Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnnn
Geçmişi okuyamadım size selam vereyim dedim keyifler nasıl geçmişi okuyamadım duvar siliyorum dua edin cabuk bitsin:))
dünyanın tasası bitmiyo hiç bacım haklısın.....
Allahım kendinden ayırmasın, bizi esirgesin bağışlasın inşaallah... amin.
Kizlarrr.. gunaydiinn.. ben geldim 2 gun aradan sonra.. okul yolu düz gider.. yine yollardayiz.
Cumartesi gunu benim ogrencilerim geldi. Pazar da esimin ogrencileri geldi. Iki dolu dolu gun gecirdik. Gayet yorucu ama cok eglenceliydi. Cok gezdik oyunlar oynadik. 2 gunde 10 km yurumus oldum bu sayede :) gelelim diyete. Cok dikkat ettim diyemem ama deli gibi de yemedim.
3 gun kaldi reglime. Ama karın agrisi siskinlik basladi. Cok siskinlik var. Bu sabah 92 geldim. Kilo almis olamam o kadar. Siskinlige bagliyorum. her zaman kolumda bol duran saatimi takamadim. Yuzukleri soylemiyorum bile :) yine basliyoruz bugun. Ramazana kadar 8leri gorseydim bari :) he bi de haftasonunu boyle hareketli gecirmisken bu hafta yuruyusleri de yapsam fena olmaz sanki. Ozlemisim sizi 😊😊😊
Kizlarrr.. gunaydiinn.. ben geldim 2 gun aradan sonra.. okul yolu düz gider.. yine yollardayiz.
Cumartesi gunu benim ogrencilerim geldi. Pazar da esimin ogrencileri geldi. Iki dolu dolu gun gecirdik. Gayet yorucu ama cok eglenceliydi. Cok gezdik oyunlar oynadik. 2 gunde 10 km yurumus oldum bu sayede :) gelelim diyete. Cok dikkat ettim diyemem ama deli gibi de yemedim.
3 gun kaldi reglime. Ama karın agrisi siskinlik basladi. Cok siskinlik var. Bu sabah 92 geldim. Kilo almis olamam o kadar. Siskinlige bagliyorum. her zaman kolumda bol duran saatimi takamadim. Yuzukleri soylemiyorum bile :) yine basliyoruz bugun. Ramazana kadar 8leri gorseydim bari :) he bi de haftasonunu boyle hareketli gecirmisken bu hafta yuruyusleri de yapsam fena olmaz sanki. Ozlemisim sizi 😊😊😊
Gunaydinnnnn
Geçmişi okuyamadım size selam vereyim dedim keyifler nasıl geçmişi okuyamadım duvar siliyorum dua edin cabuk bitsin:))
Evet canım bende haftaya düşünüyordum ama haftaya kalabalık misafir gelecek bu hafta bitirmem lazım. ..biz özleniriz hep:))))
10km yürüyüş süper olmuş canım....
bu hafta üçümüz birden 8leri yakalasak ne güzel olur yaaa.....
öpüyorum canım
kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
ben temizliği küçük küçük ramazanda yapıp bitiricem galiba....:44: daha hiç bişey yapmadım evde yaz temizliğine dair, havalarda ısınmayınca en erken ramazana kaldı artık malesef temizliğim.....
ömür biter iş bitmez....![]()
Sagolasin kuzum şimdi yaptim yaptım kalırsa zor olacakti cocuklarda evdeolunca ancak 3odayi silebildimKolay gelsin canimm benim duvarlarda silinse iyi olcak ta kışa girerken artik cam kapi acik toz heryer valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amannn yap yap hep ayni isler bitmiyoki anacimbiz özleniriz hep:))))
öpüyorum canım
kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
ben temizliği küçük küçük ramazanda yapıp bitiricem galiba....:44: daha hiç bişey yapmadım evde yaz temizliğine dair, havalarda ısınmayınca en erken ramazana kaldı artık malesef temizliğim.....
Hamarat hatun ben bi salonu 1 gunde siliyorum hiccc oyle sikintiya sokamam kendimiEvet canım bende haftaya düşünüyordum ama haftaya kalabalık misafir gelecek bu hafta bitirmem lazım. ..
Sagolasin kuzum şimdi yaptim yaptım kalırsa zor olacakti cocuklarda evdeolunca ancak 3odayi silebildim
biz özleniriz hep:))))
öpüyorum canım
kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
biz özleniriz hep:))))
öpüyorum canım
kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
insallah vallahi ne guzel olur su 8leri gormek :) ucundan olsa bile raziyim :) cunku gordugum an kimse tutamaz beni fena motive olurum
ayyyy bu arada bana temizlik deme biktim vallahi en nefret ettigim sey temizlik yapmak...
ayyyy cooook komik manyak ya![]()
çok şükür 40 dk sonunda kızım uyudu![]()