Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurmu hepimiz güllük gülistanlık yaşıyozkuzum aynı durumdayız hepimiz hatta çocuk olana hemen hemen hergün kavga ediyoduk şimdi biraz daha azaldı sizinde zamanla düzene girer merak etme
![]()
Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla![]()
Yuh artik yani burdadami mune abla topik topik gezip uyarmaktan yoruldu yapmayin ama
esracım elbise güzelmiş...inşallah bulursun canım istediğin gibi...kolay gelsin sana...
burcucum hayırlı yolculuklar canım....Allaha emanet ol.....
bende yemeklerimi yaptım....günüm genel olarak güzel geçiyo ama çok fena acıktım bugün akşam olmak bilmiyo gibi sanki...vede çok tatlı uykum var...az bi kestirebilsem çok hoş olcekk...
asunun misafiri geldi herhal ortalarda yok kendisiii...
nursenaa bitmedimi hazırlıkların görünmüyon heççç....
Olurmu hepimiz güllük gülistanlık yaşıyozkuzum aynı durumdayız hepimiz hatta çocuk olana hemen hemen hergün kavga ediyoduk şimdi biraz daha azaldı sizinde zamanla düzene girer merak etme
canım güle güle git gel biz hep burdayız bekleriz
Esram elbise çok hoş duruyo gerçekten şimdiden güle güle giyin![]()
Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla![]()
sağolun canlar. elbiseyi buldum 46 bedeni oldu da. ama içime sinmedi, indirim de yapılmamış. bırakıp geldim. kilo olunca büyük bedenler hoş durmuyor gerçekten ya.
Yuh artik yani burdadami mune abla topik topik gezip uyarmaktan yoruldu yapmayin ama
lafı nereye çeliyoooo
Ne demek yuhh artık...Yuhh diyerek söze girilmez hanımefendi..
Hadi canım hadi başka kapıya, aradığın ortam yok bu başlıkta....
canın sağolsun güzelim üzme kendini bulursun inşallah gönlüne göre olanınıda.....![]()
Merhaba hanımlar,
Herkes iyidir umarım...
asucum hoşgeldin....gittimi misafirlerin...
90 kg üzeriyiz ya uzayda yaşadığımızı sanıyor galiba. burada siyasi yorum görmek fazlasıyla kimyasını bozmuş sanırım. ki kimsenin siyasi bir şey yazdığı da yok.
Gittiler canım şimdi de eşim geldi ona çay demledim bişeyler hazırladım
Merhaba hanımlar,
Herkes iyidir umarım...
sağol canım, evden giyineceğim artık. belki yine bakarım bi yerlere de hiç enerjim yok
herkes iyi sanırım, genel bi durgunluk var aslında. sen nasılsın canım?
iyiyiz yenacım....sen nasılsın...
Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...
Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...