Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn hep birlikte inşallahh musmutlu bir günegünümüz aydın olsun arkadaşlar..
Yav bu bahaneyle bi desin herkes bu kullanici isimleri ne demek niye bunlari aldiniz falan :))Cansın sen bonus valla seninde her nickini gördüğümde aklıma kıvırcıkk yeşil saçlar geliyor valla ne yalan söyleyeyim![]()
Patron kızma tabii
![]()
Günaydınn canım hep beraber inşallahh :)Günaydin
Musmutlu haftasonlari![]()
Ahh ahhh bu da ben gibi cumartesi çalışan emekçi canlarıma gelsinConta yakan bir melek işyerinde
![]()
Burcu diyetisyenin varmi
Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Günaydınlaar hepimizin mutlu ,huzurlu , bereketli, en önemlisi iradeli geçireceğiniz bi hafta sonumuz olsun :)
Tablo için kasımpatıcığıma ve bonusuma teşekkür ederim emek verdiler sağolsunlar yıllın en yoğun ayı :)))
Haftanın azimlilerini de kutluyorum :)
Sevgili melek ben bonus sadece bonus![]()
Iki gozumun cicegi hosgeldin seni her gun gunde bir kac kez burda gormek ne kadan hoş :)))
Konumuza doneyim. Artiyla uyandim.
Dun yedigin tuzlu peynirler yemekler bugun boyle tartini tirmalar bonus.
1, dilim cavdar, az pattesli yumurta (yumurtasi cok azdi), peynir, zeytin, domat.
3 minik cikolata yedim su kagitta olanlar var ya tek tek cocuklarin bayildigi.
Yok sutluydu cok hafifti anlamadim nasil yedigimi :))Sen dün kaçamak hakkimi kullanmamis miydin? de bakem cikletela bitter miydi?:)
Acken ben :)) sondaki bakista millet yerken yiyemeyen ben :)) boyle huzunlu bi filmde mizahta geciyo.
Sağol canımAsuman ablacim iyi gezmeler diliyorum sana,eski arkadaslarini görmek sana da cok iyi gelicektir:)
Azimli hatunn,fridammm özledik seni:) yokluğun cok cooook belli:)
Ben de kasimpati,sadece kasimpati
OGULCUKLARIM hayriyecim,hayirli yolculuklar.Bol bol eğlenceler:)