- 27 Kasım 2015
- 772
- 3.121
- 43
- 37
Dogru yaptim ustune de maske yaptim yuzume sedtali ve bal karisik yememek icin kendimi zor tutuyorum![]()
Maskeyimi yiyecek kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru yaptim ustune de maske yaptim yuzume sedtali ve bal karisik yememek icin kendimi zor tutuyorum![]()
listen çok iyiymisBende yazayim yediklerimi
Sabah...1 dilim peynir 2 zeytin yarim salatalik 2 dilim tam bu.ekmegi
Ogle...1 dilim karpuz 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam...zeytinyagli fasulye salata ayran
Spor...yoh
Su...6 bardak simdikik
işler bitsinde ev temizliği kalsın geriye ev yavaş yavaş düzene girdiğini görünce insanın çabuk yapıp bitiresi geliyoSağolasiniz Yena brokenangel insallah bu aksam biter evet asil bundan sonra yorulcam kan ter icinde kalirim
Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedem![]()
![]()
![]()
![]()
Bonuscum ben uzun yıllar önce bir siyasi partinin çalışmalarına katılmıştım. Gittiğim bazı yerlerde konuşma yapmam gerekiyordu. kolay hatırlayabilmek için konuları kodluyorum. Dafi de kodlardan birisiydi. İnsanın ayırd edebilme özelliklerini anlatırken kod a göre anlatıyordum.
Canım çıkış saatim 7 az kaldı kaçacağım hep böyle yazın daha da geç kalıyor 7-8 felan olduğu oluyor.Sagol canim . Maalesef şimdi de evi toparlamam yemek yapmam lazim ancak sonrasin da alacagim bir duj :)
Sen kacta cikicaksin.?
Porsuk şimdi çok daha güzel oldu kafeler çevre düzenlemesi inşallah gene gel beklerim beraber bir acı kahve içeriz.Porsuk kenarin da güzel cafeler vardi 10 yil önce simdi daha guzel olmustur dimi..
cok basarili belesiye başkaniniz var...
Ah ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirdenYeni vardim eve yasmincim..
bugun cok yoruldum cok is vardi. Aglamak istiyorum..
Ah bengisu ne diyim bilemedim
Havalar isindi yine birden. Yelz senin bile canin is yapmak istemiyosa ben kendimi hangi porsuga atayim.
vayyyy ablamada bu yakisir zatenHahahaa yeğenimde oğluna eşimin ismini verdi. Hem kendisi, hem huyu benziyor. Konuşması bile aynı
Bonuscum ben uzun yıllar önce bir siyasi partinin çalışmalarına katılmıştım. Gittiğim bazı yerlerde konuşma yapmam gerekiyordu. kolay hatırlayabilmek için konuları kodluyorum. Dafi de kodlardan birisiydi. İnsanın ayırd edebilme özelliklerini anlatırken kod a göre anlatıyordum.
D)oğruyla yanlışı
A)daletle zulmü
F)aydalıyla zararlıyı
İ)yiyle kötüyü, güzelle çirkini ayırd edebilme özelliği
yok kiz degil ben yicektim surerken nerdeyse cok lezzetliydiMaskeyimi yiyecek kız![]()
sagol canimlisten çok iyiymis
Valla ben suçlu hissettiim kendimi :) yaramaz bebeler gibi resmen öğlen beri kendime sayıyom :)DelyDoly cnm adana bana göre kaçamak degil porsiyon olarak az bulgur pilavi yesillik ve ayranılla tam uygun bir ogün :)
Abla hayırdır geçen ki şu telefon mevzusu değildir inşallah geneAh ah bende ağlamak istiyorum. Ama sinirden