• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öhömmm öhömmm sözlerime başlamadan evvel....:1:

kuzum benim sporum yok bu hafta ama senden 100 gr fazlayım ben gene.......

sporsuz harikasın valla..:nazar::nazar:

Yani 96 mısın.?

Başlangıç kilolarımız da aynıymış,yeni gördüm yaw;)

Senin boyun uzun ama diimi..Benim gibi pigme değilsin..

sporsuz harikasın valla..:nazar::nazar:

Yani 96 mısın.?

Başlangıç kilolarımız da aynıymış,yeni gördüm yaw;)

Senin boyun uzun ama diimi..Benim gibi pigme değilsin..

Spor kısa köpeği gezdirirken yürüyüş ama dur kalk onları saymıyorum .evde bu hafta plates merakı sardı sarkmaya başladım öğrenmek babında..

canım yaa pigme deme kendineeeeee please.

boy benim 1.73 cm :17:

günaydın millet:)

aman kilo bildirimini kaçırmamışım şüküüüür:)
tatil bana -200gr getirmiş:)
almadığıma sevindim, bu tatil boyunca sabah akşam aksatmamaya çalıştığım yeşilçayın meyvesi diye düşünüyorum.

kilo bildirimi
son kilom: 96.7kg (galiba, hatırladığım bu)
bu hafta: 96.5kg

spor bildirimi
bu hafta yok.

Spor kısa köpeği gezdirirken yürüyüş ama dur kalk onları saymıyorum .evde bu hafta plates merakı sardı sarkmaya başladım öğrenmek babında..

canım yaa pigme deme kendineeeeee please.

boy benim 1.73 cm :17:

Maşallah..

Aramız da 13 cm. varmış,iyi fazla değil..:9:

günaydın millet:)

aman kilo bildirimini kaçırmamışım şüküüüür:)
tatil bana -200gr getirmiş:)
almadığıma sevindim, bu tatil boyunca sabah akşam aksatmamaya çalıştığım yeşilçayın meyvesi diye düşünüyorum.

kilo bildirimi
son kilom: 96.7kg (galiba, hatırladığım bu)
bu hafta: 96.5kg

spor bildirimi
bu hafta yok.

:nazar::nazar: Meyracığım bravooo.. demek ki yemene de dikkat etmişsin sadece yeşilçay la olan bişey değil..

Son düzenleme:
Maşallah..

Aramız da 13 cm. varmış,iyi fazla değil..:9:

Ne güzel seni sarar sarmalarımm:48::48: canım arkadaşım benim..

benim bütün arkadaşlarım hep sen boylardadır ben hep tepelerinden bakıyorummm:14::14:

Nasip olur da 85 leri görürsem..''O kadar uzak geliyor ki ;(''

O zaman platese başlamayı düşünüyorum...Setini alıp ciddi zaman ayırıp düzenli yapmak planım...

başka türlü göbeğim ve kollarım yoluna girmeyecek çünkü..ciddi sarkık göbeğim var..Kollarım bir şekil de idare eder ama göbeğim uzadıkça uzuyor ;)

:nazar::nazar: Meyracığım bravooo.. demek ki yemene de dikkat etmişsin sadece yeşilçay la olan bişey değil..

çok sağol nilüfer anlacım:)
:16::16:

evet sadece yeşil çayla değil ama en büyük pay yeşilçayda bence, metabolizmayı süper çalıştırıyo yahu.
aynı zamanda hareketli günlerdi ve yedim yemedim değil ama çok aşırı yediğim 2hafta içinde en fazla 2-3gündür.

sende iyi gidiyorsun yenam:):34:
:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

çok sağol nilüfer anlacım:)
:16::16:

evet sadece yeşil çayla değil ama en büyük pay yeşilçayda bence, metabolizmayı süper çalıştırıyo yahu.
aynı zamanda hareketli günlerdi ve yedim yemedim değil ama çok aşırı yediğim 2hafta içinde en fazla 2-3gündür.

sende iyi gidiyorsun yenam:):34:
:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

O zaman yeşilçaya devam..ben de sevmesem de içiyorum her gün 2 fincan..

İlknurcuğum,bebelerin nasıl oldu.?? Umarım iyileşmişlerdir...

----

Ben de markete gideyim tavuk ve yufka alayım silor için...''eh zeynep..:1: ''
OĞlanı azıcık dışarıda oynatayım akşama kadar sabredemiyor çünkü... artık okula da gitmiyor, günler uzun olunca çok sıkılıyor evde..

*Bildirim için gecikmeyin arkadaşlar.....

