• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz baharnaz avrupa yakasında şişli memorialda gitmiştim bu diyetisyenden önce orda kilo vermeye başlamıştım sonra diyeti bozunca ohafta kontrol gitmedim kadında aramadı benim icinde motivasyon onemli oldugundan arayip sormadı diye gitmedim. suan olsa aynı şeyi yapmam ama ozaman daha takan ve hassas biriydim. Ama Genel olarak gittigimde ilgiliydi 2 seneden fazla oldu 250 tl veriyordum
Düşunursen hastanede calisiyormu diye sorarım

Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Hahahaa yeğenimde oğluna eşimin ismini verdi. Hem kendisi, hem huyu benziyor. Konuşması bile aynı:KK70:

Yav bu bahaneyle bi desin herkes bu kullanici isimleri ne demek niye bunlari aldiniz falan :))

@74FRIDA seninki ressammiydi neydi? O an hangi ruh haliyle aldin?
@YENA ?
dafi dafi
Bonuscum ben uzun yıllar önce bir siyasi partinin çalışmalarına katılmıştım. Gittiğim bazı yerlerde konuşma yapmam gerekiyordu. kolay hatırlayabilmek için konuları kodluyorum. Dafi de kodlardan birisiydi. İnsanın ayırd edebilme özelliklerini anlatırken kod a göre anlatıyordum.
D)oğruyla yanlışı
A)daletle zulmü
F)aydalıyla zararlıyı
İ)yiyle kötüyü, güzelle çirkini ayırd edebilme özelliği

Sagol canim . Maalesef şimdi de evi toparlamam yemek yapmam lazim ancak sonrasin da alacagim bir duj :)
Sen kacta cikicaksin.?
Canım çıkış saatim 7 az kaldı kaçacağım hep böyle yazın daha da geç kalıyor 7-8 felan olduğu oluyor.
Porsuk kenarin da güzel cafeler vardi 10 yil önce simdi daha guzel olmustur dimi..
cok basarili belesiye başkaniniz var...
Porsuk şimdi çok daha güzel oldu kafeler çevre düzenlemesi inşallah gene gel beklerim beraber bir acı kahve içeriz.

Ah bengisu ne diyim bilemedim :KK43:

Havalar isindi yine birden. Yelz senin bile canin is yapmak istemiyosa ben kendimi hangi porsuga atayim.

Hahahaa gel bonusum beraber atlıyalım serinleriz :D
zeze_84 zeze_84 Valla ayağı incilttim yaa canım ondan yarım kaldı idi aslında gitsem tam olur yürüyerek spoara hiç gerek kalmaz dediğin gibi :)

Hahahaa yeğenimde oğluna eşimin ismini verdi. Hem kendisi, hem huyu benziyor. Konuşması bile aynı:KK70:

Bonuscum ben uzun yıllar önce bir siyasi partinin çalışmalarına katılmıştım. Gittiğim bazı yerlerde konuşma yapmam gerekiyordu. kolay hatırlayabilmek için konuları kodluyorum. Dafi de kodlardan birisiydi. İnsanın ayırd edebilme özelliklerini anlatırken kod a göre anlatıyordum.
D)oğruyla yanlışı
A)daletle zulmü
F)aydalıyla zararlıyı
İ)yiyle kötüyü, güzelle çirkini ayırd edebilme özelliği
vayyyy ablamada bu yakisir zaten

Back
X