Ben anlatim size cok etkilenmistim o zaman
Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okuyunca şimdi benide etkiledi bu yaşadığın canım.
belki manevi bir olaydı bu.... sanki biraz bana öyle gibi geldide, ama tabiki allah bilir artık manevi olup olmadığını.
birde derler ya ablacım kiminin duası kiminin parası diye....
maşaallah kızınada.