• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 2 dilim ekmek 4 zeytin peynir ve az yumurta ara öğün elma yesil cay öğlen 3dilim ekmek 1domates 1 kk peynir 1 kupa cay ara öğün elma yesilcay aksam uzeri 1kase yogurt aksam yemegi bir kase mercimek çorbası 1 biber dolması ve az makarna ekmek hic yemedim. Bol bol.su ictim.Caylarim hep sekersiz.

Sabah 2 dilim ekmek 4 zeytin peynir ve az yumurta ara öğün elma yesil cay öğlen 3dilim ekmek 1domates 1 kk peynir 1 kupa cay ara öğün elma yesilcay aksam uzeri 1kase yogurt aksam yemegi bir kase mercimek çorbası 1 biber dolması ve az makarna ekmek hic yemedim. Bol bol.su ictim.Caylarim hep sekersiz.
Aksam yemeginde bizde de ayni seyler vardi ben sadece makarna yemedim

Selamünaleyküm..
Ben geldimm...yorucu bi gündü kızımın yıl sonu programı vardı annem geldi o çocuga bakarken biraz ütü yaptım yemek yaptım sonra programa gittik çok güzeldi prensesim...dönüşte yemek faslı derken annemleri yolculadım kocamda kardeşine gitti...bebişin durumu kritikmiş çok üzüldüm bugun ilk duydugumda sütüm falan kesildi iki öğün mama vermek zorunda kaldım oğluma...çok ağladı bu akşam az önce aldım onuda yatağa girdim artık süt gelsede gelmesede emzirdim uyuyakaldı koynumda...bende uzanırken size bakayım dedim..daha geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir..enerjik başladıpım günü çok üzgün kapatıyorum dua edin nolur doktor herşeye hazırlıklı olun dedi...

Selamünaleyküm..
Ben geldimm...yorucu bi gündü kızımın yıl sonu programı vardı annem geldi o çocuga bakarken biraz ütü yaptım yemek yaptım sonra programa gittik çok güzeldi prensesim...dönüşte yemek faslı derken annemleri yolculadım kocamda kardeşine gitti...bebişin durumu kritikmiş çok üzüldüm bugun ilk duydugumda sütüm falan kesildi iki öğün mama vermek zorunda kaldım oğluma...çok ağladı bu akşam az önce aldım onuda yatağa girdim artık süt gelsede gelmesede emzirdim uyuyakaldı koynumda...bende uzanırken size bakayım dedim..daha geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir..enerjik başladıpım günü çok üzgün kapatıyorum dua edin nolur doktor herşeye hazırlıklı olun dedi...
Allahin takdiri zeynebim elden geleni yapiyolardir zaten ins duzelir sagligina anesine kavusur cok uzucu bir durum zaten ne denirki bilemedim

Hayırlı geceler canlar
Aksam ustu sizle konuşurken, doktor kıza merhem vermişti onu almadığım aklima geldi bir kosturmaca ile hazırlanıp eczaneye gittim
Sonra biraz yurudum ordanda markete gidip eşimle buluşup döndük.
Yemek hazırlayip, yiyince kızı uyutmaya geçtim.
Hala kollarimda dalmasini bekliyorum minik kuzumun

Canim gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz

bende bir cubuk tarcini sabahtab beri 2 kere kullandim biraz bekletiyorum icinde guzel oluyo tadi sagol canim:KK15:

hic duymadim ablacim ama senin gibi becerikli hatun yaptiysa eminim cok guzel olu4

Elif benimde yok oyle cok dolabim falan ama bu sepetler mutfak dolaplarinda falan bayagi ise yariyo duzen sagliyo yani bende cetvelci olma yolunda ilerliyorum sanirim

bonusum instagramda bi sayfa boyle duzen fotolarinin paylasildigi biyer kisilerede cetvelci diyolar iste cok duzgun olduklari icin
ay kiyamam kabizliktan catlamis olabilir benim ortanca kizimda vardi kucukken doktor bi krem vermisti sabah aksam ilik suya oturtup sureceksin demisti
Sağol Yelizcim,
Bizede sadece merhem verdi 2 tane karıştırip sür dedi. İnşallah sorun sadece budur tahlillerde iyi çıkar

Selamünaleyküm..
Ve aleykümselam zeynepcim
Allah cc bir canın var olmasını Murad etmişse ona kimse mani olamaz. Sayılı nefeste ne bir dk. Önce , ne bir dk.sonra tükenir. Takdiri ilahi neyse o olur. Rabbim sağlık afiyet versin inşallah
Sende çok üzme kendini Rabbimin dediği olur. Bak sütüm kesildi diyorsun. Tevekkül ve dua edin canım.

Yok hic yok hep aileler geliyo parkta var. Bizde gidemiyoruz oyle yerlere zaten. Acibademden sonraki konutlar parkin dibinde hemen :)) git mutlaka cok sevicen orayi. Esinde eminim.
Sagol canım en kısa sürede giderim Insallah
Belki bir gün beraber gitmekte nasip olur:rolleyes::cool:

Selamünaleyküm..
Canım inşallah çok iyi bi şekilde çıkar bebiş... Ya inan bize bile hep herşey olabilir dediler yoğun bakımdayken. Kesin bişey söylemiyolar hiç. 35 haftalık doğmuştu sanki dimi sizinki 35 hafta çok da erken değil. Bebişler çok güçlü oluyor inşallah çok çok güçlü bi şekilde çıkar.. Arkadaşımın oğlu 32 haftalık doğdu, her an kötü bi haber bekledik 47 gün kaldı yoğun bakımda şimdi 6 aylık oldu bile.. İnşallah sizinki de sağ salim döner evine..

Selamünaleyküm..
zeynepcim arkadaslarinda dedigi gibi Allahin takdiri o ne derse o insallah duzelir de annesine kavusur

Ne yedim

Kalkinca 1 bardak su

10:30 - 11 arasi

2 kk beyaz peynir, krem peynir 1 tatli kasigi, 5 tane sivri biber domates, 2 dilim tahilli

13:30
1 dolu tabak aksamki bulgurlu corbadan

16:00
2 ince dilim kavun ( kucuk kavunlardan) 3 tane cilek

18:30
6 kofte, 5-6 kucuk dilim firin patates.

2 litre su. Yesil cay yok.

Kendime not:

Az yemeye alismis midem sukur ama gozum henuz tam alisamadi.
Ekmekli kizartma kofte saglikli beslenmede olmaz ama madem 6 tane yedin patates yemiycektin.
Kahvalti 10 bucukta anca yedin oglenki corba 1 buckta biraz erken oldu.
Ogunlerin aralari bari 4 saat olsun.
Cnm ya koftenin ekmeginden ne olacak hic hesaplama onu
bence süper gidiyorsun
Bir buçukta sadece çorba icmisin ara ogun gibi zatii :)

Back
X