Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.

Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.

Dedim ya ne yazacağımı bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatmam zor.

I love Bonus

Canim benim inan suan gozlerim yaslarla doldu.. inan senin suan icindeki karisikligi cok iyi tahmin ediyorum. Ama Allah herseyin hayirlisini getir ve en.dogrusunu bilir. Saglikla dunyaya getirir ve iyikide olmus diyecegin gunleri tes vakitte yasarsin insallah.
Bende kendimi ornek vereyim 31yasindayim esimle 13yil oldu tanisali 10yili sevgili olarak evleneli kasimda 3yil olacak. Ilk tanistigimizda daha lisedeydim ozamanlar liseyi bitirip uni. Okumam icin en az 5sene var diyordum oda ben 5sene senden ayri kalamam diyordu Ilk seneler surekli evlenip bana benzeyen bir kizimizin olmasini istedigini soyluyordu. Hatta adida HAYAL olsun demisti hayalimizin meyvesi.
Sonra yillar gecti birak 5.yili 10yildan sonra evlendik. Bu kadar.uzamasi benim ve onun ailevi sorunlari, onun okulunu uzatmasi , askerligi vs vs.
Sonra evlendikten sonra o donem 98kiloydum ve tekrar hizla kilo almaya.basladim. esim.sadece bir.kac kez zayifla oyle.bebek yapalim dedi. Ben suan 85 kiloyum ama suan bir.cocuk sahibi olabilecek psikolijide ve durumda bile degilim. gecen ay doktor eylule kadar 80e dus sonra cocuk yapabilirsin dedi ve esim once hic tepki vermedi. Sonra ben tamamen zayiflayinca karin germe ameliyati olmak.istiyorum o ameliyatta olundugunda en az 1yil cocuk yasak yada cocuk yapip sutten kesilince 6ay sonra olabiliyor dedim. Bunun uzerine once cocuk yapariz.sonra.ameliyat olursun.2.cocuguda sonra yapariz dedi.
Ben onun bu.sozleriyle.yine.cocuk askiyla yanip tutusmaya basladim.
Ismini kiz olursa HAYAL koyariz dimi dedim sen demistin.dedim ve hatirlamadi.bile. bende.en.az.10 yildir unutmadim bir an bile.
Ama suan yine.esim bebek.konusunda pek konusmuyor.
Benim nasil bir.cikmazda oldugumu bilsen.
Okadar cok genc Anne olmak isterdimki benim annemle aramda 20yas var. Ben ise hala psikolojik olrak gel gitlerdeyim esim bir umut yakinca havalara ucuyorum o.konuyu acmadiginda Ise kendi icimde neler yasiyorum.
Allah hepimizin hakkinda en hayirlisini versin. Ben senin duacinim ve yanindayim.
Bunu tum kalbimle soyluyorum...

Allah hepimizin hakkinda en hayirlisini versin. Ben senin duacinim ve yanindayim.

Benim gözlerim hep dolu zaten. Sağol yazdıkların için. Ne kilo düşün ne ameliyat önce bebeğin olsun inş gerisi sonra gelir. Madem genç anne olmak istiyosun daha geciktirme yapim dediğin an olmayabiliyo çünkü benim aniden hiç şüphem yokken olduğu gibi.

I love Bonus

Son düzenleme:
y kızlar mıgrenim tuttu felakette boynum agrıyor

nasıl oldu baş ağrın canım inş. şimdi daha iyisindir :)

Ayyyy kizlarrrrr yorgunluktan oluyorummmm bacaklarim nebicim agriyor!!!! saat 19da bir basladik oynamaya saat 22ye kadar sonra yemek yendi... sonra 22.30dan 1e kadar tekrar oyun :D saat 23.30da kina yakildi...
ama varya bugune kadar gordugum en eglenceli en guzel kinasiydi... insallah dugunde boyle olur :)) herkes coook super eglendi... eeee normal 8kuzen 4yenge... salonu costurduk :D

sagol canim :)

eger kalici olucaksan haftaya cuma listeye alirim seni

kalici olucaksan haftaya cuma listeye alirim senide

evet zumba coook zevkli ama bence kursuna gidince daha iyi oluyor... evde yapilan biraz gicik oluyor... bana gore yani :D

ellerine saglik canimmm

bende varim bakalim 3umuzden kim once varicak 8li rakamlara :D

alemsin meyracim direk alicam simdi seni listeye :D izinli yaziyordu zaten senin icin normalde...

