Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yediklerim..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Starbucks'da bol kremalı esperesso..
Olmamalıydı ama dün gösterilerden sonra foruma gittik. orada neler neler yediler. ben hepsine hayır dedim en son kızım latte içmek istedi benim de zaafımdır kahve ve çeşitleri bunu içtim...
Akşam,
KAbak mücver
Bir sürü ayran![]()
Günaydın kızlar nasilsiniz dün aksam yatmadan yarim saat önce 3 kasik yogurt yarim limon sıkıp yedim bi arkadas denemis ccok memnun bende basladim
Oyy bende çok severim her bi çeşidini afiyet olsunda yaramasın.
Karatay kahvaltıyı aç bakim ne vardı içinde
I love Bonus
Hamınızaa günaydın günaydın günaydın sozen geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış anlattığına göre kılpayı geçmiş kaza allahm korusun. Hurmayı bende yapamadım ya bu hafta kendimi sıkayım dedikçe akşamları yemek isteğim arttı cumadan sonra bi diyet seçekte başlayak gurban :)
Yolcu allah kolaylık versin sanada :) wc alıştırma konusunda
I love Bonus
Herkese iyi geceler.gunlerdir gezmelerdeyim.benim diyet yalan oldu.herkes cok zayıflamasın diyor...ama bu hafta durum fena...sabah 23 Nisan gösterilerine oğlanı götürdük.cok mutlu oldu .23 nisan kutlu olsun deyip duruyor evde.bayrak salliyor biryandanda...ordan eryamana annelerin yanına geçtik.onlarida alıp goksu parka pikniğe gittik.. İste orda film iyice koptu... Aksam eve donerken arabayi ben kullaniyordum. Eve yaklastigimizda arabanin biri onume kirdi once zor fren yaptim .sonra isikta birden durup geri geri gelip bizim arabaya dokundu ve kacti. Ayy sinirden gozum dondu.. Esim cikti bakti pek bisi yok.ama ben deli oldum valla gaza basip ilerde adamin onune ben kirdim bu sefer.kizdim birsuru.. Esimde kiziyorduki adamlar ozurler diledi.. Defalarca.. Trafik pert oldu bu aradaa Esim bunlar kafayi cekmis bosver dedi ama ayy benim sinir tavan yapti walla.. Arabada hasar olaydi neler olurdu bilemiyorum... Bosverdik ...Sonra eve geldik.dun benim sipa yolda yururken iki tane civciv aldırdı bana ,cikcik ve vikvik koyduk adlarını Ayyy insallah uzun yasarlar cok korkuyorum birsey olursa onlara oğluma nasıl açıklarım diye.. Hayırlısı artık...
e
Canim bu hafta olmadı ama insallah haftaya bişeyler yapıcam :)
Paylaşım icin teşekkürler canim.bende stresini yiyerek atacağını sananlardanim...
ne güzel sanat yönü güçlü bir annen var.. İnsallah ilk fırsatta kitabını okuma fırsatım olur...tam olarak nasil ne isimle edilebilirim kitabını?
Nilufercim İnsallah .... Ne güzel günler bunlar.. darısı basımıza ...
canim cok gecmis olsun. İnsallah öbürü de unutur gider olanları...
Bu arada bende ne yapacağımı bilemiyorum... Dolapta pasta var aklım onda hala..azicik ucundan alsammi diye... Uff...
canim hurma yogurt deneyelim bencede . vereceksek ben pazar yada pazartesi baslayayim ki fire vermiyim diye dusuniyorum. Ama bugunden kendime ceki duzen versem iyi olacak ..Hamınızaa günaydın günaydın günaydın sozen geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış anlattığına göre kılpayı geçmiş kaza allahm korusun. Hurmayı bende yapamadım ya bu hafta kendimi sıkayım dedikçe akşamları yemek isteğim arttı cumadan sonra bi diyet seçekte başlayak gurban :)
Yolcu allah kolaylık versin sanada :) wc alıştırma konusunda
I love Bonus
afiyet olsun canim...Hayırlı sabahlar
Bugün kahvaltıya davetliyim birazdan hazırlanmaya başlarım önce eşime bişeyler hazırlamam lazım o evde malum sonrasında bir duş alıp çıkmak istiyorum bakalım
niluferim uzuldum valla uc gunde coşmuşum farketmeden. Birdeyaptigim diyet protein diyeti oldugu icin kas kaybiolmazmis cok .Günaydın, güzel zarif ama şişko hanımlar.
