Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Zeynepcim senin Bayram yorucu geçecek belli olmuş kolay gelsin sana
Benim de bugün yapılacak bikaç işim daha var bir de tatlı kurabiye vs yapayım diyorum dizim kötü ama artık ne yapabilirsem olmadı yarın da yaparım nasılsa evdeyiz

yasemin karatay a , ak tay a gerek yok ekmeği kesince veriliyor zaten :1: ama yemeye başlayıncada alıyor insan. ben ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum:19:

dafim haklısın ama biyerden başlamak lazım :34: bayramda yaptığın mamişlerden fazla yeme olurmu dafim :34:

günaydın güzellerr ben işteyim ve yoğunnn inşallah öğleden sonra erken biterde eve gidebiliriz.tatlı v.s yapmadım hiç kedi dili bisküvi v.s aldım acaba ne yapılabilir?

neysemmm hepinizi öptümmm

yeni kafama dank etti

NURSENAM YENAM KISÇELERİNİZE GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİNNN

Dün sanırsam hiç sevmediğim halde nutella krizi geçirdim kavonozu elime aldım hepsini yedim ne yaptım ben ya öğleden sonra ara öğünlerimi de yedim ana öğün olrak sadece salata yoğurt biberli yulaf ezmeli yedim günün devamında dikkat ettim diyetime sonra kendime kızmayı bırakıp Allaha şükür işlerimi bitirdim dün gece yarılarına kadar tatlı yaptım buzlukta pişmemiş dolma vardı onuda sabah koydum pişti nasılsa kimse gelmez eşim yok diye beklemiyorum herhalde neyse ben hazırlandım gelen olursa diye şimdide kızlarım anne sinemaya gidelim diye beni çekiştiriyorlar galiba gidicem banada değişiklik olur hepinizi öpüyorum şimdiden hayırlı bayramlar belki akşamda giremem şimdiden kutluyorum bayramınızı....

Son düzenleme:
Kizlar mrb cok yogundum ugrayamadim sizden 15-20 gun musade istiorum bu sekilde saglikli olmuo cunku esim gitsin kendimle bas basa kalip bir kndime geliyim hergun bir yerdeyiz hergun misafir.
herkese ii bayramlar gorusmek uzere

iyi akşamlar kızlarr akşama kadar fethiyede alışveriş gezdik sanki anam yapacak evde tatlıları falan çook yoruldummm
biber doldurucam şimdii sabahta tatlının şerbetini dökerimm yufka aldım sigara böreği sarayım buzluğa atayımm gelen olunca kızartırım 2 dakka şipşakk kaçamakım az olduu çokta yürüdükk telafi etmiştir umarım şimdii yeşilçayımı yudumlyorumm sonra işe koyulayımm

yasemin kedidilinin üzerindeki labneli tarif güzel oluyooo yanınada börek döşeyiver bi tatlı bi tuzlu tamam afiyet olsunnn

uzun bi aradan sonra selaamm +90nın harika hatunlarııı :16::16::16::16:

şimdiden herkeslere hayırlı bayramlar , Bayramınız Mübarek olssuuunnn :34::34::34:

herkesi kocaman öpüyorum , Allaha emanet olunn :54::54::54:

ben geldimm....yarın fırsat bulamayabilirim oyüzden şimdiden hepinize hayırlı bayramlar...:16::16:

yorgunum ve uykum var oyüzden kaçıyorum Allaha emanet olun...

aynur yolcu sizede iyi bayramlarr

benim mink cadı yolda uyudu gelincede devam etti şimdi uyandı uyku bekliyoruz gelsin diye düzen bozulunca
bende baya toparladım yarına allah büyük bakalım çocuklarıda götürcem her bayramm eşim keser gelirdi bu bayram bizde gidicez allah nasip ederse namazdan sonra gideriz iyi geceler

aynur yolcu sizede iyi bayramlarr

benim mink cadı yolda uyudu gelincede devam etti şimdi uyandı uyku bekliyoruz gelsin diye düzen bozulunca
bende baya toparladım yarına allah büyük bakalım çocuklarıda götürcem her bayramm eşim keser gelirdi bu bayram bizde gidicez allah nasip ederse namazdan sonra gideriz iyi geceler

hayırlı bayramlar sanada iyi yolculuklar.bende bu saate kaldım bi kaç parça kaldı..