amannnn bosver canim ya oynasin cocuk :) benim kizda kalemleri oyuncaklari falan her yerde :D

yukardada yazdigim gibi kina superdi :D coook fena kurtlarimi döktüm :D saclarim bildigin banyudan cikmis gibi oldu terden...
gecen haftaki dugun arkadasindi... bu haftaki kuzenimin yani daha ozel :) dugun yarin canim :) yarin daha cok yorulcaz... kiz alma falan derken

ne güzel kuzeninin düğününde bu adar eylenmen canım Allah gençlere mutluluk versin :)

Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.

Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.

I love Bonus

canım planlanmamış gebelik olduğu için bayağı zor olmuştur senin için hayatın önümüze ne süprizler çıkaracağı belli olmuyor bağzen inş. vereceğin karar ailen ve senin için en hayırlısı olur.

Merhabalar,
Nasılsınız arkadaşlar, umarım çok iyisinizdir...

Bildirim yapacak,yarışacak enerji de değilim henüz..Bir kaç ay olmayacakta.. yaz tatilinde epey yoğun olacağım gibi görünüyor...
Bu nedenle listeden bir süreliğine ayrılmak istiyorum boşuna yer daralmasın malum hacim olarak epey yer kaplıyorum ;)

Fırsat buldukça uğrarım tamamen kurtulmayacaksınız benden ;)
Kendinize iyi bakın,esen kalın..:16::16:

Edit:Bonus bu sefer elin boş dönme ;)
Frıdacığım hayırlı yolculuklar..benden selam söylemeyi unutma çocukluğuma...
meyracığım inceliyor olman beni çok sevindiriyor bilesin...

Hepinizi öpüyorum şapşup....Bu arada bizim yine gösterimiz var şans ve sabır dileyin saatlerce gıy gıy dinliyoruz ;)

nilüş yerin çok belli olucak arayı fazla uzatmaa yoğunluğunu atlat ve gel olurmu canım:54: çocukluğunun memleketinde o tarihi eserlerin dar merdiven sokaklarında oturup kalben seni anıcam :)zerafetin, gücün ve erdemin sende fazlasıyla bulunduğunu biliyorum!!! sesinin hala en güzel dost olduğunun verdiği duygu aklımda:34:

gösterinizde başarılar :)

I love Bonus

ayyyy canim hayirli olsun!!!! takma kafana bence!!! ne guzel iste kizinla gelcek olan yavru beraber buyucekler bence coook iyi olmus :) ah ahhh ahhh benim 1tane var ama baska yapamiyorum suan :(( okula hayati yuzunden... aslinda o kadar cooook istiyorumki 1tane daha... :( okul bitince kiz olucak 6bucuk yasinda... ondan sonra calismaya baslamam lazim.. heleki turkiye'ye dönersek 2nci cocuk imkansiz olucak... ki cocugumun hic istemem tek cocuk olmasini isterim ki 3kardes 4kardes olsunlar... ama nerde....

Merhaba arkadaşlar..

Ben KK'da yeniyim. 1,69 boyum ve tamı tamına 103 tane 1 kilom var ve artık onları taşımak istemiyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Bu sefer çok kararlıyım ve kendime inanıyorum. Hep okuduğum başarı öykülerinden birini yazmanın vakti geldi artık.

