• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DelyDoly DelyDoly

canim ben de var gojjiberry..
pek esprisi yok gibi bir kac gun kullandim sonra biraktim..
hatta mevzusu olmuustu burada. Isyerin de bir musterimizin hediyesi :)

Yani kuru uzum tadindami desem biseye benziyor ama pek anlamadim acikcasi.

Benim memleketimin kara üzüm habbeleri daha iyi :)

Bu arada insallah olur ikizlerin ailede varmi.? Ruyanda gormende cok ilginc isimlere bakilirsa ikisi de erkek gibi :) bilinc altidir muhtemelen..

Ayy elifim sanki bidaha sormustun ne olur kusura bakma aklimdaydi unuttum yok kuzum ya beni perisan etti bas agrisi migde bulantisi kv de vermis aynisindan o alisti masallah ama ben dayanadim cok kilo verdi ama o
Bence biraz daha dayansan iyiydi canım. Benim de tahlile gitmem lazım bi gidemedim. Değerin kaçtı hatırlıyo musun?
Eki Görüntüle 1834521

Fiti yikliyimiyirim biyit biyik diyi bini sinir idiyi diyenlere gelsinn :)))
Foto kucultucu bir uygulama indirdim. Hayatimiz app olmus pehh

Buda yeni ekipmanim atlayabiliyomusun diye sormayin 5 cevirmede anca 1 kere atladim.
Aman dizlerine dikkat et bonus
Niye kızggüzel ellerin var
aynı bebek poposu gibi:KK53:
Allahım benzetmeye baakkk :)))))
Eneee ikizleirn mi var canım ayy ne güzel yaa maşallah kız mı erkek mi bayılırım ikizlere yaa Rabbim banada nasip etsin inşallahhhhh :dua::dua::dua::dua: Rüyamda görmüştüm isimleri bile bellii inşallah nasip olur bana da :KK49:
Allah gönlüne göre versin canım
Müthiş yağmur başladı
D&r da mahsur kaldık kızımla
Çok güzel yerde mahsur kalmışsınız abla :)

DelyDoly DelyDoly

canim ben de var gojjiberry..
pek esprisi yok gibi bir kac gun kullandim sonra biraktim..
hatta mevzusu olmuustu burada. Isyerin de bir musterimizin hediyesi :)

Yani kuru uzum tadindami desem biseye benziyor ama pek anlamadim acikcasi.

Benim memleketimin kara üzüm habbeleri daha iyi :)

Bu arada insallah olur ikizlerin ailede varmi.? Ruyanda gormende cok ilginc isimlere bakilirsa ikisi de erkek gibi :) bilinc altidir muhtemelen..
Yenacım halamın ikizleri var ikisi de kız bakalım nasip dediğin gibi bilinçaltımın oyun herhal bir deisimli olması etkiledi beni üzerinden kaç yıl geçti hala aklımda rüya hemde film şeridi gib :D :D Kara üzüm habbesiii şarkısını getirdin dilimee :halay::halay::halay:

Bugun sagliksiz ve zararli ama cok keziz di yemegimiz.. :) yinede yediklerimi paylaşayim.

Sabah,
2 dilim ekmekle klasik kahvaltim

Öğle,
3 kucük dilim patatesli lorlu borek
1 dilim kek (nihayet yedim )

Akşam ,
1 avuc kiraz ve yogurt yiyecegim.

Gun için de yesilcay tarcinli su kahve ve limonlu suyuma devam ediyorum..

Yuruyus yapmayacagim bugün kahvem bitince temizlik yapmaya baslayacagim..Aslinda cok yorgunum bu hafta cok yogun geciyor ama mecburum..

Yena benim iki bacagimda komple damarlar disari firlamis şekilde çok agri yapıyorlar artik..öyle kilcal damar şeklinde değil...zaten ultrason sonucu da 4.asama diyor yani kesin ameliyat...aman ihmal etme gecen gün burada varislerden dolayi beyne pihti atmis çok korktum...