Selamlar herkese,
bayram hazırlıkları bitmiş neredeyse ne güzel. biz bu bayram evde olmayacağımızdan bi şey yapmıyorum hiç. yarın akşam eşimin memleketine uçuyoruz, kurbanlarımızı orada keseceğiz. perşembe akşamı dönüyoruz inşallah. dönünce de annemlerle vakit geçiririz, bu tatil de böyle geçer gider.
dün eşimin ileri tetkikleri için dünya göze gittik. Allaha şükür bi ilerleme yokmuş göz tansiyonunda, bu sene de ilaca başlanmadı şükür. bayram önü çok güzel bir gelişme oldu bizim için. bugün de evde biraz ütü, valiz hazırlama falan onlarla uğraşırım artık. bayram sonuna kadar giremem sanırım. Herkesin bayramını kutlarım, Allah nicelerine kavuşmayı nasip etsin.

Elizcim ellerine sağlık canım :16:
bayram önü azimle spor yapanları da tebrik ederim, harikasınız kızlar.

Gökçe başınız sağolsun :(
ben de çok erken kaybettim dedelerimi, ninelerimi. en son geçen sene annemin babası da öldü. iki de amcam da vefat etti, çok üzülüyor insan bu kadar yakınlarına. ailenin en küçük torunlarının kaderi bu sanırım. yeterince vakit geçiremiyormuş hissi oluyor hep. Allah kalan ömürlerini size versin canım.

merhabalar, hoşgeldiniz tekrardan. listeye girmek için 2 hafta düzenli paylaşımda bulunmanız gerekiyor. önümüzdeki hafta değil de, sonraki hafta listede olursunuz böyle giderseniz. azminiz daim olsun inşallah.

canım kızına geçmiş olsun :( inşallah iyileşir bi an önce. bol bol su içir sen böbrekleri için. kıyamam ya, çok fena o durum.

Meryemcim sen de gelmişsin ne güzel :)
Aynurdan ben de haber alamadım birkaç haftadır. merak ettim şimdi. yarın fırsat bulursam arayayım. ya da bayramda görüşürüz artık. evde olsa girerdi sanki, gitmiş olabilir cücük :)
hayırlı bayramlar.iyi yolculuklar:16::16::16::16:

Çok teşekkür ederim daficim :16:çok mutlu ettin beni

hayırlı yaşlar inşallah canım benimde 16 ekim büyük ihtimal sağsalim gidersek kayınvalidemde olacağım..13 yıllık evliyim ama eşim annesinden çekinir ve hediye almaz herhalde evde olsak sürpriz yapardı ama bakalım orda yapmaz herhalde

bugün öğleye kadar çamaşır yıkadım öğleyin 12 akşam 8 acilde mesaim vardı çok yoğundu ya 2 doktor 4 sağlıkçı 250 hasta bakmışız ama eve geldiğimde yerlerde sürünüyordum biraz dinlendim.çamaşır topla katla ütüle azbi işim kaldı..öyle bir adetim var biryere giderken evde bir çöp yada dağınıklık olmamalı..banyoda kirli sepetinde bile ..olurda kaza bela olur diye...
onun için ben çıkıyorum kızlar bana bu hafta izin verin .haftaya cumaya kadar dönünce nöbetim çok giremezsem haberiniz olsun ama 25 eylül cumaya kilo bilrdirimine gelirim..

herkese güzel bayramlar Rabbim kurbanlarımızı ve ibadetlerimizi kabul ve makbul etsin inşallah..bu dünyada da ahirettede O nu sevenlerden ve O nun sevdiklerinden eylesin inşallah

hayırlı yaşlar inşallah canım benimde 16 ekim büyük ihtimal sağsalim gidersek kayınvalidemde olacağım..13 yıllık evliyim ama eşim annesinden çekinir ve hediye almaz herhalde evde olsak sürpriz yapardı ama bakalım orda yapmaz herhalde
Teşekkür ederim
Senin de yeni yaşın şimdiden hayırlı olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere inşam
Canlariiiimm Kurban Bayraminizi kutlarim. kusura bakmayin kiz ateslendi giremedim

Sana da iyi bayramlar canım kızına da geçmiş olsun :54:

Hepinizin bayramı mübarek olsun güzeller :16:
Allah tekrarlarını nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla ve sevdiklerimizle beraber

asuman ablacım yeni yaşın hayırlı olsun, kutlu olsun:)
daha nice hayırlı uzun gunlere inşaallah tum sevdiklerinle beraber.....
kocaman opuyorum ablacım:16::16::16:

$IMG_0328.webp

Back
X