Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordunmu alinirken kac ciktitünaydınnnnn musmutlu hayırlı pazarlarrrr.
sabah 7 de hastaneye gittim şu şeker şeysini yaptırdım 3 saat e yakın sürdü eve geldim halsiz yorgunnn belki uyurum ev temizlencek bakalımm hepinize kolay gelsinn
kesinlikle kayiliyorumCocuk isteyen yada 2.leri isteyenler hep dua edin allah ne verirse hayirlisini versin diye.
Hayirsiz evladin sıkıntısı cok. Tabiki biz yetistiriyoruz herseyi bizden aliyolar ama bazende elin kolun yetmiyo onu sekillendirmeye. Bu mu diyosun hevesle bekledigim bagrima bastigim sevdigim.
Hani cocugun sevgisiyle cekilen aci unutulur ya bazende burnundan geliyo insanin.
Keske hersey dogum agrisi gibi olsa... Bir sure sonra gecse. Allah gecmeyecek dert ve dert sahibi yapacak evlat vermesin.
Allah yardimcimiz olsun ne diyim cok caresiz hissediyorum bazen. Ben gecicek dedikce altinda kalkilmaz bir hal aliyo.kesinlikle kayiliyorum
AminAllah yardimcimiz olsun ne diyim cok caresiz hissediyorum bazen. Ben gecicek dedikce altinda kalkilmaz bir hal aliyo.
Yok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
Çok başarılı
Geç çıkıyomuşsun sen..
İnşallah bellimi olur bir gün bir yerler de hep beraber içeriz acı kahve..
Nooldu beybisi.. Sen yine de ağlama kıyamam ben sana...
Bak sana komik bişey anlatayım da gül.. Barışa doğum günün de spıdermen maskesi almıştık..
Bugün arkadaşıyla maskecilik oynuyorlar yanıma geldi..
anne biliyormusun sanırım benim örümcek hislerim oluştu..
Nasıl yani dedim.. Maske yüzümdeyken tam duvara çarpıcaktım ateş çıktı gözümden..
Vay bee dedim..![]()
tünaydınnnnn musmutlu hayırlı pazarlarrrr.
sabah 7 de hastaneye gittim şu şeker şeysini yaptırdım 3 saat e yakın sürdü eve geldim halsiz yorgunnn belki uyurum ev temizlencek bakalımm hepinize kolay gelsinn
selamun aleykum mutlu bir pazar olsun insallah
Bol bi arti gordum sabah sebebi yediklerimde olabilir uykusuzlukta bilmiyorum
Hep oralarda kalsaydim iyiydi orda coban dede turbesini ziyaret ettik barajla manzara super huzur veriyor insana ama hayat orda guldurdu sonrasi gonduk gercek hayata
Neyse tatsizim bu gun sizin de caninizi sikmatim rabbim gonlumuzu ferhalatsin hepimizin
Allah yardimcimiz olsun ne diyim cok caresiz hissediyorum bazen. Ben gecicek dedikce altinda kalkilmaz bir hal aliyo.
Sagolasin iki gozum haklisiniz mutlakada oluyo iste.
Icinden geceni soylemek karsidakinin halini anlamak icin anne olmaya gerek yok kasimpatim. Deme bi daha oyle.Olur tabi,zor dönemlerde insanin kendini yanliz hissettiği dönemlerde sIkca olur hayatinda..Önemli olan bu halin sürekli olmamasi..Kendinizi yanliz hissetmeyin lütfen,kimse akliniza gelmese bile bizler variz heybetli cüsselerimiz ile:)Hicbir sey yapamasak dua ederiz sizler için:)
Çocuk yetiştirmek elbet zor,heleki bu asirda daha zor olsa gerek..Insanoglu kendi bile acziyet içinde ve terbiyeye muhtaç iken,baska birini evladi bile olsa terbiye etmesi mümkün değil maalesef..
Belkide elinden geleni yapip,gerisini Allah'a havale etmek en iyisi O en güzel Vekil,dost,yardimci ve terbiye edicidir,zayi etmeyecektir sizlerin isteklerini..
Özetle üzmeyin kendinizi,eminim sizler cok güzel örnek olmuşsunuzdur evlatlarınıza,olmayada devam ediyorsunuz..Her agacin meyvesinin dibine düşüp aslina cektigi gibi sizlerin örnek davranislarinizda simdi olmasada bir zaman sonra nesv-ü nema bulacaktır..
Haddim olmayarak,sizleri sevdiğim ve samimiyetinizi bildiğim için yazmak istedim..Ben anne değilim,bir evlat nasil yetişir bilmem ama genel itibari ile düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece..
OGULCUKLARIM
Bonus seviyorum sizleri
![]()
Olur tabi,zor dönemlerde insanin kendini yanliz hissettiği dönemlerde sIkca olur hayatinda..Önemli olan bu halin sürekli olmamasi..Kendinizi yanliz hissetmeyin lütfen,kimse akliniza gelmese bile bizler variz heybetli cüsselerimiz ile:)Hicbir sey yapamasak dua ederiz sizler için:)
Çocuk yetiştirmek elbet zor,heleki bu asirda daha zor olsa gerek..Insanoglu kendi bile acziyet içinde ve terbiyeye muhtaç iken,baska birini evladi bile olsa terbiye etmesi mümkün değil maalesef..
Belkide elinden geleni yapip,gerisini Allah'a havale etmek en iyisi O en güzel Vekil,dost,yardimci ve terbiye edicidir,zayi etmeyecektir sizlerin isteklerini..
Özetle üzmeyin kendinizi,eminim sizler cok güzel örnek olmuşsunuzdur evlatlarınıza,olmayada devam ediyorsunuz..Her agacin meyvesinin dibine düşüp aslina cektigi gibi sizlerin örnek davranislarinizda simdi olmasada bir zaman sonra nesv-ü nema bulacaktır..
Haddim olmayarak,sizleri sevdiğim ve samimiyetinizi bildiğim için yazmak istedim..Ben anne değilim,bir evlat nasil yetişir bilmem ama genel itibari ile düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece..
OGULCUKLARIM
Bonus seviyorum sizleri
![]()