Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beklemiyodum istemiyodum haliyle kız 2 yaşında bile değil emiyo hala ben yeni atlatmıştım herşeyi toparlanmıştım kendime odaklanmıştm yaşanacak zorluklar yaşanmadan yordu içimi iki gün kendime gelemedim şimdi daha iyiyim Allahtan gelene ne diyebilirimki böyle nasipmiş demek.

I love Bonus
2 yaşınsa bile değil derken 15-20 aylık falan mı eğer öyleyse artık dışarıdan yiyebilir zaten ondan sıkıntı olmaz çünkü sadece sana bağımlı değil beslenme konusunda
karatay topiğinde hamilelerde var sağlıklı ekstra kilo almadan sürdürmeye çalışıyorlar
sende dikkat edersin Allah nasip ederse doğumdan sonra daha hızlı verirsin emzirirken
süt olur ye ye ye ye diyenleri takma kafana tek çaresi bol bol su içmek
bak ben 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 91le doğumdan çıktım
malesef ben ye ye ye ye ye diyenleri azıcık dinledim ve 97kusüra çıktım tekrar sonra ne yaptımsada sütüm kesildi ve aranıza katıldım
sen Allah'a teslim ol o hepimiz için en hayırlısını verir sakın üzme canını
o sana Rabbimin hediyesi sakın isyan etme
tamam mı cnm benm :54::54::54:

Son düzenleme:
2 yaşınsa bile değil derken 15-20 aylık falan mı eğer öyleyse artık dışarıdan yiyebilir zaten ondan sıkıntı olmaz çünkü sadece sana bağımlı değil beslenme konusunda
karatay topiğinde hamilelerde var sağlıklı ekstra kilo almadan sürdürmeye çalışıyorlar
sende dikkat edersin Allah nasip ederse doğumdan sonra daha hızlı verirsin emzirirken
süt olur ye ye ye ye diyenleri takma kafana tek çaresi bol bol su içmek
bak ben 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 91le doğumdan çıktım
malesef ben ye ye ye ye ye diyenleri azıcık dinledim ve 97kusüra çıktım tekrar sonra ne yaptımsada sütüm kesildi ve aranıza katıldım
sen Allah'a teslim ol o hepimiz için en hayırlısını verir sakın üzme canını
o sana Rabbimin hediyesi sakın isyan etme
tamam mı cnm benm :54::54::54:

Oyy sağol kuzum benim öptüm seni 20 aylık evet güzel yer herşeyi memeyi zor bırakcak ama napalım. Kilo değil sorunum kızın hamileliğinde 8 kilo vermiştim sonra bi 6 kiloyla bitrdim. Zorluğuda olsa rabbim verir inş kolaylığını çok destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı tşk ederim herkese duygulandım.

I love Bonus

Oyy sağol kuzum benim öptüm seni 20 aylık evet güzel yer herşeyi memeyi zor bırakcak ama napalım. Kilo değil sorunum kızın hamileliğinde 8 kilo vermiştim sonra bi 6 kiloyla bitrdim. Zorluğuda olsa rabbim verir inş kolaylığını çok destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı tşk ederim herkese duygulandım.

I love Bonus
iyi geceler tatlım bende mutfağı toparlayayım da yatayım bari :16::16::16:

selamun aleyküm güzeller
şükür internetim geldi.
bundan sonra zaman buldukca girmeye çalışırım.
ne diyet kaldı ne azim :19: artılardayım.
bu günlerdede oldukca yoğunum. kemdime hiç vakit ayıramıyorum.
bu hafta eltimin oğlunun sünnet i var onuda atlatsak belki biraz vakit ayırabilirim

selamün aleyküm.....

çok şükür kızlar hastamızdan iyi haber geldi, kalp krizi değilmiş, ritim bozukluğuymuş, çok rahatladım gerçekten.

yarım saattir falanda ben hastayım, üşüttüm galiba, bir bulantı(afedersiniz istifrada ettim), bir titreme, diz kapaklarım bile ağrıyo, birde halsizlik.
galiba piknikte kaptım şifayı, neyse geçer bakalım, şimdi kendime bir bitki çayı yaptım onu içicem sıcakça, midem hala bulanıyo.:31:
acaba gripmi oluyorum bu halsizlik belki ondandır, inşaallah grip değildir.

bu akşamda yemekli bir hatim duasına davetliydik oraya gittik, orada diyetide hikaye ettim, şimdi güleyimmi ağlayayımmı ben kızlar:):27::27:
etli ekmeği görünce dayanamadım..... önce 4dilim ekmeğe tekabül edeni yedim, sonra yanımdaki bugün diyeti boşver diyince bende su koyuverdim......
kolada içtim:):27::27::27:
yani bugünde benim diyet gümde..... bugünde menü girmeme gerek yok, çarşambaya devam inşaallah artık....

yarın kvlerde yatılı misafir olarak gelicekler büyük ihtimal, gelirlerse kaç gün kalcaklar onuda hiç bilmiyorum.
öfff hastayımda, inşaallah yarına daha iyi olurum.....
yarında haftalık temizliğimin günü gelmişti temizlik yapıcaktım ev batkındı, neyse bakalım yarın ola hayrola.....

Meyracım geçmiş olsun allah şifasını versin ailesine bağışlasın hastanızı.

amin, sağol canım.

