Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben anlatim size cok etkilenmistim o zaman
Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okuyunca şimdi benide etkiledi bu yaşadığın canım.
belki manevi bir olaydı bu.... sanki biraz bana öyle gibi geldide, ama tabiki allah bilir artık manevi olup olmadığını.
birde derler ya ablacım kiminin duası kiminin parası diye....
maşaallah kızınada.:nazar::nazar:

Ben haftaya artı cikarsam nasil hissedersin kendini
Bak hemen baslim yemeğe

Teyzem gibi seviyorum seni teyzemden çok belki. Kilo veremesemde sizin tepenizde olucam inş

I love Bonus

bana kırılmada sorun yok ozaman canım.
kırılmadın değilmi bana? ben hiç bir gönülü kırmak istemem.
çünkü bilirimki gönül çok mühimdir.

inanırmısın bugün hep içimden şu sözler geçiyordu uyandığımdan beri, ne hikmetse artık:
Bak şu çeşmenin haline su içecek tası yok,
Kırma insan kalbini yapacak ustası yok.

Yok kırılmadım hassas bi anımda aklıma geldi birden sitem ettim öyle. Seviyorum hepinizi.

Çok güzelmiş gerçekten

I love Bonus

Yok kırılmadım hassas bi anımda aklıma geldi birden sitem ettim öyle. Seviyorum hepinizi.

Çok güzelmiş gerçekten

I love Bonus

sevindim kırılmadığına canım, anlaştık sarıldık halleştik ozaman:):34::29::16::16::16:
bende seni seviyorum.
senin çocuk kaç taneydi? yaşları neydi?

Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu

Tüylerim diken diken oldu canimmm

okuyunca şimdi benide etkiledi bu yaşadığın canım.
belki manevi bir olaydı bu.... sanki biraz bana öyle gibi geldide, ama tabiki allah bilir artık manevi olup olmadığını.
birde derler ya ablacım kiminin duası kiminin parası diye....
maşaallah kızınada.:nazar::nazar:
Aynen oyle canim saatine gelmis tutmus teyzemin duasi demekki
Teyzem gibi seviyorum seni teyzemden çok belki. Kilo veremesemde sizin tepenizde olucam inş

I love Bonus

Bak yaaa ablam desene bari yeni gelenlerde beni 80 yasinda sanacak:-):-):-)basimin uzerinde yerin var ne demekkk

Biri 10 yaşında erkek diğeri 20 aylık kız

I love Bonus

allah bağışlasın inşaallah canım yavrularını, maşaallah.
bende öğretmen arkadaşa katılıyorum allah büyüktür, vardır bunda da inşaallah bir hayır....
tabi birden yaşadığın için şok gibi olmuştur şimdi sana, zamanla alıştıkça çok daha farklı düşüneceksin eminim.
ya birde hepsinin arası 1er yaş olsaydı??? o daha zor olurdu öyle değilmi, hayat süprizlerle dolu işte....
elimizden geleni yapıp allaha tevekkül edelim, bize düşen bu, allah bize en büyük şefkatle yaklaşandır, bizi bizden daha çok düşünür sever....
hayırlı olsun diyeyim ozaman sana bebişin....:29::16::16:
o çift çizgiyi görmek için nelerini vermek isteyenler var biliyorsundur sende.... bir değer gerçekten bu.
bak ben panik atak ilaçlarımı artık bıraksamda iyi olsamda hayırlısı ile o çift çizgiyi biran önce görsem diye çabalayanlardanım....
ve ben evleneli haziranda 3sene oldu hesap et, daha çocuk için ilaçlarımdan dolayı tek bir adım bile atamadık biz........
rabbim herşeyin hayırlısını versin, gerisi olup gidiyo, biz ona sığınalım, elimizden geleni yapıp tevekkül edelim sadece.
kocaman öpüyorum canım, belkim bende sen doğurmadan hamile kalır seni yakalarım:):34:
:16::16::16:

Canimm birşey sorucam yanlis anlama sakın cocuklarinin arasındaki yas farki senin acindan kolaymi oldu zormu oldu

İlkten sonra hiç istemedim ikincinin olduğu seneye kadar. Kolaylığı oldu tabi kendi yiyip içiyodu karnım büyünce Zorlandım yannda durdum yıkanmayı öğrettim kendi yıkanıyodu babası gaza getiriyodu annene yardm et diye gırgır faln yapıyodu kardeşindede getir götür çok yardımcı oluyo kıskanmayı dersen içine atarak kıskandı baya

I love Bonus

Buldum gunlugumun adini deyze nin zayiflama macerasi nasill :-)

kızlar evde iş kaynıyor fıkır fıkır:))))
onları halletmem lazım, yeni haber geldi akşama çaya misafirim geliyo evi bir derleyim hazırlık yapayım ufak tefekte olsa...
hadi ben kaçar, görüşürüz yine:3:

Canlarımm sizi çok özledim hiç giremiyordum son haftalar sadece kilo bildiriyordum haksızlık olmasın diye kg bildirimi de yapmayayım dedim ama baktım olmuyor siz beni tutuyorsunuz kendimi size karşı sorumlu hissediyordum dikkat ediyordum kabul ederseniz geri döndüm +2 yle:19: ama olsun bu defa bırakmam sizi ne olur beni yine basın bağrınıza resmen üçlü rakamlara geri döndüm 101 küsür :43: tutun beni bırakmayın :kkk:

allah bağışlasın inşaallah canım yavrularını,
kocaman öpüyorum canım, belkim bende sen doğurmadan hamile kalır seni yakalarım:):34:
:16::16::16:

İnş rabbim tattırsın her isteyene 12 sene oldu ben evlenelideböyle nasipmiş demek. Allahm tez zamanda şifanı versin..

I love Bonus

kızlar evde iş kaynıyor fıkır fıkır:))))
onları halletmem lazım, yeni haber geldi akşama çaya misafirim geliyo evi bir derleyim hazırlık yapayım ufak tefekte olsa...
hadi ben kaçar, görüşürüz yine:3:

Meyracim kolay gelsin :) ben bugun arkadasimla epey yedim sen 8leri benden once gorursun bence de..

Bana da denk gelse ya boyle bir teyze :) Allah bagislasin mavis kizini sana :)

Nedense cok keyifsizim kizlar.. herseyi bırakıp uyumak istiyorum.
Dun esimle de tartistik biraz telefonda oldgm icin surekli.
Musait oldukca yazarim size. Kendinizee cooookk iyi bakin💐💐

Back
X