Umarım beni de aranıza kabul edersiniz :3:

hosgeldinnnn

Ben anlatim size cok etkilenmistim o zaman
Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy tuylerim tiken tiken oldu kizzzzz

Canlarımm sizi çok özledim hiç giremiyordum son haftalar sadece kilo bildiriyordum haksızlık olmasın diye kg bildirimi de yapmayayım dedim ama baktım olmuyor siz beni tutuyorsunuz kendimi size karşı sorumlu hissediyordum dikkat ediyordum kabul ederseniz geri döndüm +2 yle:19: ama olsun bu defa bırakmam sizi ne olur beni yine basın bağrınıza resmen üçlü rakamlara geri döndüm 101 küsür :43: tutun beni bırakmayın :kkk:

tekrar hosgeldin ve bir daha gitme :47::47::22:

Canlarımm sizi çok özledim hiç giremiyordum son haftalar sadece kilo bildiriyordum haksızlık olmasın diye kg bildirimi de yapmayayım dedim ama baktım olmuyor siz beni tutuyorsunuz kendimi size karşı sorumlu hissediyordum dikkat ediyordum kabul ederseniz geri döndüm +2 yle:19: ama olsun bu defa bırakmam sizi ne olur beni yine basın bağrınıza resmen üçlü rakamlara geri döndüm 101 küsür :43: tutun beni bırakmayın :kkk:

Tekrardan hoşgeldin artık gitmesin dimii :)

ya ben çok denedim fakat kısa vadede verdiğim kiloları fazlasıyla almaya başladım bu konuda bana yardımcı olur musunuz :(
Hoşgeldin düzenli alarak bu topiğe takıl istiyorsan bende dikkat etmediğim hafta anında verdiğim kiloları almaya başlıyorum ....

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. ________Sozen :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg_________ Dayko & ogretmenimcanimbenim :65:
:nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Fazey40 & Mavorer:65::nazar::46::62::66::71:
gökçecim ellerine sağlık
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :46::46:
benim kıza son 2-3 gündür bir şey oldu 1 saatte anca uyuyor bacaklarım ağrıyor sallarken
alışveriş yaptık saat 22:45ti geldik çok yoruldum yatıyorum şimdi
iyi geceler :54::54::54:

Canim benim inan suan gozlerim yaslarla doldu.. inan senin suan icindeki karisikligi cok iyi tahmin ediyorum. Ama Allah herseyin hayirlisini getir ve en.dogrusunu bilir. Saglikla dunyaya getirir ve iyikide olmus diyecegin gunleri tes vakitte yasarsin insallah.
Bende kendimi ornek vereyim 31yasindayim esimle 13yil oldu tanisali 10yili sevgili olarak evleneli kasimda 3yil olacak. Ilk tanistigimizda daha lisedeydim ozamanlar liseyi bitirip uni. Okumam icin en az 5sene var diyordum oda ben 5sene senden ayri kalamam diyordu Ilk seneler surekli evlenip bana benzeyen bir kizimizin olmasini istedigini soyluyordu. Hatta adida HAYAL olsun demisti hayalimizin meyvesi.
Sonra yillar gecti birak 5.yili 10yildan sonra evlendik. Bu kadar.uzamasi benim ve onun ailevi sorunlari, onun okulunu uzatmasi , askerligi vs vs.
Sonra evlendikten sonra o donem 98kiloydum ve tekrar hizla kilo almaya.basladim. esim.sadece bir.kac kez zayifla oyle.bebek yapalim dedi. Ben suan 85 kiloyum ama suan bir.cocuk sahibi olabilecek psikolijide ve durumda bile degilim. gecen ay doktor eylule kadar 80e dus sonra cocuk yapabilirsin dedi ve esim once hic tepki vermedi. Sonra ben tamamen zayiflayinca karin germe ameliyati olmak.istiyorum o ameliyatta olundugunda en az 1yil cocuk yasak yada cocuk yapip sutten kesilince 6ay sonra olabiliyor dedim. Bunun uzerine once cocuk yapariz.sonra.ameliyat olursun.2.cocuguda sonra yapariz dedi.
Ben onun bu.sozleriyle.yine.cocuk askiyla yanip tutusmaya basladim.
Ismini kiz olursa HAYAL koyariz dimi dedim sen demistin.dedim ve hatirlamadi.bile. bende.en.az.10 yildir unutmadim bir an bile.
Okadar cok genc Anne olmak isterdimki benim annemle aramda 20yas var. Ben ise hala psikolojik olrak gel gitlerdeyim esim bir umut yakinca havalara ucuyorum o.konuyu acmadiginda Ise kendi icimde neler yasiyorum.
canım bağzen erkekler duygularını biz kadınlar gibii ifade edemez. yada konu bebek yapma konusuna gelince nedense eşlerden biri daima diğerine göre daha fazla istekli olabilir. bu konuda biraz çekimser olan eşini ikna edebilirsin ki bu gayet normal en istenilmeyen bebekde bile doğdukdan sonra nasıl böyle düşünüldüğüne hayret edersin. candır sevilir!!! kimseyi görmedim ki bebek doğdukdan sonra hala pişmanlık yaşasın beden senin bedenin anne olmaya hazırsan ve bunu istiyorsan yapmalısın örnek vereyim yakın bir akrabam evliliğini sonlardırdıktan sonra keşke evliyken çocuk yapsaydım anne olurdum diyor. şu an evlilikde düşünmüyor fakat bağzen çocuk için evlensem mi diye düşündüğüde oluyor.