Kizlarr esimle detaylıca konustuk bu aksam. Inşallah guzel bi hastaneye gidecegiz :) yanimda oldugunuz icin tesekkurler..

sizede geçmiş olsun canım.
seni mutlu gördüğüme sevindim:):13::29:

selamun aleyküm güzeller
şükür internetim geldi.
bundan sonra zaman buldukca girmeye çalışırım.
ne diyet kaldı ne azim :19: artılardayım.
bu günlerdede oldukca yoğunum. kemdime hiç vakit ayıramıyorum.
bu hafta eltimin oğlunun sünnet i var onuda atlatsak belki biraz vakit ayırabilirim

ve aleyküm selam....
özledik seni ablacım....:54::54:

Bugune +900 gr la basladim ne yazikki dun sadece 1 kase corba icmeme ragmen. Haftasonunun etkisi sanirim. Yine başlıyoruz bu sabah 1 kase kornfleks ile. .
Öncesinde 2 bardak su

Aynen böyle oldu ama yeter artık toparlanın hadi.

Hepiniz güzel insanlarsınız. Allahım şu mübarek günlerin hürmetine hanginizin sıkıntısı varsa geçirsin..Hanginizin eksiği varsa gidersin inş.. Evladı olmayana hayırlı evlat evladı olanada ondan hayır görmeyi nasip etsin... Hepimize huzur ve mutluluk versin inş.. Amin

I love Bonus

Aminnn
Evet artik toparlamna vaktiii

Kizlarr esimle detaylıca konustuk bu aksam. Inşallah guzel bi hastaneye gidecegiz :) yanimda oldugunuz icin tesekkurler..
Çok sevindim canim Allah yardimciniz olsun hepsi gececek insallah Allah dermansiz dert vermesin...
Kız benden duymamış ol biliyomusun bonus hamileymiş daha dr a gitmemiş test yapmış. Meyranın dediği gibi eşşekten düşmüşe dönmüş şoktan şoka girmiş halada çıkamamış millette buna moral verecek diye harap olmuş

I love Bonus
:) :) :) :) :) canimmm ne guzel anlatmışsın... neşen hiç bitmesinnn ben eminim herşey cok güZel olacak...

I love Bonus
Yaaa ne güzel hic kilo almamissiniz ben ilk hamileligimde 23 ikincide17 kilo aldim simdi eşim üçüncüyü istiyor ama ben korkuyorum (bonuscum yas farkını ondan sormustum) cesaretim yooook...
selamün aleyküm.....

çok şükür kızlar hastamızdan iyi haber geldi, kalp krizi değilmiş, ritim bozukluğuymuş, çok rahatladım gerçekten.

yarım saattir falanda ben hastayım, üşüttüm galiba, bir bulantı(afedersiniz istifrada ettim), bir titreme, diz kapaklarım bile ağrıyo, birde halsizlik.
galiba piknikte kaptım şifayı, neyse geçer bakalım, şimdi kendime bir bitki çayı yaptım onu içicem sıcakça, midem hala bulanıyo.:31:
acaba gripmi oluyorum bu halsizlik belki ondandır, inşaallah grip değildir.

bu akşamda yemekli bir hatim duasına davetliydik oraya gittik, orada diyetide hikaye ettim, şimdi güleyimmi ağlayayımmı ben kızlar:):27::27:
etli ekmeği görünce dayanamadım..... önce 4dilim ekmeğe tekabül edeni yedim, sonra yanımdaki bugün diyeti boşver diyince bende su koyuverdim......
kolada içtim:):27::27::27:
yani bugünde benim diyet gümde..... bugünde menü girmeme gerek yok, çarşambaya devam inşaallah artık....

yarın kvlerde yatılı misafir olarak gelicekler büyük ihtimal, gelirlerse kaç gün kalcaklar onuda hiç bilmiyorum.
öfff hastayımda, inşaallah yarına daha iyi olurum.....
yarında haftalık temizliğimin günü gelmişti temizlik yapıcaktım ev batkındı, neyse bakalım yarın ola hayrola.....

Canim gecmis olsun sanada insallah grip olmadan atlatirsin ben hala atlatamadim hic boyle hasta oldugimu bilmem insallah çabuk geçer...

Bende dun aksam diyeti bozdum aynen benim gittiğim yerdede etli ekmek vardi sicak sicak yedim bir güzel sonrasi pişmanlık insallah bugün ayar yapicam kendime:))

günaydın kızlarrrr:16::16::16::16::16:
kızım uyurken kahvaltımı yaptım
fındıklarımı yerken bir selam vereyim dedim:1::1::1:

İlkay hasibe örtmenim günaydın hepinize... Bu sabah hayriye selam vermemiş neden acaba

I love Bonus

Kahvaltimm
2 kuru kayisi 1 kuru incir 5-6 kuru uzum 5 badem dogradim 1 kasik da misir gevregi koydum üstüne de yarim bardak sut. Onu yedim.

Ara yaparim bugun
5-6 findikla

Ogle
1 elma
5 kepekli biskuvi

Aksam da
1 kase mercimek corbasi
Yesil salata

Bugunku planim bu nasip olursa..

Haftasonu abattim biraz hemen 900 gr artti 😔😔 sıkı bi hafta gecirmem lazım bu hafta

Günaydın kızlar
Bu sabah itibarı ile 99 lardayım artık
💃💃👯👯📢📢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Bu sabah itibarı ile 99 lardayım artık
💃💃👯👯📢📢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinn tebrikler 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Biraz da bana yolla su azimden ya.. :) baslangicin kacti senin bu arada

Gunaydinn tebrikler 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Biraz da bana yolla su azimden ya.. :) baslangicin kacti senin bu arada