Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olurmu hepimiz güllük gülistanlık yaşıyoz:34::34: kuzum aynı durumdayız hepimiz hatta çocuk olana hemen hemen hergün kavga ediyoduk şimdi biraz daha azaldı sizinde zamanla düzene girer merak etme :16::16:

inşaallah canım.....

Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla:5::5::5:

hayırdır canım neden?
hemen panik yapma tatlım, bazen ufak geçici nedenlerden dolayı sünnet olma durumu ortaya çıkıyo, böyle bişeydir belki.....
bitik falan diyolar mesela......
geçmiş olsun canım......

esracım elbise güzelmiş...inşallah bulursun canım istediğin gibi...kolay gelsin sana...:34:

burcucum hayırlı yolculuklar canım....Allaha emanet ol.....

bende yemeklerimi yaptım....günüm genel olarak güzel geçiyo ama çok fena acıktım bugün akşam olmak bilmiyo gibi sanki...vede çok tatlı uykum var...az bi kestirebilsem çok hoş olcekk...

asunun misafiri geldi herhal ortalarda yok kendisiii...

nursenaa bitmedimi hazırlıkların görünmüyon heççç....

Olurmu hepimiz güllük gülistanlık yaşıyoz:34::34: kuzum aynı durumdayız hepimiz hatta çocuk olana hemen hemen hergün kavga ediyoduk şimdi biraz daha azaldı sizinde zamanla düzene girer merak etme :16::16:

canım güle güle git gel biz hep burdayız bekleriz:3::3:

Esram elbise çok hoş duruyo gerçekten şimdiden güle güle giyin :34::34:

sağolun canlar. elbiseyi buldum 46 bedeni oldu da. ama içime sinmedi, indirim de yapılmamış. bırakıp geldim. kilo olunca büyük bedenler hoş durmuyor gerçekten ya.

Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla:5::5::5:

canım benim kardeşim de idrar yolları iltihabı yüzünden erken sünney olmuştu, 1,5 yaşında. sağlık içinse üzülme. şimdi 40 çıkmadan bile sünnet ediyorlar bebekleri sağlık için. Allah kolaylık versin inşallah.

sağolun canlar. elbiseyi buldum 46 bedeni oldu da. ama içime sinmedi, indirim de yapılmamış. bırakıp geldim. kilo olunca büyük bedenler hoş durmuyor gerçekten ya.

canın sağolsun güzelim üzme kendini bulursun inşallah gönlüne göre olanınıda.....:34::16::16:

Merhaba hanımlar,

Herkes iyidir umarım...

Ne demek yuhh artık...Yuhh diyerek söze girilmez hanımefendi..

Hadi canım hadi başka kapıya, aradığın ortam yok bu başlıkta....

90 kg üzeriyiz ya uzayda yaşadığımızı sanıyor galiba. burada siyasi yorum görmek fazlasıyla kimyasını bozmuş sanırım. ki kimsenin siyasi bir şey yazdığı da yok.

90 kg üzeriyiz ya uzayda yaşadığımızı sanıyor galiba. burada siyasi yorum görmek fazlasıyla kimyasını bozmuş sanırım. ki kimsenin siyasi bir şey yazdığı da yok.

Siyasi birşey yazılmadı dediğin gibi...
Toplumsal bir hareket dile getirildi bir kaç kez o kadar...
O kadarını dile getirmeseydik o zaman uzay da yaşadığımızı gösterirdi bence...

sağol canım, evden giyineceğim artık. belki yine bakarım bi yerlere de hiç enerjim yok :16:

herkes iyi sanırım, genel bi durgunluk var aslında. sen nasılsın canım?

Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...

Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...

hadi gözün aydınn canım çok sevindim...zaten ne geliyosa başımıza kilolarımızdan geliyo ama artık onlardanda yavaşta olsa kurtuluyoruz demi yani...:34:

Zehracığım,

Ne kadar erken sünnet olursa o kadar iyi bence.. oğlumun hiç bir sorunu yokken 2 yaş civarı sünnet ettirdik...
aslın da ben çok daha erken istiyordum ama üfürümünün kapanmasını bekleyelim demişti kardiyoloğumuz..

O yüzden iyileşir iyileşmez hemen hastanede kestirip gelmiştik acık ucundan ;)

Tabiiki fena oluyo insan sonuçta anestezi alıyor..Benim kucağımdan alıp gitmeleri ve uyanınca annecim diye ağlaması bana çok koymuştu...:5:
hemşirenin kucağında geldiğin de bir saate yekın boynuma koala gibi yapışıp bırakmamıştı beni ;(

Back
X