Merhaba arkadaşlar..

Ben KK'da yeniyim. 1,69 boyum ve tamı tamına 103 tane 1 kilom var ve artık onları taşımak istemiyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Bu sefer çok kararlıyım ve kendime inanıyorum. Hep okuduğum başarı öykülerinden birini yazmanın vakti geldi artık.

Umarım beni de aranıza kabul edersiniz :3:

hoş geldin :)

Ben anlatim size cok etkilenmistim o zaman
Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel duygulandırıcı bir anıymış gerçekden :)

Okurken heyecandan alıntı yapmayı unuttum iyimi?
Bonusuumm.. Ayyy masallah cok imrendim sana...neden darlaniyorsun kuzum... Ne cok isterdim evladımın cok kardesi olmasını...nasip...
Biz 6 kardesiz... Allah hepsine uzun ve guzel ömürler versin.. Nasıl guzel bisey kalabalık olmak.. Sevginin katlanarak artmasi..
Sıkıştığında elini uzatan birilerinin olması seni düşünen destekleyen birilerinin olması,kardes candir...
bir arkadasim tek cocuk tu annesi 80 yasında ,eşi yurt disinda gorevdeyken kendisi rahatsızlandı günlerce yogun bakımda kaldi.yazik anacığı çırpındı durdu.haftalarca tedavi gördü yalnız basına..cok istedim atlayıp onun yaşadığı sehre gidip destek olayım diye.ama ben ameliyat olalı 2 ay olmuştu ,cocugu nasıl bırakacaktım.icim ciz dedi gidemedim.. Kendisini severim ama gidemedim...cok istedim yanında olmak annesine destek olmak ama gidemedim...esim bicirdar diye gidemedim... Kardesim olsaydı beni kimse tutamazdi giderdim. ...Allah evlatlarına cok guzel bir şey nasip etmiş... Ömür boyu arkadas olacaklar birbirlerine senin iki uc sene çektiğin çilenin lafımı olur bunun yanında...
Allah herkesede böyle güzellikler nasip etsin... Sen şaşkinsin hala biliyorum ama senin ve evlatların adına cok sevindim...:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Daykom Allah bağışlasin dünya güzeli mavis bir kızın var...Allah herkesede nasip etsin böyle güzellikleri...Belkide rabbimin bir isaretiydi o teyze... yüreğinin güzelliğinin bir yansimasiydi.. .:16::16:

Burcucum biz evlendikten sonra 5 sene hiç cocuk lafı etmedik.ben istedim ama söyleyemedim.o is guc hayat telaşı cok istekli degildi..erkekler bu konuda cok korkaklar... Bunu kisisellestirme ... Kendime diyorumki keske 35 ımde değil 20 yasında doğursaydım... Hemde arka arkaya. Gül gibi geçinip giderdik.. 10 tane olsun isterdim walla... Keske cocuk istiyorum deseymisim onceden..

