• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız bizim yeğen Sivrihisarın köyünde imam

babamda annemde yukarıkepenli hangi köyki yeğeninin olduğu dafim

Acaba yarin baslayip persembeye kadar 5 gun dukanmi yapsam?
Atak evresi olur sonra normal devam ederim olmamı?

bende yapmayıo düşünüyorum vücudumu biliyorum proteinle veriyorum ve bugün inanılmaz artı gördüm ne bu anlamadım

Gordunmu alinirken kac cikti

100 gibi bi raham gördüm gerisini göremedim

Yasmincim ne zaman belli olacak umarim iyi sonuclar alirsin..

şimdi gecede 11 de 2 tablet içip yatıcam sabah tekrar kan vericem sonrası sonuçlar oh bee yarın akşam üstüde inşallah dr sonuçları gösterebilirim

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Bonus Bonus ergen annesi olmak zor sanırım Allah sabrını versin gerçekten zor yakın arkadaşım oğlu var gözlemliyorum gerçekten sabır sabır çekiyor

Acaba yarin baslayip persembeye kadar 5 gun dukanmi yapsam?
Atak evresi olur sonra normal devam ederim olmamı?
Canım dukanda atak kişiye göre hesaplanıyor kafana göre 5 gün yapma. Ben 3 gün atak yapıp sonrasında yine protein ağırlıklı ama sebze meyve de yiyeyim dedim de atakta verdiğimi geri aldım. Dukanı yapınca tam yapmak gerekiyor ama dukan ekspress var denemek istersen bi araştır.

Canım dukanda atak kişiye göre hesaplanıyor kafana göre 5 gün yapma. Ben 3 gün atak yapıp sonrasında yine protein ağırlıklı ama sebze meyve de yiyeyim dedim de atakta verdiğimi geri aldım. Dukanı yapınca tam yapmak gerekiyor ama dukan ekspress var denemek istersen bi araştır.
Kitap var hiiicc arastirmak istemiyorum cunkum isime gelmiyi.
Sagol.
Burdayim artik yazmissin :)

babamda annemde yukarıkepenli hangi köyki yeğeninin olduğu dafim

bende yapmayıo düşünüyorum vücudumu biliyorum proteinle veriyorum ve bugün inanılmaz artı gördüm ne bu anlamadım

100 gibi bi raham gördüm gerisini göremedim

şimdi gecede 11 de 2 tablet içip yatıcam sabah tekrar kan vericem sonrası sonuçlar oh bee yarın akşam üstüde inşallah dr sonuçları gösterebilirim

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Bonus Bonus ergen annesi olmak zor sanırım Allah sabrını versin gerçekten zor yakın arkadaşım oğlu var gözlemliyorum gerçekten sabır sabır çekiyor
Gece niye ilac icicen acaba ? Senin seker dert oldu bize :)))

Kitap var hiiicc arastirmak istemiyorum cunkum isime gelmiyi.
Sagol.
Burdayim artik yazmissin :)
Burdayım evet. Keşke kilo diye bişey olmasa yediklerimiz enerji olup uçsa diyet falan kelimesi bile olmasa :KK14:
Ben tüp mideliyim. 40 kilo verdim ama tekrar 7 kilo aldım. Şimdi önce aldığım 7 kiloyu vermem Lazım sonra da ideal kiloma doğru yol alsam hiç fena olmaz. Birde bebek istiyoruz. Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim. Hem bebeğim olsun istiyorum hem böyle kiloluyken hamile kalmaktan korkuyorum :(

Plyn sende 2. Isteyenlerdensin ve istedigin kiloya ulasmissinda süper ve ayni seyi sanada soyluyorum sartlarin uygunsa bekleme cocuguna kardes icin Rabbim tez zamanda cocuk isteyenleri, ilk defa anne olmak isteyenleri bebek isteyenleri yavrularina saglikla hayirlisiyla kavustursun.
aslında zamanı geldi gibi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum

Cocuk isteyen yada 2.leri isteyenler hep dua edin allah ne verirse hayirlisini versin diye.

Hayirsiz evladin sıkıntısı cok. Tabiki biz yetistiriyoruz herseyi bizden aliyolar ama bazende elin kolun yetmiyo onu sekillendirmeye. Bu mu diyosun hevesle bekledigim bagrima bastigim sevdigim.
Hani cocugun sevgisiyle cekilen aci unutulur ya bazende burnundan geliyo insanin.
Keske hersey dogum agrisi gibi olsa... Bir sure sonra gecse. Allah gecmeyecek dert ve dert sahibi yapacak evlat vermesin.
ne kadar doğru bır yere degindin canım ya.Rabbim evlatlarimizi hayırlı etsin inşallah.

Burdayım evet. Keşke kilo diye bişey olmasa yediklerimiz enerji olup uçsa diyet falan kelimesi bile olmasa :KK14:
Ben tüp mideliyim. 40 kilo verdim ama tekrar 7 kilo aldım. Şimdi önce aldığım 7 kiloyu vermem Lazım sonra da ideal kiloma doğru yol alsam hiç fena olmaz. Birde bebek istiyoruz. Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim. Hem bebeğim olsun istiyorum hem böyle kiloluyken hamile kalmaktan korkuyorum :KK43:
Kac kilosun simdi? Biraz dikkatle verilir illaki. Allah hayirlisini nasip etsin gonlune gore versin. Kiloluda hamilelik oluyo bazen hic sorun bile cikmiyo tabi anne icin fazladan yuk oluyo ama olabiliyo yani.
Ertelememek lazim bazi seyleri.

