Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok soğuk çok rüzgarlı ve evde çok iş....
kaloriferlerde yanmadı belki bugün yakarlar
akşama gelirim:16::16::16::16::16::16:

günayydınn kızlarr

listeleri yapan arkadaşlarıma teşekkur ederimm ellerinize sağlık
kilo verenleri azimle spor yapanları kutlarımmm

hasta olanlarada geçmiş olsunn çok fena vurdu bu bahar daha doğrusu bahar hiç olmadan kışş diyimm
buralarda güneş var ama dışarısı felaket fırtına pikeyle üşüdük gece pufileri çıkarayım yavaştan

ev sahibesiyle konuştuk laminant yapacaklar salonu kalebodur soğuk oluyo ne kadarda olsa çocukta yerde oturuyo inşallah kararını deiştirmezsa pazartesi iş var evde yoğunuz yani

dişçiyede gidicem yogun bi hafta bekliyo benii

sabh kahvaltım 2 dlim ekmek
1 yemek kaşığı tulum
yarım domates
1 adet kağıtlı kek
1 adet bitki çayı

herkeze mutlu hafta sonları

tünaydın güzeller

ah Zehram sen cumartesileri topiği açardın herkese yazardın nerdesin be güzelim hadi özlettin kendini bir ses ver...

çalışan hatunlara kolaylıklar diliyorum,hafta sonuda bende evde çalışma var
:34:

kimseler yok maalesef hasta olanlar iyice yatıp kaldınızmı??

haydi öptüm hepinizi sevgiyle kalın.çalışmaya gömüleyim
:16:

günayydınn kızlarr

listeleri yapan arkadaşlarıma teşekkur ederimm ellerinize sağlık
kilo verenleri azimle spor yapanları kutlarımmm

hasta olanlarada geçmiş olsunn çok fena vurdu bu bahar daha doğrusu bahar hiç olmadan kışş diyimm
buralarda güneş var ama dışarısı felaket fırtına pikeyle üşüdük gece pufileri çıkarayım yavaştan

ev sahibesiyle konuştuk laminant yapacaklar salonu kalebodur soğuk oluyo ne kadarda olsa çocukta yerde oturuyo inşallah kararını deiştirmezsa pazartesi iş var evde yoğunuz yani

dişçiyede gidicem yogun bi hafta bekliyo benii

sabh kahvaltım 2 dlim ekmek
1 yemek kaşığı tulum
yarım domates
1 adet kağıtlı kek
1 adet bitki çayı

herkeze mutlu hafta sonları
ne pikesi kızzzz biz uyku setinin yorganı artı battaniye sanırım bayramsonuna kalmayacak kaloriferler yanacak:129:

balım çok sevindim yaaa:))))
haydi gözünaydın......
haftanında birincisi olmuşsun:):34::32::32::32::nazar::nazar::nazar:
darısı bağaaaaa:)))):86::86::86:

BA-YIL-DIM....:)))))))
tam benlik, kaydettim hemen:):34::16:
yüzümün tebessümü öpüyorum seni yüreğimin en derininden gelen koccaman bi öpücükle:34::16::16::16::16:
I LOVE YOU BEBEĞİM......:16:
hadi görüşürüz:3:

sağolasın kuzum olduk valla birinci ama epeydir takılı kalmıstım bu hafta kastım baya napam bayrama az kaldı bu haftada sıkarsam dişimi bayrama biraz farkederim inş :16: senin diyet ne alemde kaçırmışım olabilirim ama sankilim birazcık bıraktın gibi :44:
haydin sende sarıl dörtelle verelim şu kiloları olalım fit hatun :16::8::9:

ara ara altta görüyorum seni ama hemencik çıkıyosun lafın belini kıramıyoruz nezamandır :50:

oyyy cnm benım ne güzelde yazmıssınn bende seni seviyorum cnm muckkkksss :54::54:

İyi akşamlar :16:
Esracım elizcim ellerinize sağlık derecedeki arkadaşlarımı da yürekten tebrik ederim
Meyracım elizcim ben ıhlamuru sevmiyorum malesef her türlü otun çayını içiyorum ama ıhlamuru içemiyorum nedense
Taze zencefil aldım kaynatıp içeceğiz kızlarla inşallah
Eşim de bugün hem bedenen hem moral olarak daha iyi şükürler olsun

tekrar geçmiş olsun asuman ablacım bende ıhlamuru hiiiç sevmezdim ezelden beri
ama eşimle alıştım limonlu yapıyo ozaman daha rahat içiyorum belkim sende bol limonlu seversin :16:

menümü yazıverem:

sabah : 1 ufak kutu süt, 1 kk peynir, 3 siyah , 3 yeşil zeytin

öğle: 1 kepçe tarhana

ara: 1 nescafe

akşam: 2 kepçe sebze çorbası , 5 kaşık yağsız tuzsuz makarna üzerine yoğurt :56:

sağolasın kuzum olduk valla birinci ama epeydir takılı kalmıstım bu hafta kastım baya napam bayrama az kaldı bu haftada sıkarsam dişimi bayrama biraz farkederim inş :16: senin diyet ne alemde kaçırmışım olabilirim ama sankilim birazcık bıraktın gibi :44:
haydin sende sarıl dörtelle verelim şu kiloları olalım fit hatun :16::8::9:

ara ara altta görüyorum seni ama hemencik çıkıyosun lafın belini kıramıyoruz nezamandır :50:

oyyy cnm benım ne güzelde yazmıssınn bende seni seviyorum cnm muckkkksss :54::54:

:16::16::16::))))
çok aşırı yememeye gayret ediyorum, yeşil çayımıda ihmal etmiyorum canım...
epeydir hiçte tartılmadım, korkumdan tartılamadım:) oyüzden kilom ne alemde hiç bilmiyorum malesef......
neyse bakalım kilo konusunda durumlar böyle işte......:51:

amanın donuyoz yafff, havalar çok soğudu birden......
bayramda nerdesin?
ben annemlere gitcem inşaallah bu bayram:)
hayırlısı bakalım.....