Dedim ya 6 kardeşiz diye.. Kolay değil elbet zor ..sabah spor dersi olan Abi'm spor ayakkabısını götürür oglen yarı yolda ben alır beden dersine kosa kosa giderdim.tek kişilik odayı bırak tek kişilik yatağım bile olmadı çocukken...ama hep cok mutluydum .Yoksulluktan hiç utanmadım.bir memur maasiyla 6 cocuğun 5 i unv.okudu .tatil hemde denize tatile gitmek ne mumkun.ilk deha denizi lise son sinfta gordum.ablam goturmustu sagolsun.sukur simdi gitmedigim yer yok bırak Türkiye'yi baska nerelerde yüzdüm..oglen okulda yemek parası bulamaz evden sarıp götürürdü kardeslerim ama simdi herseye sahipler sukur... Yeni kiyafet almak da ne ? Cocuk Buyudukce kıyafetler bir küçüğe kalırdı hep..zordu yasam evet ama diyorum yaa cok mutluydum o zamanlar...
Kusura bakmayın duygulandim biraz..

Daykom Allah bağışlasin dünya güzeli mavis bir kızın var...Allah herkesede nasip etsin böyle güzellikleri...Belkide rabbimin bir isaretiydi o teyze... yüreğinin güzelliğinin bir yansimasiydi.. .:16::16:

Burcucum biz evlendikten sonra 5 sene hiç cocuk lafı etmedik.ben istedim ama söyleyemedim.o is guc hayat telaşı cok istekli degildi..erkekler bu konuda cok korkaklar... Bunu kisisellestirme ... Kendime diyorumki keske 35 ımde değil 20 yasında doğursaydım... Hemde arka arkaya. Gül gibi geçinip giderdik.. 10 tane olsun isterdim walla... Keske cocuk istiyorum deseymisim onceden..

Dedim ya 6 kardeşiz diye.. Kolay değil elbet zor ..sabah spor dersi olan Abi'm spor ayakkabısını götürür oglen yarı yolda ben alır beden dersine kosa kosa giderdim.tek kişilik odayı bırak tek kişilik yatağım bile olmadı çocukken...ama hep cok mutluydum .Yoksulluktan hiç utanmadım.bir memur maasiyla 6 cocuğun 5 i unv.okudu .tatil hemde denize tatile gitmek ne mumkun.ilk deha denizi lise son sinfta gordum.ablam goturmustu sagolsun.sukur simdi gitmedigim yer yok bırak Türkiye'yi baska nerelerde yüzdüm..oglen okulda yemek parası bulamaz evden sarıp götürürdü kardeslerim ama simdi herseye sahipler sukur... Yeni kiyafet almak da ne ? Cocuk Buyudukce kıyafetler bir küçüğe kalırdı hep..zordu yasam evet ama diyorum yaa cok mutluydum o zamanlar...
Kusura bakmayın duygulandim biraz..

Canım benide çok duygulandirdin çok dogru söylediklerin simdi korkuyoruz herşeyden bize gereken birz cesaret aslında...

amaaaan hala uyku tutmadı bana:47::47:
1saattir misafirlerin bulaşıklarını hallettim, evi topladım ama daha uykum yok:(
bende kkya girip menümü yazıyım bari dedim.
geçmişi okumaya daha hiç vaktim olmadı.

İnş rabbim tattırsın her isteyene 12 sene oldu ben evlenelideböyle nasipmiş demek. Allahm tez zamanda şifanı versin..

I love Bonus

amin, sağolasın canım.

