- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemin karatay a , ak tay a gerek yok ekmeği kesince veriliyor zatenama yemeye başlayıncada alıyor insan. ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum
aynur yolcu sizede iyi bayramlarr
benim mink cadı yolda uyudu gelincede devam etti şimdi uyandı uyku bekliyoruz gelsin diye düzen bozulunca
bende baya toparladım yarına allah büyük bakalım çocuklarıda götürcem her bayramm eşim keser gelirdi bu bayram bizde gidicez allah nasip ederse namazdan sonra gideriz iyi geceler
uzun bi aradan sonra selaamm +90nın harika hatunlarııı
şimdiden herkeslere hayırlı bayramlar , Bayramınız Mübarek olssuuunnn
herkesi kocaman öpüyorum , Allaha emanet olunn![]()
ben geldimm....yarın fırsat bulamayabilirim oyüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar...
yorgunum ve uykum var oyüzden kaçıyorum Allaha emanet olun...
hayırlı bayramlar.iyi yolculuklarSelamlar herkese,
bayram hazırlıkları bitmiş neredeyse ne güzel. biz bu bayram evde olmayacağımızdan bi şey yapmıyorum hiç. yarın akşam eşimin memleketine uçuyoruz, kurbanlarımızı orada keseceğiz. perşembe akşamı dönüyoruz inşallah. dönünce de annemlerle vakit geçiririz, bu tatil de böyle geçer gider.
dün eşimin ileri tetkikleri için dünya göze gittik. Allaha şükür bi ilerleme yokmuş göz tansiyonunda, bu sene de ilaca başlanmadı şükür. bayram önü çok güzel bir gelişme oldu bizim için. bugün de evde biraz ütü, valiz hazırlama falan onlarla uğraşırım artık. bayram sonuna kadar giremem sanırım. Herkesin bayramını kutlarım, Allah nicelerine kavuşmayı nasip etsin.
Elizcim ellerine sağlık canım
bayram önü azimle spor yapanları da tebrik ederim, harikasınız kızlar.
Gökçe başınız sağolsun
ben de çok erken kaybettim dedelerimi, ninelerimi. en son geçen sene annemin babası da öldü. iki de amcam da vefat etti, çok üzülüyor insan bu kadar yakınlarına. ailenin en küçük torunlarının kaderi bu sanırım. yeterince vakit geçiremiyormuş hissi oluyor hep. Allah kalan ömürlerini size versin canım.
merhabalar, hoşgeldiniz tekrardan. listeye girmek için 2 hafta düzenli paylaşımda bulunmanız gerekiyor. önümüzdeki hafta değil de, sonraki hafta listede olursunuz böyle giderseniz. azminiz daim olsun inşallah.
canım kızına geçmiş olsuninşallah iyileşir bi an önce. bol bol su içir sen böbrekleri için. kıyamam ya, çok fena o durum.
Meryemcim sen de gelmişsin ne güzel :)
Aynurdan ben de haber alamadım birkaç haftadır. merak ettim şimdi. yarın fırsat bulursam arayayım. ya da bayramda görüşürüz artık. evde olsa girerdi sanki, gitmiş olabilir cücük :)
Çok teşekkür ederim daficimçok mutlu ettin beni
Teşekkür ederimhayırlı yaşlar inşallah canım benimde 16 ekim büyük ihtimal sağsalim gidersek kayınvalidemde olacağım..13 yıllık evliyim ama eşim annesinden çekinir ve hediye almaz herhalde evde olsak sürpriz yapardı ama bakalım orda yapmaz herhalde
Canlariiiimm Kurban Bayraminizi kutlarim. kusura bakmayin kiz ateslendi giremedim
asuman ablacım yeni yaşın hayırlı olsun, kutlu olsun:)
daha nice hayırlı uzun gunlere inşaallah tum sevdiklerinle beraber.....
kocaman opuyorum ablacım
Eki Görüntüle 831401