Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrr.. gunaydiinn.. ben geldim 2 gun aradan sonra.. okul yolu düz gider.. yine yollardayiz.
Cumartesi gunu benim ogrencilerim geldi. Pazar da esimin ogrencileri geldi. Iki dolu dolu gun gecirdik. Gayet yorucu ama cok eglenceliydi. Cok gezdik oyunlar oynadik. 2 gunde 10 km yurumus oldum bu sayede :) gelelim diyete. Cok dikkat ettim diyemem ama deli gibi de yemedim.
3 gun kaldi reglime. Ama karın agrisi siskinlik basladi. Cok siskinlik var. Bu sabah 92 geldim. Kilo almis olamam o kadar. Siskinlige bagliyorum. her zaman kolumda bol duran saatimi takamadim. Yuzukleri soylemiyorum bile :) yine basliyoruz bugun. Ramazana kadar 8leri gorseydim bari :) he bi de haftasonunu boyle hareketli gecirmisken bu hafta yuruyusleri de yapsam fena olmaz sanki. Ozlemisim sizi 😊😊😊

günaydın bayanlar kızımın kahvaltısını yaptırdım sıra bende ama önce size bir selam vereyim dedim :16::16::16::16:

Gunaydinnnnn
Geçmişi okuyamadım size selam vereyim dedim keyifler nasıl geçmişi okuyamadım duvar siliyorum dua edin cabuk bitsin:))

Gunaydinnnnn
Geçmişi okuyamadım size selam vereyim dedim keyifler nasıl geçmişi okuyamadım duvar siliyorum dua edin cabuk bitsin:))

Kolay gelsin canimm benim duvarlarda silinse iyi olcak ta kışa girerken artik cam kapi acik toz heryer valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dünyanın tasası bitmiyo hiç bacım haklısın.....
Allahım kendinden ayırmasın, bizi esirgesin bağışlasın inşaallah... amin.

aminnnn canim!!!

Kizlarrr.. gunaydiinn.. ben geldim 2 gun aradan sonra.. okul yolu düz gider.. yine yollardayiz.
Cumartesi gunu benim ogrencilerim geldi. Pazar da esimin ogrencileri geldi. Iki dolu dolu gun gecirdik. Gayet yorucu ama cok eglenceliydi. Cok gezdik oyunlar oynadik. 2 gunde 10 km yurumus oldum bu sayede :) gelelim diyete. Cok dikkat ettim diyemem ama deli gibi de yemedim.
3 gun kaldi reglime. Ama karın agrisi siskinlik basladi. Cok siskinlik var. Bu sabah 92 geldim. Kilo almis olamam o kadar. Siskinlige bagliyorum. her zaman kolumda bol duran saatimi takamadim. Yuzukleri soylemiyorum bile :) yine basliyoruz bugun. Ramazana kadar 8leri gorseydim bari :) he bi de haftasonunu boyle hareketli gecirmisken bu hafta yuruyusleri de yapsam fena olmaz sanki. Ozlemisim sizi 😊😊😊

Hosgeldin :) guzel gecmis sevindim :) siskinliktir canim o 2gunde o kadar kilo alamaz insan... gercekten coooook abartmis olman gerekir 2gunde o kadar alabilmek icin...

selamün aleyküm.....
sohbetinize doyum olmamış hiiiç, geçmiş pek birikmiş okuyamadım hiiiiç:):37::37::37:
bugün gıcıklığım üstümde:P:37:

şuan için:
6400*40
6tahıl
4et
0süt
0meyve
*
4yağ
0sebze
(başarılı)
:nazar:

biz özleniriz hep:)))):1::54:
10km yürüyüş süper olmuş canım....
bu hafta üçümüz birden 8leri yakalasak ne güzel olur yaaa.....:31:
öpüyorum canım:16::16::16:

Gunaydinnnnn

kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
ben temizliği küçük küçük ramazanda yapıp bitiricem galiba....:44: daha hiç bişey yapmadım evde yaz temizliğine dair, havalarda ısınmayınca en erken ramazana kaldı artık malesef temizliğim.....
ömür biter iş bitmez....:1:

$7201_3236_21052013111841_44.webp

buna bayıldım yaaaa:DDD
kız dolapmış ya burası:60::60:

kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
ben temizliği küçük küçük ramazanda yapıp bitiricem galiba....:44: daha hiç bişey yapmadım evde yaz temizliğine dair, havalarda ısınmayınca en erken ramazana kaldı artık malesef temizliğim.....
Evet canım bende haftaya düşünüyordum ama haftaya kalabalık misafir gelecek bu hafta bitirmem lazım. ..
Kolay gelsin canimm benim duvarlarda silinse iyi olcak ta kışa girerken artik cam kapi acik toz heryer valla

Sagolasin kuzum şimdi yaptim yaptım kalırsa zor olacakti cocuklarda evdeolunca ancak 3odayi silebildim

kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....
Amannn yap yap hep ayni isler bitmiyoki anacim
Evet canım bende haftaya düşünüyordum ama haftaya kalabalık misafir gelecek bu hafta bitirmem lazım. ..

Sagolasin kuzum şimdi yaptim yaptım kalırsa zor olacakti cocuklarda evdeolunca ancak 3odayi silebildim
Hamarat hatun ben bi salonu 1 gunde siliyorum hiccc oyle sikintiya sokamam kendimi :D

kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....

Insallah canim.

kolay gelsin canım.....
oh evin mis olacak....

insallah vallahi ne guzel olur su 8leri gormek :) ucundan olsa bile raziyim :) cunku gordugum an kimse tutamaz beni fena motive olurum :D

ayyyy bu arada bana temizlik deme biktim vallahi en nefret ettigim sey temizlik yapmak...

Eki Görüntüle 1158738

buna bayıldım yaaaa:DDD
kız dolapmış ya burası:60::60:

ayyyy cooook komik manyak ya :D

selamün aleyküm.....

biten pazartesi günüm
(başarılı):nazar:
6423*40
6tahıl
4et
2süt
3meyve
*
4yağ
0sebze

insallah vallahi ne guzel olur su 8leri gormek :) ucundan olsa bile raziyim :) cunku gordugum an kimse tutamaz beni fena motive olurum :D

ayyyy bu arada bana temizlik deme biktim vallahi en nefret ettigim sey temizlik yapmak...

ayyyy cooook komik manyak ya :D

aynen bende canım 8leri ucundan görsem uçarım kaç sene sonra.......:52::52:
hayırlısı herşeyin bakalım canım....

çok şükür 40 dk sonunda kızım uyudu :52::52::52:

bu aralar eminecik neden zor uyuyorki?:44:

bu çarşamba kvler gelicek yine, yine bilmiyorum yatılı kalırlarmı, belki yarın akşamdanda gelebilirler belirsiz yarınki durum henüz kızlar.
kalabalıkça gelicekler yine.

Back
X