Meyracim kolay gelsin :) ben bugun arkadasimla epey yedim sen 8leri benden once gorursun bence de..

sağol fıstığım:):34:
valla dün ben aşırı derecede yedim saç böreğinden:):27::27::27:
bugünde pazar yine bozabilirim..... e birde sen benden 1,5kg öndesin.....
bilmem artıkın kim 8leri önce yakalar:) pes etmek yok....:20:
hem rakibiz, hemde yakiniz biz senle tamammı:34::)))
ama evet ben yencem seni:63::):1:
:16::16::16:

geçmişi şimdi hızlıca okudum baktım bitirdim:D
alıntılarıda sonra artık.

Kilo bildirimi... 94.6 -300
Spor 520 dk

300 gr eksik çıktığıma baya bi şaşırdım dün içtiğim 5 fincan yeşil çaydan sonra ödemin az bi kısmı gitmiş. Bütün hafta gram oynamadı. Bacaklarımda şiş var basıyorum çukur oluyo...

O kadar spora neden oynamadığınıda anladım malum zamanım gelmiş farkında değilim hatta 3 gün geçmiş ilginç...

I love Bonus

bonuscum kusura kalma, hususi inceledim sayfaları, nasıl olduda 520yi 250görmüşüm hayret bişey yaa, tekrar kusura bakma yanlış görmüşüm.
çok daha önce farketseydim listeye mutlaka yenilerdim.....
dediğin gibi aslında haftanın 1.senmişsin, yindede tebrik ederim geçte olsa canım....:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Canım benide çok duygulandirdin çok dogru söylediklerin simdi korkuyoruz herşeyden bize gereken birz cesaret aslında...

Sozi ne candan arkadaşsın sen öyle gece okudum yazdıklarını bende çok duygulandım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Hala şaşkınım evet ama alışıcam. Allahın takdiri bazen ne yaparsan yap engel olamıyosun. Dünyaya gelecek bir can varsa gelecektir.

Biz üç kardeşiz ve hep yanımda hissettim kardeşlerimi. Annem ölüp ölüp dirilmiş doğumlarda en son tüpleri bağlanmış yoksa olurduk bi 6 kardeş. Memur çocuğu değildim ama çok iyi bilirim maddi sıkıntıları bi ayakkabıyı iki kardeşin giymesini o babamın başkasına imrenmeyelim diye yaptıklarını çeyiz için girdiği borçları... Aklıma geldikçe duygulanıyorum.

Haşa allahtan gelene ne diyebilirim sadece ani oldu şok etti beni. Şu an düşüneceğim en son şeydi oldu. Allahım bundaki hikmeti bana en kısa zamanda göstersin inş.

Daykomada söylemek istiyorum eğer hala istiyosan denemelisin ikna etmelisin. Yakın akrabadan var öyle şahidim ne kadar iyi olduğuna 13 yaş aralı iki kardeşin.
Sen bu kadar istediğin halde eşininin istememesinde de vardır bir hayır. Belkide kuzenlerine faydası dokunacaktır mavişin.

Öyle işte duygusallıkla motivasyonu dağıtmayın kalkın leslileri yapın

I love Bonus

amaaaan hala uyku tutmadı bana:47::47:
1saattir misafirlerin bulaşıklarını hallettim, evi topladım ama daha uykum yok:(
bende kkya girip menümü yazıyım bari dedim.
geçmişi okumaya daha hiç vaktim olmadı.

amin, sağolasın canım.

sağol fıstığım:):34:
valla dün ben aşırı derecede yedim saç böreğinden:):27::27::27:
bugünde pazar yine bozabilirim..... e birde sen benden 1,5kg öndesin.....
bilmem artıkın kim 8leri önce yakalar:) pes etmek yok....:20:
hem rakibiz, hemde yakiniz biz senle tamammı:34::)))
ama evet ben yencem seni:63::):1:
:16::16::16:

Ben 3 gundur 1 gram oynamadim ne asagi ne yukari..

Back
X