• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaaann her zamanki şeyler, önemli bişeyim yok çok şükür:KK200: olurya böyle dipte hissettiğin zamanlar, öyle bişey yaşıyorum sanırım. Ne dertler var bonusum çok şükür halimize:KK19:

Neydi dun actigin sarki ac onu yine :))

Bende var ya boyle damimiza damimiza kar yagdi modundayim :KK53:

Ya bişey soracağım. Canım fena halde tatlı istiyo sanırım dönemsel bişey. Şimdi şöyle bi tarif gördüm de zararlı olur mu kilo vermeyi etkiler mi bi deyin bana?

Süte chia tohumu ekleyip bekletiyosun jel haline geliyomuş. Sonra içine muz, kakao, kuru meyveler..

Yemesem daha mı iyi?

Neydi dun actigin sarki ac onu yine :))

Bende var ya boyle damimiza damimiza kar yagdi modundayim :KK53:
Kilo veremiyorum pek o yüzden de modum düşüyo azcık. Sen iyi gidiyosun inşallah. Yani ben de menü anlamında iyi gidiyorum aslında bence. Ama tartıya yansımıyo. Ki en hızlı gitmesi gereken dönem çünkü yeni başladık, bari su ödem falan gitsin yani bi kaç kilo :)

Ya bişey soracağım. Canım fena halde tatlı istiyo sanırım dönemsel bişey. Şimdi şöyle bi tarif gördüm de zararlı olur mu kilo vermeyi etkiler mi bi deyin bana?

Süte chia tohumu ekleyip bekletiyosun jel haline geliyomuş. Sonra içine muz, kakao, kuru meyveler..

Yemesem daha mı iyi?

KAsımpatıdan sorulur chia tohumu :))

Bir de incir uytumasımı ne var sütte bekletilen incir.. Onu da deneyebilirsin...

Yemesem daha mı iyi?
Bence yiyebilirsin bi zarari olacagini dusunmuyorum

Kilo veremiyorum pek o yüzden de modum düşüyo azcık. Sen iyi gidiyosun inşallah. Yani ben de menü anlamında iyi gidiyorum aslında bence. Ama tartıya yansımıyo. Ki en hızlı gitmesi gereken dönem çünkü yeni başladık, bari su ödem falan gitsin yani bi kaç kilo :)
Elifcim bende ayni durumdayim inan ama yilmak yok iben inaniyorum bu direnci kirip haftada 1 er 1 er gondericez bu kilolari

Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.

l

dün gibi aklım da hikayen.. hiç unutamıyorum çok etkilenmiştim..:KK42:
bir sürü çocukların ve torunların var senin bir de şerbetli paşan :)) yaklaş öpüjemm .:KK60:

Yemesem daha mı iyi?
Asiri isteklerin onune gecebildigim gorulmemistir o yuzden sana tavsiye olarak tatli ye diycegim :KK53:

Tohum neyin bilmem tatli biseyler ye elif kuru meyvelerin en tatlisi hurmadir incirdir onlardan ye sutle tarcinla. Dahada kesmezse dusunuruz. Neskuik bile denemisimdir :oha:

dafi dafi çok teşekkür ederim canım Allah senden razı olsun.İnşallah ne diyeyim hak neyler neylerse güzel eyler.Teslimiyetteyim ve tevekküldeyim herşeyde olduğu gibi vardır bir hayır diyorum.

Yaşanmışlıklar nasıl da olgunlaştırıyor acı çekerek büyüyor insanoğlu..
Allah sabır versin tatlım.. İnşallah sağlıklı hayırlı bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..

13177820_1178746642177569_3831301953261368692_n.webp

Back
X