Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrr
bizim hatun 15dklık mücadele sonunda uyudu gece de böyle uyusa ya :1:

Hic bilmiyorumki :) ben 4 kilo verdim 2sini geri aldım bu ara :) yanlis kisiye sordun :)) bu konuda daykoyu ornek almalisin :))
Bende takildim orda cok olmus sanki verilen bu hizla giderse 70 bilem olur :-)
Ahh ahh ben nasil saldim bi bilsen.. cipsler cikolatalar.. 😔

Gunaydiiinn sizi gordugume sevindim :)

Günaydın canim
Hayriyeeeeee sart oldu ogretmenime falaka hic yakistiramadimm sana
Aklima ne geldi bak lise 1. Siniftayim matematik ogretmenimiz severdi beni (caliskan soz dinleyen ogrenci dayko ) bi sabah disim apse yapmis davul gibi şişmiş ilk ders matematik bizim zamanimizda dayak serbest tahtaya kaldirdi beni saskin adam agzimda seker var sanmis geldi yanagima vurdu dedim hocam nolduki dedi cikar o sekeri agzindan actim agzimi bi bozulduu ki hala unutamam :-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Olsun pes etme hep beraber vericez :) bide şeyi arıyorum bi yag varmış folyayla sarıomussun basen bölgeni bulamadım b konuda görmüşdüm :44:

Hosgeldin canim yag karisimmi tekmi ben biliyorum bi yagda omu acaba catlaklarada iyi geliyomus

Meyramm sana gönlünden gecen guzel dileklerin icin canigonulden Amin diyorum...:16::16::16:

İlkaycim bu haftaya kötü başladım ama kararlıyım iyi bitircem..

Bu sabah erken kalktım limonu suyumu ictim. Ustune 20 dakika bisiklet çevirdim.

Ufaklik hala uyuyor.benimde gözüm yatakta kaldı...sanirim gidip biraz daha uyuycam :9::9:
Ggüveniyorum canım sana iyi bitirelim bu haftayı gerçi ben regl oldum pek umudum yok
Ahh ahh ben nasil saldim bi bilsen.. cipsler cikolatalar.. 😔
Aaaaaaaa salmak yok niye burdayiz hadi hemen spora o cipsler kolalar eriycek:))
Ben saldim bu ara iyice bugun basliyayim kismetse sen yapma daha oturdugun yerden bacaklari indir kaldir :-)

Evet bonusum sen lesliyi falan unut plates yapabilirsin ama yorma kendini sen bize lazimsin enerjini bize sakla:)
Daykom ben senden güç alıyordum sende birakirsan yandık topikte herkes bırakmış durumda hadi amaaa kaldırın totolarıııı:))

Hoşbulduk tşkler kuzu tek yagdı spor yaparken folyayla sarıyodun falan

Biber yada biberiye yagi gibi bisimiydi acaba terletiyor ama yag surmedende folyo sardimmi oda acayip terletiyor test ettim ben :-) spor oncesi folyoyu sardim ama gobeme sadece :D:D:D

Bende takildim orda cok olmus sanki verilen bu hizla giderse 70 bilem olur :-)

Günaydın canim
Hayriyeeeeee sart oldu ogretmenime falaka hic yakistiramadimm sana
Aklima ne geldi bak lise 1. Siniftayim matematik ogretmenimiz severdi beni (caliskan soz dinleyen ogrenci dayko ) bi sabah disim apse yapmis davul gibi şişmiş ilk ders matematik bizim zamanimizda dayak serbest tahtaya kaldirdi beni saskin adam agzimda seker var sanmis geldi yanagima vurdu dedim hocam nolduki dedi cikar o sekeri agzindan actim agzimi bi bozulduu ki hala unutamam :-):-)

Kiyamammmm sen ne yaptın o dişle artik

Biber yada biberiye yagi gibi bisimiydi acaba terletiyor ama yag surmedende folyo sardimmi oda acayip terletiyor test ettim ben :-) spor oncesi folyoyu sardim ama gobeme sadece :D:D:D

Bende bi popo var 3cü dünya savaşı çıkartır :52: bütün yaglarım orda incecik belim var akşam evde foto cekip atıcam 1 ay sonra bidaha cidden çok kararlıyım en azından tam dünya deilde yarım olma niyetindeyim :49:

Ggüveniyorum canım sana iyi bitirelim bu haftayı gerçi ben regl oldum pek umudum yok

Aaaaaaaa salmak yok niye burdayiz hadi hemen spora o cipsler kolalar eriycek:))

Evet bonusum sen lesliyi falan unut plates yapabilirsin ama yorma kendini sen bize lazimsin enerjini bize sakla:)
Daykom ben senden güç alıyordum sende birakirsan yandık topikte herkes bırakmış durumda hadi amaaa kaldırın totolarıııı:))

Yok kuzum bugun basliyorum cuma ya hazir ol sok olmayaaa (yattigi yerden yazan dayko nasil olcaksa o sok artikin ) hehehehe

Bende bi popo var 3cü dünya savaşı çıkartır :52: bütün yaglarım orda incecik belim var akşam evde foto cekip atıcam 1 ay sonra bidaha cidden çok kararlıyım en azından tam dünya deilde yarım olma niyetindeyim :49:

:D:D:D gel degisek benimde ust kisim yarisini sana verim :-):-):-)
Spor yapiyomusun? Neler yapiyosun?

:D:D:D gel degisek benimde ust kisim yarisini sana verim :-):-):-)
Spor yapiyomusun? Neler yapiyosun?

Hemen degiselim :D:D çok sıkı bi diyetteyim artı 45 dk yuruyorum callanetics başladım 2 saat dans spor yapıyorum yapmadıgım sey yok 8 günde 6 kilo verdiim vucudum sıkılaşmaya başladı bileklerim inceldi ama popo hala aynı tek başına devlet :52::52::52:

Back
X