FB_IMG_1463315974888.webp

Olur tabi,zor dönemlerde insanin kendini yanliz hissettiği dönemlerde sIkca olur hayatinda..Önemli olan bu halin sürekli olmamasi..Kendinizi yanliz hissetmeyin lütfen,kimse akliniza gelmese bile bizler variz heybetli cüsselerimiz ile:)Hicbir sey yapamasak dua ederiz sizler için:)

Çocuk yetiştirmek elbet zor,heleki bu asirda daha zor olsa gerek..Insanoglu kendi bile acziyet içinde ve terbiyeye muhtaç iken,baska birini evladi bile olsa terbiye etmesi mümkün değil maalesef..
Belkide elinden geleni yapip,gerisini Allah'a havale etmek en iyisi O en güzel Vekil,dost,yardimci ve terbiye edicidir,zayi etmeyecektir sizlerin isteklerini..

Özetle üzmeyin kendinizi,eminim sizler cok güzel örnek olmuşsunuzdur evlatlarınıza,olmayada devam ediyorsunuz..Her agacin meyvesinin dibine düşüp aslina cektigi gibi sizlerin örnek davranislarinizda simdi olmasada bir zaman sonra nesv-ü nema bulacaktır..

Haddim olmayarak,sizleri sevdiğim ve samimiyetinizi bildiğim için yazmak istedim..Ben anne değilim,bir evlat nasil yetişir bilmem ama genel itibari ile düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece..
OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Bonus Bonus seviyorum sizleri:KK74:
düşüncelerinden çok büyük fayda alınan kısımlari var bence.bizimde çok eksik kaldığımız noktalar oluyo işte böyle faydali insanlar olunca bizde aydınlanyorz.kendinizi bizden mahrum etmeyin efendim:KK15:

Kac kilosun simdi? Biraz dikkatle verilir illaki. Allah hayirlisini nasip etsin gonlune gore versin. Kiloluda hamilelik oluyo bazen hic sorun bile cikmiyo tabi anne icin fazladan yuk oluyo ama olabiliyo yani.
Ertelememek lazim bazi seyleri.
87-88 arası gidip geliyor. Bi kararlılıkla başlıyorum tamam diyorum artık eskiye dönmek istemiyorum vs sonra bi bakıyorum unutmuşum yada amaaaan bunu da yiyim devam ederim demişim hep bişey olmuş diyet falan kalmamış ortada. Bebek konusunda zaten deniyoruz ama olmuyor. Kilo için bebeği ertelemiyorum ama bebek olana kadar ne kadar kilo versem kar..

87-88 arası gidip geliyor. Bi kararlılıkla başlıyorum tamam diyorum artık eskiye dönmek istemiyorum vs sonra bi bakıyorum unutmuşum yada amaaaan bunu da yiyim devam ederim demişim hep bişey olmuş diyet falan kalmamış ortada. Bebek konusunda zaten deniyoruz ama olmuyor. Kilo için bebeği ertelemiyorum ama bebek olana kadar ne kadar kilo versem kar..
Hmm anliyorum allah hayirlisini nasip etsin evlatlariniz olsun ins tum isteyenlerin.
Tabiki verdigin kardir. Allah kolaylik versin hepimize :dua:

Hmm anliyorum allah hayirlisini nasip etsin evlatlariniz olsun ins tum isteyenlerin.
Tabiki verdigin kardir. Allah kolaylik versin hepimize :dua:
Âmin Allah Razı olsun. Dileyen herkese nasip olsun inşallah.
Bu arada hanımlar benden de bi katkı olsun, hayatı diyetisyen kapılarında geçmiş biri olarak Ananas ve ceviz ikilisini tavsiye ediyorum. Birlikte özellikle yağ yakıcı etki ettiklerini bikaç farklı diyetisyenden duydum.

Âmin Allah Razı olsun. Dileyen herkese nasip olsun inşallah.
Bu arada hanımlar benden de bi katkı olsun, hayatı diyetisyen kapılarında geçmiş biri olarak Ananas ve ceviz ikilisini tavsiye ediyorum. Birlikte özellikle yağ yakıcı etki ettiklerini bikaç farklı diyetisyenden duydum.
Eyvallah :)))

Slm kizlar
Sabah kahvaltiya gittik erken kaldirdigim icin emine huzursuzdu biraz
Donunce eve girmeden parka gittuk biraz heyheyleri dagilain diye
Simdi esneyip gizum aciyor diyor yatirdim biraz insallah gec olmadan uyur uyanir yoksa yine aksama nobet var

Slm kizlar
Sabah kahvaltiya gittik erken kaldirdigim icin emine huzursuzdu biraz
Donunce eve girmeden parka gittuk biraz heyheyleri dagilain diye
Simdi esneyip gizum aciyor diyor yatirdim biraz insallah gec olmadan uyur uyanir yoksa yine aksama nobet var
Kaç yaşında bilmiyorum ama içebilirse akşam uyku saatine yakın ayran içir uyku yapar :KK48:

Öğle menum yok pas gectim aksam yemegi anam sagolsun 4 küçük petsimek 6 zeytin küçük kase patates salatasi :) Oglumu ziyaret ettim Bugün diktigim beyaz gülüm u biri üstünden kesmis almis ona canim sıkıldı...Ama genede kalbimi curutmiyeyim diyorum.Belki de kökü daha saglam olur inşallah çok da güzel tomurcuk tomurcuk güldü yaa :(

Selamun aleyküm...
Yediklerim

2 haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
Domates salatalık yeşillik
1 dilim t.b.ekmek
1 bardak süt

Chialı+çilekli yoğurt

Ayran
1 avuç leblebi

1 kepçe mercimek çorba
2 tavuk baget
Salata

Suyumu tamamlamadım yine ve suyu az içmem etkiliyo epey, artıyım ama şişkinim kilo aldığımı sanmıyorum yani..

Back
X