- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
evet canim dikkat et kenarlarda aciklik kalmasin yoksa sigmiyolarSimdi bunu kutu yapip butun daginikligi icinemi koycam yeliz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim dikkat et kenarlarda aciklik kalmasin yoksa sigmiyolarSimdi bunu kutu yapip butun daginikligi icinemi koycam yeliz![]()
Amaaann her zamanki şeyler, önemli bişeyim yok çok şükürolurya böyle dipte hissettiğin zamanlar, öyle bişey yaşıyorum sanırım. Ne dertler var bonusum çok şükür halimize
![]()
Kilo veremiyorum pek o yüzden de modum düşüyo azcık. Sen iyi gidiyosun inşallah. Yani ben de menü anlamında iyi gidiyorum aslında bence. Ama tartıya yansımıyo. Ki en hızlı gitmesi gereken dönem çünkü yeni başladık, bari su ödem falan gitsin yani bi kaç kilo :)Neydi dun actigin sarki ac onu yine :))
Bende var ya boyle damimiza damimiza kar yagdi modundayim![]()
Ya bişey soracağım. Canım fena halde tatlı istiyo sanırım dönemsel bişey. Şimdi şöyle bi tarif gördüm de zararlı olur mu kilo vermeyi etkiler mi bi deyin bana?
Süte chia tohumu ekleyip bekletiyosun jel haline geliyomuş. Sonra içine muz, kakao, kuru meyveler..
Yemesem daha mı iyi?
Neydi dun actigin sarki ac onu yine :))
Bende var ya boyle damimiza damimiza kar yagdi modundayim![]()
Bence yiyebilirsin bi zarari olacagini dusunmuyorumYa bişey soracağım. Canım fena halde tatlı istiyo sanırım dönemsel bişey. Şimdi şöyle bi tarif gördüm de zararlı olur mu kilo vermeyi etkiler mi bi deyin bana?
Süte chia tohumu ekleyip bekletiyosun jel haline geliyomuş. Sonra içine muz, kakao, kuru meyveler..
Yemesem daha mı iyi?
Elifcim bende ayni durumdayim inan ama yilmak yok iben inaniyorum bu direnci kirip haftada 1 er 1 er gondericez bu kilolariKilo veremiyorum pek o yüzden de modum düşüyo azcık. Sen iyi gidiyosun inşallah. Yani ben de menü anlamında iyi gidiyorum aslında bence. Ama tartıya yansımıyo. Ki en hızlı gitmesi gereken dönem çünkü yeni başladık, bari su ödem falan gitsin yani bi kaç kilo :)
Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.
l
Asiri isteklerin onune gecebildigim gorulmemistir o yuzden sana tavsiye olarak tatli ye diycegimYa bişey soracağım. Canım fena halde tatlı istiyo sanırım dönemsel bişey. Şimdi şöyle bi tarif gördüm de zararlı olur mu kilo vermeyi etkiler mi bi deyin bana?
Yemesem daha mı iyi?
dafi çok teşekkür ederim canım Allah senden razı olsun.İnşallah ne diyeyim hak neyler neylerse güzel eyler.Teslimiyetteyim ve tevekküldeyim herşeyde olduğu gibi vardır bir hayır diyorum.
Yeliz yeni mod girisi yapsanaDe hadi cikin bu moddan bende terelellilerdeyim zati
Ahanda saga yeni mod girisiLeslie 2 milin ustune 2 dk ip atladim 8 dk plates hareketleri yaptim
Hayırdır neden terellisin canımDe hadi cikin bu moddan bende terelellilerdeyim zati
Ahanda saga yeni mod girisi