Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulut776 Valla bende bugün biraz kacirdim.Ama aksam spor yaptim 20 dk inşallah artiyi görmem.Valla bende acayip tirsiyorum inşallah boşa gitmez emeklerimiz :)
yasemincim insallah guzel cikar sonuclarintünaydınnnnn musmutlu hayırlı pazarlarrrr.
sabah 7 de hastaneye gittim şu şeker şeysini yaptırdım 3 saat e yakın sürdü eve geldim halsiz yorgunnn belki uyurum ev temizlencek bakalımm hepinize kolay gelsinn
amin bonusum cok dellenince falan beni dusun yalniz degilsinCocuk isteyen yada 2.leri isteyenler hep dua edin allah ne verirse hayirlisini versin diye.
Hayirsiz evladin sıkıntısı cok. Tabiki biz yetistiriyoruz herseyi bizden aliyolar ama bazende elin kolun yetmiyo onu sekillendirmeye. Bu mu diyosun hevesle bekledigim bagrima bastigim sevdigim.
Hani cocugun sevgisiyle cekilen aci unutulur ya bazende burnundan geliyo insanin.
Keske hersey dogum agrisi gibi olsa... Bir sure sonra gecse. Allah gecmeyecek dert ve dert sahibi yapacak evlat vermesin.
hosgeldin canim insallah sende kisa zamanda kilolarini verip bebegine kavusursunBurdayım evet. Keşke kilo diye bişey olmasa yediklerimiz enerji olup uçsa diyet falan kelimesi bile olmasa
Ben tüp mideliyim. 40 kilo verdim ama tekrar 7 kilo aldım. Şimdi önce aldığım 7 kiloyu vermem Lazım sonra da ideal kiloma doğru yol alsam hiç fena olmaz. Birde bebek istiyoruz. Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim. Hem bebeğim olsun istiyorum hem böyle kiloluyken hamile kalmaktan korkuyorum![]()
Ben bugun duyet adina hic bisey yapmadim offf puffff![]()
Yarin once kendi ümüğümü sonra sizinkini şeetcem ben.
Sagol cnm aksam yemegini çok gece kaldigimdan ve keyfim olmadigindan yemedim. Ama buna ragmen 1 kilodan fazla artidaydim. Bugun yediklerimle ne olur yarin halim bilmemAferin burcu listelerin cok guzel burda harcaniyosun![]()
Hayırlı ve sağlıklı sekilde gelsin insallah. Eminede baya bekletmis ben 40+2 de dogum yaptim okadar bile beklemek zor geldiIyi geceler kizlar
Yatmadan yazayim istedim size
Yarin hastanenin duzenlemis oldugu kahvalti var nasipse oraya gitcez sabahtan ogleden sonra ya da aksama gorusuruz tekrar insllah
Son haftama girdim bakalim bi aksilik olmazsa normal olacagi icin gunu belli degil hazir ve nazir bekliyoruz hanimefendiyi
Gerci ablasina cekerse daha cok bekleriz emine 40 haftanin uzerine 8 gun yemisti
Canim tmm hep beraber yapariz ozaman2.çocuğa bende talibimdoğum korkusundan dolayı nasıl ikna olucam bilmiyorum.oğlum 3yaşına yaklaştı kaç sene daha ertelerim bilemiyorum
Canimm bizlere bir ell atYarin once kendi ümüğümü sonra sizinkini şeetcem ben.