:16::16::16::))))
çok aşırı yememeye gayret ediyorum, yeşil çayımıda ihmal etmiyorum canım...
epeydir hiçte tartılmadım, korkumdan tartılamadım:) oyüzden kilom ne alemde hiç bilmiyorum malesef......
neyse bakalım kilo konusunda durumlar böyle işte......:51:

amanın donuyoz yafff, havalar çok soğudu birden......
bayramda nerdesin?
ben annemlere gitcem inşaallah bu bayram:)
hayırlısı bakalım.....

ozaman yüzleşme vakti geldi kuzumm korkunun ecele faydası yok demi
bence tartılki azimle devam edebilesin anlaştıkmı cnmcım :34:

sormaaa aşırı soğuk valla donmakki ne donmak bugun sabahtan kuaföre gittim bayram öncesi halledem diye
baya soğuktu yaniii bırrrr içime titreme geldi :2: bende annemlerde olcam kuzumm hatta bu çarşamba gitcez biz
eşim yurtdışına fuara gitcek çarşamba gunu istdan bincek uçağa onunla birlikte bizde gitcez o bizi annemlere bırakcak arife gunude döncek yanı ıstda olcak bayramımızı yapıp gelcez evimize :16::16:
senin annenler nerdeydi kuzum yani aynı şehirdemiydiniz :44:

ozaman yüzleşme vakti geldi kuzumm korkunun ecele faydası yok demi
bence tartılki azimle devam edebilesin anlaştıkmı cnmcım :34:

sormaaa aşırı soğuk valla donmakki ne donmak bugun sabahtan kuaföre gittim bayram öncesi halledem diye
baya soğuktu yaniii bırrrr içime titreme geldi :2: bende annemlerde olcam kuzumm hatta bu çarşamba gitcez biz
eşim yurtdışına fuara gitcek çarşamba gunu istdan bincek uçağa onunla birlikte bizde gitcez o bizi annemlere bırakcak arife gunude döncek yanı ıstda olcak bayramımızı yapıp gelcez evimize :16::16:
senin annenler nerdeydi kuzum yani aynı şehirdemiydiniz :44:

inşaallah canım:))) sağol desteğin için......:38:

güle güle gidin gelin inşaallah şimdiden bitanem.....
farklı şehirlerdeyiz canım, bende karadeniz tarafına gitcem işte annemlere inşaallah.

nilaycım şu parçayı dinledinmi?:)
çok hoş....
[video=youtube;TaqqX2YksgY]http://www.youtube.com/watch?v=TaqqX2YksgY[/video]

inşaallah canım:))) sağol desteğin için......:38:

güle güle gidin gelin inşaallah şimdiden bitanem.....
farklı şehirlerdeyiz canım, bende karadeniz tarafına gitcem işte annemlere inşaallah.

destek olcaz tabi kuzumm :7:

sağol cnmcım sizde güle güle gidin gelin kazasız belasız inş :16::16:
hee senı biliyomda annenlerin nerde oldugunu bilmiyodum cnm ya da hatırlayamadım dicem ama yok demediydin daha önce :44:

nilaycım şu parçayı dinledinmi?:)
çok hoş....
[video=youtube;TaqqX2YksgY]http://www.youtube.com/watch?v=TaqqX2YksgY[/video]

yok dinlemedim kuzumm ama tv de görmüştüm sanırım hbrlerde gamgam patladı bu da patlıycak diye ama azcık göstermişti
bıcırıgım uyanınca dinlerim mutlaka :34::24:

yok dinlemedim kuzumm ama tv de görmüştüm sanırım hbrlerde gamgam patladı bu da patlıycak diye ama azcık göstermişti
bıcırıgım uyanınca dinlerim mutlaka :34::24:

okey:):34:

patlayabilir amaaaa gangam gibi olcağını sanmam ben, gangam istisna, hala dinletiyo yaaa:):86::86::86:
birde canseverrin tarzının dışı:D

okey:):34:

patlayabilir amaaaa gangam gibi olcağını sanmam ben, gangam istisna, hala dinletiyo yaaa:):86::86::86:
birde canseverrin tarzının dışı:D

evet evet baya tarzının dışı tam dinleyemde yorumum ozaman daha sağlam olur şimdi tam bişey diyemiyorum kuzum :51:
valla çocuk oldu olalı pek müzik felen takip edemiyorum varsa yoksa çizgifilmler ya da bi süredir favori olan reklamlar
sor hepsini bilirim reklamların :9::9:

evet evet baya tarzının dışı tam dinleyemde yorumum ozaman daha sağlam olur şimdi tam bişey diyemiyorum kuzum :51:
valla çocuk oldu olalı pek müzik felen takip edemiyorum varsa yoksa çizgifilmler ya da bi süredir favori olan reklamlar
sor hepsini bilirim reklamların :9::9:

:9::9::9:
...............

Back
X