- 15 Nisan 2011
- 746
- 4.561
- 133
Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.
Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.
Dedim ya ne yazacağımı bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatmam zor.
I love Bonus
Canim benim inan suan gozlerim yaslarla doldu.. inan senin suan icindeki karisikligi cok iyi tahmin ediyorum. Ama Allah herseyin hayirlisini getir ve en.dogrusunu bilir. Saglikla dunyaya getirir ve iyikide olmus diyecegin gunleri tes vakitte yasarsin insallah.
Bende kendimi ornek vereyim 31yasindayim esimle 13yil oldu tanisali 10yili sevgili olarak evleneli kasimda 3yil olacak. Ilk tanistigimizda daha lisedeydim ozamanlar liseyi bitirip uni. Okumam icin en az 5sene var diyordum oda ben 5sene senden ayri kalamam diyordu Ilk seneler surekli evlenip bana benzeyen bir kizimizin olmasini istedigini soyluyordu. Hatta adida HAYAL olsun demisti hayalimizin meyvesi.
Sonra yillar gecti birak 5.yili 10yildan sonra evlendik. Bu kadar.uzamasi benim ve onun ailevi sorunlari, onun okulunu uzatmasi , askerligi vs vs.
Sonra evlendikten sonra o donem 98kiloydum ve tekrar hizla kilo almaya.basladim. esim.sadece bir.kac kez zayifla oyle.bebek yapalim dedi. Ben suan 85 kiloyum ama suan bir.cocuk sahibi olabilecek psikolijide ve durumda bile degilim. gecen ay doktor eylule kadar 80e dus sonra cocuk yapabilirsin dedi ve esim once hic tepki vermedi. Sonra ben tamamen zayiflayinca karin germe ameliyati olmak.istiyorum o ameliyatta olundugunda en az 1yil cocuk yasak yada cocuk yapip sutten kesilince 6ay sonra olabiliyor dedim. Bunun uzerine once cocuk yapariz.sonra.ameliyat olursun.2.cocuguda sonra yapariz dedi.
Ben onun bu.sozleriyle.yine.cocuk askiyla yanip tutusmaya basladim.
Ismini kiz olursa HAYAL koyariz dimi dedim sen demistin.dedim ve hatirlamadi.bile. bende.en.az.10 yildir unutmadim bir an bile.
Ama suan yine.esim bebek.konusunda pek konusmuyor.
Benim nasil bir.cikmazda oldugumu bilsen.
Okadar cok genc Anne olmak isterdimki benim annemle aramda 20yas var. Ben ise hala psikolojik olrak gel gitlerdeyim esim bir umut yakinca havalara ucuyorum o.konuyu acmadiginda Ise kendi icimde neler yasiyorum.
Allah hepimizin hakkinda en hayirlisini versin. Ben senin duacinim ve yanindayim.
Bunu tum kalbimle soyluyorum...