- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Yazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum isteDiyet yapmasanda yaz sen hic farketmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum isteDiyet yapmasanda yaz sen hic farketmez :)
Birkaç yıl önce bir Zeynep abla vardı. 50 nin üzerindeyim diyordu. sanki benim yaşım azmış gibi yaşlı gibi geliyordu bana:) şimdi ben onun yerindeyim
Yazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum iste
Aynen yena.su anda kışı yaşıyorum elbet bahar gelecek diyorum.saolsun esim cok destek oldu hala da yanmda.elhamdülillah bu zor süreçte hic yanlış bi davranışını ya da isyanni duymadm.üzülme farzet ki yeni evlendik diyor.hem cocugumuzun olabilme ihtimali var ya diyo.bu da umudumuz diyor.insaallah Rabbim baska sağlıkli hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder..bengisu022 , canım aslın da ne şanslısın nasıl duyarlı düşünceli naif eşin var. Allah ayrımasın sizi..
geçecek bu günler çok zor biliyorum ama her karanlığın bir aydınlığı var...
seni seviyoruz![]()
Canm kürdüm ama kürtce konusamiyan bi kürt :)asimile olmusum iste.gelinimiz ve enistem de türk.Canim, sen zazamisin kürtmüsün..
Inadinla bizi de yola getir :)
Canm kürdüm ama kürtce konusamiyan bi kürt :)asimile olmusum iste.gelinimiz ve enistem de türk.
ne yemek yaptın kiiiiBen simdi yemegin tadina bakmiim dimi
dun bakarken goturmustum mideye cunku :))
Aynen böyle elif.ben ortaokulu olan bi okulda da calistm.disiplin kurulunda göreviydim.cok ileri giden öğrencilere tutanak tutup imzalatyrdk.bu ilk asama uyarı icin oluyo.zaten ögrenci korkup tekrar etmiyo.idare digerlerine gözdağı vermek icin yapmıştır.kolay kolay sicile isleyip ceza vermezler.ablam lisede ögretmen onlarn ööğrencileri ne terbiyesizlikler yapıyorlarSizin için yönetmeliğe baktım. Şimdi kardeşimiz sanırım ortaokul öğrencisi. 3 çeşit disiplin cezası uygulanıyor. Uyarma, kınama, okul değiştirme..
Baktığım kadarıyla öğretmene yapılan saygısızlık kınama gerektiren bi davranış.
Yani uzaklaştırma ciddi bi ceza olmuş bu durumda ki yönetmelikte yeri yok. Sanırım öğrenci davranışını değerlendirme kurulu yani bizim zamanımızdaki adı disiplin kurulu kararı değil bu, yazılı bişey geldi mi size? Sicile işleme olmaz bence, biraz diğer öğrencilere de gözdağı vermişler galiba
Ailenin verilen cezaya 5 gün içinde itiraz hakkı varmış.
hoşgeldin canım özledik seni bak bugünlerde sanki bizim biraz inadımızda tuttu gibiii gel belki iyi kilolar veririz sağlıklı oluruzYazıp da motivasyonunuzu düşürmeyeyim.Bak ben de kürt inadı vardr ona göre :)bi inat etsem iyi kilo verecem ama o inadı bekliyorum iste
Kürtceyi cok cok iyi anliyorum.zazacayi da ögrencilerden duya duya cat pat anliyorum.bi de hazırlık okudum ingilizce de anlarm.:) dogru soyluyosun keske bilsen ana dilini..
Adiyamanli oldugundan mutevellit zaza olabilecegini dusundum..
Bize katilacaksin yeniden degilmi.? :)
Bekliyoruz..
ne yemek yaptın kiiii
bende eve giderken malzememi alayımda bir puaça yapayım şu 4 3 2 1 puaçası yarın işyerinede getiririm haftada bir böyle bişey yapayım diyorum çalışan arkadaşla anlaştık pazartesi zeytinyağlı yaprak sarcaz eve götürcem gerçi dolmayı kardeşim sevmiyor![]()
geçmiş olsun canım siciline bişey işlemez yaa küçük çocuk tam anlayamadım ama sağ olsun elif güzel anlatmış sorunsuz bir şekilde atlatırsınız inşallahEsim geldi simdi onunla konustum
Onun yaninda bensana demedim yuz bulmasin diye demedim diyo
Ceza verecez demisler
Ne cezasi hocam çocuğun siciline isliycek bugune kadar sikayetiniz varmi yok ne demek demis tamam cocuklar onu cezali bilsin gelmesin 3 4 gun ama ceza cok agir demis turkce ogretmeninede neden butun ogretmenleriyle iyide bu cocuk size karsi bi antipatisi var hocam birazdaha anlayısli olun demis valla icim sogudu biraz ginde kurul karar verecekmis
Eger ceza versinler ozaman gorusecem onlarla diyor
Ama ginede oglana yuz vemedik ama icim ferahladı biraz
Ben disiplin kurulunda olmadığım için hiç bilmiyodum öğrenmiş oldum şimdi..Aynen böyle elif.ben ortaokulu olan bi okulda da calistm.disiplin kurulunda göreviydim.cok ileri giden öğrencilere tutanak tutup imzalatyrdk.bu ilk asama uyarı icin oluyo.zaten ögrenci korkup tekrar etmiyo.idare digerlerine gözdağı vermek icin yapmıştır.kolay kolay sicile isleyip ceza vermezler.ablam lisede ögretmen onlarn ööğrencileri ne terbiyesizlikler yapıyorlar
napıyım gelip bir mesaj yazıyorum ortadan çımbızla bir mesaj çekiyorum sonra vakitsizlikten cevapları filanda takip edemiyorum tam bahar ayı herkes taşınıyor buna görede bizim iş hareketlii bugün biraz canım sıkkın başım dönüyor öğlen yukarda bir yarım saat yatım sen nasılsınKuru fasulye..
naapiyon fridacim yerin cok belli kuzu
kürtçeyi bende anlarım memleketimde yaşasaydım konuşurdumda ama çeviremiyorum birde evlendikten sonra bizim kürtçeyle eşimin kürtçe lehçesi karıştı iyice birbirine karıştırdım bildiğimide unutum annem babam bilirde bizler öğrenemedik biz hep dışardaydık eskiden yasaktıyaa konuşamıyorlardı bizimkiler öğrenemedikKürtceyi cok cok iyi anliyorum.zazacayi da ögrencilerden duya duya cat pat anliyorum.bi de hazırlık okudum ingilizce de anlarm.
zaten bekleyince daha lezetli oluyormuş herhalde bir şekilde jeleşiyormuş yiyenler öyle diyor afiyet olsuun :)Chia ile puding yaptım, kakaolu, bol da meyve doğradım içine. Fena olmadı tatlı krizlerinde gideri var. Ama akşam için yine de yememek lazım meyveden dolayı... Ben de sabah kahvaltısını bekliyorum sabırsızlıkla![]()