeyi unutttum :1::1:sevgilimde diyete basladi eski kilolarimiz ayniydi 17.5 geliyorduk :50: simdi 97 geliyor bende once indi cift hanelere :1::1:

hayırlısı olsun canım....

eeee bu işin erkeği kadını yok:))))
kim azmederse o veriyo:)

oğlak burcuna benziyo sevgilin, oğlakmı yoksa?:)
he de de; anaabildim kızzz diyim kendime:):9::9:

Back
X