• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablacim,sesli güldüm:)
Haftaya yeşerirsin inşallah:)
İnşallah canım

Cok güzel görünüyor bende yapsam da becerebilirmiyimki

maşallah çok güzel sanki kokusu burnuma geldi

Eki Görüntüle 1832191

Bunlar da benim sehpam da açan çicekler.. :)
Oy senin sehpa çiçeklerinde güzelmiş

Kasimpati

orada da varmi organik akım.?
Bir donem endustriyel urunleri öve öve gözumuze soktular zihnimize işlediler simdi yeniden dogaya donuldu.

Oldukça fazla,hatta organik ürünler cok fazla rağbet görüyor..
Her markanin organik ürünleri mevcut,marketlerde organik reyonlar organik olmayan ürünlere göre oldukça fazla..Sadece yiyecek ile sinirli değil,kiyafet,icecek,taki,parfümeri vb birçok konuda oldukça yaygin ve rağbet görüyor organik ürünler.Ayrice tr gibi pahali değil,bu da tüketici sayisini artiriyor..Özellikle farkindalik oluşturmak için yapiliyormus..

Çiftçilik de oldukça yaygin olduğu için,pakete giren ürünlerden ziyade acikta,tarlasinda satan hatta bunu hobi olarak yapan cok fazla..Mesala suan spargel ( kuşkonmaz) mevsimi heryer kuşkonmaz tarlasi:) hatri sayilir bir kültüre sahiptir burda kendisi:)

Bol karbonhidratlı bir gün geçirdim

Sabah
Küçüğünden 2 poğaça, 1 fincan kahve

Öğle
4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt

Akşam
4 kaşık bulgur pilavının üzerine 2 kaşık barbunya, 2 kaşık ciyer koydum yedim, 1 bardak soğuk çay
Yemekten sonra 1 fincan kahve

Birbuçuk litre su içtim biraz daha içerim

Oldukça fazla,hatta organik ürünler cok fazla rağbet görüyor..
Her markanin organik ürünleri mevcut,marketlerde organik reyonlar organik olmayan ürünlere göre oldukça fazla..Sadece yiyecek ile sinirli değil,kiyafet,icecek,taki,parfümeri vb birçok konuda oldukça yaygin ve rağbet görüyor organik ürünler.Ayrice tr gibi pahali değil,bu da tüketici sayisini artiriyor..Özellikle farkindalik oluşturmak için yapiliyormus..

Çiftçilik de oldukça yaygin olduğu için,pakete giren ürünlerden ziyade acikta,tarlasinda satan hatta bunu hobi olarak yapan cok fazla..Mesala suan spargel ( kuşkonmaz) mevsimi heryer kuşkonmaz tarlasi:) hatri sayilir bir kültüre sahiptir burda kendisi:)

Ne güzel yaa.. ben de cok merakliyim ama burada oylesine pahalliki mumkun degil surekli faydalanmak.. ve ne aci ki tarim cenneti ülkemiz gdo lu urunleri ithal edeerek biz de daha uygun diye tuketerek zehirleniyoruz iste..

Ne güzel yaa.. ben de cok merakliyim ama burada oylesine pahalliki mumkun degil surekli faydalanmak.. ve ne aci ki tarim cenneti ülkemiz gdo lu urunleri ithal edeerek biz de daha uygun diye tuketerek zehirleniyoruz iste..

Haklisin tr de cok pahali,zamanla inşallah daha ucuza alinabilir organik ürünler.

Gerci eskiye nazaran farkindalik söz konusu,zamanla daha da artar inşallah.

Hayırlı akşamlar

bugun yidiklerim:)

11:00 sutle muslim

12:45 az tereyagli, bol lor ve peynirli 2 yumurta,5 cherry dom, 6-7 zeytin,1 ceviz, dereotu,1 dilim ekmek

15:40 bir tabak yesil mercimek ve 1kase yogurt

18:45 1 er avuc cig kuruyemiş ve kuru meyva

21:30 1 dolu tabak bol z.yağlı salata, 4-5 parca tavuk gogus z.yagnda kızartilmis,biraz tulum peynir ve 1 dilim t. Bugday ekmek
1.ç.k kadar pekmez

İhlamur cayi,kahvalti oncesi limonlu su, 3ltye yakin su icildi
1saat yürüdüm

Bide carsamba akşamı 6-7 kirazn yemistim unuttum onudan soliyim:)
Sevgiler, saygılar, hürmetler:cool:

Back
X