Buca'lıyık)
Kalori almayın, kalori harcayın
hem de çok daficiğim..Foto ekledim bakarsınız...
Merhaba,
Pilav da ekmek değişimi oluyor biliyorsunuzdur..
Canım çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...
Beslenmene dikkat et lütfen...İsveç diyetin de verdiklerinin çoğu yağ kaybı değildir zaten. o yüzden hemen geri gelirler ve üzülürsün..
Muhabbete bak sizi duygusal,ağlak etine dolgunlar
size böyle diyorum ama oğlumun sınıfın da hoşlandığı kız varmış duyunca bir tuhaf oldum çok kıskandım ben yaaa...
galiba fena bi kaynana olacağım![]()
yemiyorum kac gundur bozulmustur tadi kotudur . Yok yok hic guzel degil zaten .. yeyince pisman oluyorsun ancak .. Yapmaki yemiyesin kuzum. :)Selamün aleykümm...
sağol canım...uğraşıyorum işte bakalım inşallah çok uzun sürmezz...evle alakamı kestim nerdeyse onu alıştırıcam diye....
sağol canım...
sanada geçmiş olsun....Rabbim kazalardan belalardan korusun...
ay pastamı dedinn...bende yok hiç birşey ama yapasım var yapmamak için kendimle cebelleşiyorum....iştahım çok açık bugünlerde ve kaç kiloyum onu bile bilmiyorum tartılmaya cesaretim yok....
Benim kızlar biri 17 ve diğeri 15 yaşına geldiler Allah iyilerle karşılaştırsın cümlesiyle beraber inşallahAyy ablacım ya daha çook var dertlendirdim kadınıallah sağlıkla aşkla mutlulukla yuva kurmayı nasip etsin bütün bekarlara inşallah. Benimde kızım var 1bçuk yaşında demek 20 sene sonra oda gelin adayı bak bende bi tuhaf oldm şimdi
I love Bonus
Senin gelinin hem çok şanslı hem de çok özel olacak inşallahGünaydın, güzel zarif ama şişko hanımlar.
Buca'lıyık)
Kalori almayın, kalori harcayın
hem de çok daficiğim..Foto ekledim bakarsınız...
Merhaba,
Pilav da ekmek değişimi oluyor biliyorsunuzdur..
Canım çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...
Beslenmene dikkat et lütfen...İsveç diyetin de verdiklerinin çoğu yağ kaybı değildir zaten. o yüzden hemen geri gelirler ve üzülürsün..
Muhabbete bak sizi duygusal,ağlak etine dolgunlar
size böyle diyorum ama oğlumun sınıfın da hoşlandığı kız varmış duyunca bir tuhaf oldum çok kıskandım ben yaaa...
galiba fena bi kaynana olacağım![]()
Selamün aleykümm...
sağol canım...uğraşıyorum işte bakalım inşallah çok uzun sürmezz...evle alakamı kestim nerdeyse onu alıştırıcam diye....
Benim kızlar biri 17 ve diğeri 15 yaşına geldiler Allah iyilerle karşılaştırsın cümlesiyle beraber inşallah
Senin gelinin hem çok şanslı hem de çok özel olacak inşallah
Selam güzeller...
Nasılsınız. Ben bu aralar yoğunum. Dün izinliydim ama hastane işlerim vardi cok yoruldum tüm gün gitti. Cumartesi emar ve egg çektirmek için tekrar gideceğim.
Bugünde canım çok sıkkın telefonum bir anda elimden düştü ekran tuzla buz oldu![]()
Aferim size...
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış)
ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..
Lafımı da ortaya koydum üzerine alan alsın..![]()
Vayyy seni uyanik bizi boyle gaza getircen demiiiii
nur1835
Aferim size...
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış)
ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..
Aferim size...
Vuuuu çok sert:18:taşlar üçer beşer geldi valla
Haklısın ne diyim sen zayıfla onla avunalım
Ara ogun 5 6 arasi bi muz.
Aksam bi kase corba azcikta ekmegin ucundan kopardm
nur1835