Son düzenleme:
kilo bildirmimi yapmak istemiyorum ama mecbur yapiyorum kizlarrr :43::43::43:
gecen hafta : 93.7 :26::26::26:
bu hafta : 95.4 :18::18::18::43::43::43:
gelen : +1.700gr
spor : 270 dk :43::43::43:
Allah beni top etsinnnnn :43::43::43::17::17::17::18::18::18::19::19::19::20::20::20::5::5::5:

----

OĞlanı azıcık dışarıda oynatayım akşama kadar sabredemiyor çünkü...Günler uzun olunca artık okula da gitmiyor..Çok sıkılıyor evde..

canim hepimiz hala hastayiz sagol arkadasim ilgin icin :34::34::34:

Nasip olur da 85 leri görürsem..''O kadar uzak geliyor ki ;(''

O zaman platese başlamayı düşünüyorum...Setini alıp ciddi zaman ayırıp düzenli yapmak planım...

başka türlü göbeğim ve kollarım yoluna girmeyecek çünkü..ciddi sarkık göbeğim var..Kollarım bir şekil de idare eder ama göbeğim uzadıkça uzuyor ;)

inşaallah nilüfer ablacım:)

neden olmasınki, bence olur:)
aslında hedefimizi küçük parçalara ayırarak azimle gitmek sonuca hızlı götürcek galiba bizi......:44:
bu önemli bi nokta diye düşünüyorum.
yinede herşeyin hayırlısı hayatta.

canim hepimiz hala hastayiz sagol arkadasim ilgin icin :34::34::34:

Bayağı uzun sürdü hastalığınız canım....
İlaç kullanıyorsan oda şişirmiştir seni..Üzülme..bir an önce iyileşirsiniz inşallah...

inşaallah nilüfer ablacım:)

neden olmasınki, bence olur:)
aslında hedefimizi küçük parçalara ayırarak azimle gitmek sonuca hızlı götürcek galiba bizi......:44:
bu önemli bi nokta diye düşünüyorum.
yinede herşeyin hayırlısı hayatta.

Bence de olur meyracım...Önemli olan istikrarlı olmak..Herşey de olduğu gibi...:34:

Ben zaten 5 er kiloluk hedefler belirledim kendime, ama bir türlü hedefime varamıyorum ;)

O zaman yeşilçaya devam..ben de sevmesem de içiyorum her gün 2 fincan..

evet:)
bende sevmiyorum tadını kokusunu, ben soğuyunca yada ılıkken bi dikişte içiyorum:1::1:

ve bir sitede bir okuyucu yorumu okudum, orada kadın diyorki; "ben 4sene boyunca hergün yarım fincan yeşilçay içerek 25kilo verdim ve böylelikle ideal kiloma kavuştum" diyor.........
bu da benim çok ilgimi çekti doğrusu.......

----

OĞlanı azıcık dışarıda oynatayım akşama kadar sabredemiyor çünkü... artık okula da gitmiyor, günler uzun olunca çok sıkılıyor evde..

kolay gelsin ablacıııım:)
öpüyorum:16::16:
görüşürüz:3:

kilo bildirmimi yapmak istemiyorum ama mecbur yapiyorum kizlarrr :43::43::43:
gecen hafta : 93.7 :26::26::26:
bu hafta : 95.4 :18::18::18::43::43::43:
gelen : +1.700gr
spor : 270 dk :43::43::43:
Allah beni top etsinnnnn :43::43::43::17::17::17::18::18::18::19::19::19::20::20::20::5::5::5:

canım bu kadar üzülme, arada bir olabilir yani:)
ama arada bir:):23:

bayanlar calısırken dıyet yapmak evdekınden daha zor oluyor. bu yuzden aranızda calısanlar var mı onu da ogrenmek ıstedım bılgı paylasımı,fıkır alısverısı yapabılmek adına ?

ozelde calısan var mı mesela ozellıkle ?

Ben okuyorum. Okurkende cok zor oluyor... Ama idare ediyorum mecburen napiyim :)

Hayır içmiyorum.Biliyorum çıkarttığını onların ama geçen sene 10 gün içtim form çayı,10 gün boyunca ishalden öldüm.Derste bi anda tuvaletim geliyordu,öğrencilere siz 2 dk oturun geliyorum deyip wc koşturuyordum.hem de her ders 2-3 defa ve 10. gün ishalimi serumlarla durdurdular.ondan bu sefer korkuyorum içmeye :44:

Himmm anladim en iyisi icme o zaman :) Yada haftada 1fincan belki cok etkilemez...

Bu arada hosgeldin aramiza. Benim adim Gökce, agustos 5te 25yasina giricem. 22temmuzda 7yillik evli olucam :) 3bucuk yasinda kizim var. 4yasinda Romeo'm var (köpegim)
2yil önce evlenmek icin ara verdigim okuluma, tekrar baslamaya karar verdim ve suan okuyorum :)
En fazla gördügüm kilo 2011 subat ayinda 112,8kg 2011 haziranda 100kg ye kadar indim.
SOnra 2012 temmuza kadar kilomu korudum sayilir 97kg ile 102kg arasi gittim geldim.
2013 ocakta tartildim ve 105,6kg ciktim yada 105.8kg tam hatirlamiyorum :D
Suan 91,6kg oldum :)

kızlar günaydın herkese mutlu günler ben hiç mutlu değilim bu sabah tartı beni güzel bozdu:( 94.7 çıktım ya zaten epi topu 2 kilo vermiştim onu da almışım geri ben anlamıyorum ya bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde düzelemeyeceğim ben hep obe kalacağım galiba:( inşallah sizlerden güzel sonuçlar gelir arkadaşlar

Canim benim oyle düsünme!!! Sende zayifliycaksin canim!!! Bende sundan 2hafta önce öyle dusunuyordum. Ama bak simdi tekrar basladim.
Hadi sende basla tekrardan kendini ele al!!! öpüyorum seni!

Back
X