• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim 120 dk. Oldu :KK49:

Kilo bildiriminden sonra diger bildirime kadar yaptigimizi sayiyoruz gezme dolasma gibi deyil hatirlatim dedim :KK53:

Benim 80 daha :110:

+300 den sonra bir 45 dakika 2. 45 dakika ve 1- 20 dakika heryere fitir fitir yürüyorum.Ama yürüyorum derken kesintisiz yürümem canim bunlar aralari hic saymıyorum.

Senin bugun disinda cumartesi pazar varmi?

Screenshot_2016-05-16-12-53-45.webp

Hayırlı haftalar herkese
Dışarda işlerim var yürüyerek gideceğim dönüşte yorulursam yürümem
Hemşerim maşallah iyi aktivite olmuş böyle devam edersen yetisemem sana :)

Valla canım inan sabah +300 görünce saldım kendimi yollara :D :D :D birde toplu taşımayı daha az kulanmaya başlayacağım.Ayagım şükür iyileşti havalarda orta şeker niyet ettim vereceğim bu kgları :)

Haftaya hizli basladinuz demek hatunlar benim bigazlarim cok fena genzimde dolmus gece uyuyamadim simdi de ruh gibi geziyorum ama kargo gelecek onu bekliyorum uyuyamamda offff gelsede bidik uyumadan bende yatsam accik
Geçmiş olsun canım dinlen istirahat et inşallah uyur fıstıgın :KK15::KK15:

izmir ofisten bir arkadaşım gelmiş bugün, 115 kiloluk halimi görmüştü en son.. şimdi görünce zayıflamışssın dedi :halay::halay:
çok fena hırs yaptım yine:KK73:
Vayyy süper işte buu aynen devamm süper motive olmuştur canım başarılarının devamını dilerim :halay::halay::KK15:

Back
X