Bonus evt bu gece tarcinli süte devam edicem...

Kaç gündür acim gram gitmiyor...çok güzel öğle yemeği yedim...eşim sicacik koy ekmeği almus....
İki dilim koy ekmeği
Bakla haşlama bol zeytinyagli:oha:

Derincigim benim de oyle kalin damarlar pörtlemiş vaziyette.. yeni olusanlar da var nasil kaşiniyor tatli tatli..

Evet çarşıya gittim geldim. Birazda yürüyüş yaptım
Bebegimi sizede göstereyim
20160518_172245.webp

Yena of of çok zor yillardir bana nasil agri yapmiyor diyorlardı sort giydigim zaman agrimiyor diyordum...simdi nasil agriyor...lazer ile çok kolaymis agri aci yokmuş inşallah öyle olur...

Dafi ayni bebekten kizlariminda var güle güle kullan sin....
Sağol canım senin bıcırıklarada güle güle oynasın

Bunlardan çok aldım canım sayısını tam bilemiycem ama on un üzerinde
Çocuklar çok mutlu oluyor. En güzelide onların yüzünün gülmesi
En güzel şey ablacım çocuk sevindirmek.Rabbim hayırlarını karşı getirsin canım ablacım valla çok büyük sevabı var :)

Derin Derin geçmiş olsun gerçekten peki ameliyat oalca mısın? :KK43: :KK43: Üzüldüm kendine dikkat et canım:KK15: E eboe Allah razı olsun canımm inşallah :KK200::KK200: asumanzeynep asumanzeynep valla canım dmein urda da sağlam yağgı maşallah :KK73:
Sağol canım bnde çok üzülüyorum..kizlarim ne olacak kim bakicak....inşallah Dr yapmaz olan derse mecbur olcam artik....haftaya çarşamba randevu çok stresliyim...

Ara verdin epey tahlil yenile bence. 2 ay olduysa gecersiz sayilir demisti diyetisyen dr. Insulin direncinemi baktirman lazim sadece?
pazartesiye randevu alicam cok gecti tam kan tahlili yaptirayim bi d vitamini eksikligide kiloya engelmis
Ben cok yemiyorum hep bunlarin sucu :KK12:

Sensin balik etli :KK11: senin gibi yuruyemiyosam ip atlarim oldugum yerde:süslü:

Yalniz dikkatli olmak gerekirmis dizlere yuk biniyormus epeyce asuman ablam hakli yani :)) ellerimide hic sevmem bu arada :süslü:
ben de cok sevdim pamuk ellerini:KK15:

Müthiş yağmur başladı
D&r da mahsur kaldık kızımla
buraya dogru gonderdiniz zahir asum burada birden karardi

Bence biraz daha dayansan iyiydi canım. Benim de tahlile gitmem lazım bi gidemedim. Değerin kaçtı hatırlıyo musun?

Aman dizlerine dikkat et bonus

Allahım benzetmeye baakkk :)))))

Allah gönlüne göre versin canım

Çok güzel yerde mahsur kalmışsınız abla :)
canim hic hatirlamiyorum inan burda yazmistim ama cok degildi heralde 1 tane icecektim sabahlari sadece

Bugun sagliksiz ve zararli ama cok keziz di yemegimiz.. :) yinede yediklerimi paylaşayim.

Sabah,
2 dilim ekmekle klasik kahvaltim

Öğle,
3 kucük dilim patatesli lorlu borek
1 dilim kek (nihayet yedim )

Akşam ,
1 avuc kiraz ve yogurt yiyecegim.

Gun için de yesilcay tarcinli su kahve ve degillimonlu suyuma devam ediyorum..

Yuruyus yapmayacagim bugün kahvem bitince temizlik yapmaya baslayacagim..Aslinda cok yorgunum bu hafta cok yogun geciyor ama mecburum..
yenam Maşallah cok guzel gidiyorsun ama aksam acikmiyormusun canim yaa az degimi

Back
X