• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Screenshot_2016-05-20-23-33-20.webp

Az önce bi kaç kepekli bisküvi yedim. Toplam 2.5 lt de su içtim. Kaçamak yapmayı düşünmüyorum ramazana kadar inşallah..

15 günde 5 kilo verebilsem ne de güzel olur.. Sıfır şeker devam etmeye çalışacağım inşallah bundan sonra.. Hedefim büyük.. ramazan bayramına 85 kilo olmak istiyorum.Önümde 10 kilo daha var.. Ama azimliyim inşallah olacak..

karışık canım yaa iş yoğun benim yemekle uğraşacak vaktim yok zamanla oturturum inşallah şimdilik akşamları aç yatmaya çalışıyorum ...
Çocukluğumda görmüştüm ilk. Çocuk aklı nasıl etkilenmişsem artık. Sonra bi Erzurum seyahatimde yeniden hatırladım hala çocukluğumu hatırlarım gördüğümde

Frida teşekkürler canım bugün agri yoktu...karanfil iyi geldi uyumusum sonra...

Bugün menü
Sabah uc bes sucuklu iki yumurta
Peynir
Domates
Cay iki dilim uno
Öğle
Bir kepçe çorba
Semizotu salatasi zeytinyağlı
Aksam
Bir cipra
Salata
Aralarda türk kahvesi iki kuru kayisi uç ceviz karpuz ve olmasa iyiydi ama oldu gecenin sonunda dondurma

Frida teşekkürler canım bugün agri yoktu...karanfil iyi geldi uyumusum sonra...

Bugün menü
Sabah uc bes sucuklu iki yumurta
Peynir
Domates
Cay iki dilim uno
Öğle
Bir kepçe çorba
Semizotu salatasi zeytinyağlı
Aksam
Bir cipra
Salata
Aralarda türk kahvesi iki kuru kayisi uç ceviz karpuz ve olmasa iyiydi ama oldu gecenin sonunda dondurma
Dondurmayi ikindide yesen 1 top hic sorun degil bence menude gayet basarili.

Frida kardesine kizdim okurken kac yas var aranizda niye boyle karisiyo sana? Sonucta epey bi kilo vermissin basardiginin kaniti degilmi bu?
Sen kendin icin tavuk yapsan evde ya da baska bisey yaninda gotursen mesela cokmu garip olur? Orda kadinda ikisinin yiycegi biseyler hazirlar gunluk.
Sen yulaf kepegi yada yulaf ezmesi koy oraya yogurtla sutle yersin olurmu?
Ordaki yemekten yemesende sorun olmaz

Ne diyim bonusum Allah sonumuzu hayretsin
Bende bilmiyorum ne diycegimi. Yazdiklarimiz kelimelerimiz mimik gibi oluyo kimin nesi var anliyoruz. Cok durgunsun fridaya adaş bile demedin.
Biliyorumki adaş demeyi seviyosun bunu tebessumle yaziyosun iste yazmadigin zaman tebessum edemiycek durumda oldugunu anliyorum bende.
Ne diyim hepimiz insaniz ve turlu turlu sıkıntılarımz var. Eger sıkıldığımız sey gercekten ciddiyse isimiz daha zor ama ciddi degilde bize hep oyle geliyosa bakiş acimizi degismek lazimki bizi daha az incitsin.

Back
X