- 11 Nisan 2007
- 87.676
- 515.313
- 1.223
Güneşli, sıcak, sevimli, musmutlu bir güne merhabaaaaaaa (kendini gaza getiren nur)
Sizlere de merhaba hanımlar![]()
Merhaba canuummm nassın eysin inş. (nurun yanında çakmakla dolanan bınıs)
I love Bonus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneşli, sıcak, sevimli, musmutlu bir güne merhabaaaaaaa (kendini gaza getiren nur)
Simdikk spor olarak gun icinde yemeklerden 1 saat sonra yapmaya calistim oglen yada ara ogunden sonra
3mil leslie yapabilirsem +2 mil leslie daha
Eliptik bisiklet : 5 dk basladim 30 dk kadar cikti ama onu duzenli yapmadim ara ara yaptim
Step : bazen 60 dk kadar yaptim o zaman leslie 2 mil yapmadim
Her aksam 60 dk kosu bandinda tempolu yurudum
Disarida isim oldugu zaman yolu bilerek uzattim
Yani aslinda duzenli bi spor degildi aksam yurumem disinda digerleri keyfime gore o an ne yapmak istiyorsam onu yaptim
Bide hendime agirlik yaptim
Yarim kg su siseleriyle once su doldurdum hafif geldi sonra alçı vardi evde onu karistirdim suyla harc yapip onu doldurdum siselere sertlesinde guzel oldu leslie yaparken onlari aliyorum elime iyileseyim samba ya da basliyacam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim burda festival var aksama Kobra Murat gelcekmis konsere
Gunaydinnnnhepimiz için mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili boll hareketli bir gün olsunnnn...
Ilkay sende kendimi gordum sankim boleee enerjik cıvıl cıvıl hırslıben zaten severim afyonlulari
😄😄😄😄😄😄😄😄😄. Alçı doldurmuş ya allah seni napmasın tam deyze işi azmin elinden pet şişe bile kurtaramamış
I love Bonus
Kambersiz dugun olurmu erkenden gidecem ennn one oturacammSenin yaşındakileri almazlar bırak gençler gitsin. Orda yılan dansı yaparlar korkarsın 💃💃💃💃💃💃
I love Bonus
Oz be oz tekirdağ cingenesiyimSen nerelisin eğer oralıysan hiç sevmem oralıları 👹
I love Bonus
Ben bosunami spor yapmisim bu hafta full yattim gene veriyom kilo (bonusa nispet yapan dayko)![]()
Koptum yaaa.
Bu arada bonus kafa yanımda çakmakla dolanma bence her an alev alabilirsin alabilirim ona göre.![]()
Tekirdağlılardan hiç haz etmiyorum hiç ama yani never 👹👹👹👹
I love Bonus
Hic te belli etmiyosun hehehe
Simdikk spor olarak gun icinde yemeklerden 1 saat sonra yapmaya calistim oglen yada ara ogunden sonra
3mil leslie yapabilirsem +2 mil leslie daha
Eliptik bisiklet : 5 dk basladim 30 dk kadar cikti ama onu duzenli yapmadim ara ara yaptim
Step : bazen 60 dk kadar yaptim o zaman leslie 2 mil yapmadim
Her aksam 60 dk kosu bandinda tempolu yurudum
Disarida isim oldugu zaman yolu bilerek uzattim
Yani aslinda duzenli bi spor degildi aksam yurumem disinda digerleri keyfime gore o an ne yapmak istiyorsam onu yaptim
Bide hendime agirlik yaptim
Yarim kg su siseleriyle once su doldurdum hafif geldi sonra alçı vardi evde onu karistirdim suyla harc yapip onu doldurdum siselere sertlesinde guzel oldu leslie yaparken onlari aliyorum elime iyileseyim samba ya da basliyacam
Sagol canim benim cok kötü gaza geldim:)) inşallah boyle devam eder
Biraz kapçık ağızlı olurlarda 😬😬😬😬( kopan bınıs)
I love Bonus