• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cocuklarla biraz huzursuz gecirdim gunumu cok basim agridi yattim. Yemekde fena degildide biraz oturucam aciktim haliyle gec olunca atistirdim oyle biseyler.

Oyle yani :)
bende bizimki ile zor başediyorum ben kızıyorum arkadan dede savunuyor kendi kendimé uğraşıp duruyorum nasıl olacak nasıl sözümüzu dinleticz bilmiyorum

Iyi geceler kizlar
Hepimizin kandili mubarek olsun
Kontrole gittim bugun nstye ebe arkadas hafif hafif kasilmalarin baslamis dedi
Bekliyoruz bakalim simdilik iyi gibiyim :anneadayı:
Hayırlısıyla kolayca gelsin zeynep bebek
İkinizin de sağlık haberlerini bekliyoruz Hasibecim

Selamın alekim hanımlar Rabbim dün gece ettiğimiz bütün duaları hayirla kabul etsin inşallah :dua:

dun ki menum

sabah su

klasik kahvaltim
ogle
iki catal sucuk ve cay
aksam 4-5 kasik fasulye 3kasik pilav salata

su1.5litre kadar
yesilcay ve spor yok:olamaz:

bu gunku menumu aksam yazarim insallah:KK52:

Hayırlı pazarlar
Hava çok kapalı ve yağmurlu iyi ki dün yürümüşüm bugün çıkamam böyle giderse
hayırlı pazarlar bende dün çıkıp çıkmamakta kararsız kaldım yağmur yağacak gibiydi yürüyüşün sonunda yağmura yakalandım bende.bugün nasıl olur bilmiyorum

FB_IMG_1463920004712.webp

FB_IMG_1463920066806.webp

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriş senin icin

Sevgili topik,
Nassin eymisin?
Beni soracak olursan iyiyim hamdolsun. Krizlerdeydim siskindim belli bir sebebten oturu. Iki gun gecikti darlandim he :KK67: coktan gecmeye basliycakti bile neyyyse.

Biraz tatli istedim dondurma yedim. Şişim ama doyma hissim yok. Bir kac gun beyle olacak artik.
Ne diyordu arzu hanim regl zamanindan bir hafta ince tarcinli detoks suyu iciyorum tatli krizlerim icin. Yapaydim iyiydi.

Cok abartmiyorum aslinda cok yemiyorum ama özenemiyorum. Havalar gunesli olunca daha iyi oluyorum sanki. Yagmuru cok sevmeme ragmen. Tek degilim cunku.

Senide bunaltmiyim iki gundur kafa dinliyosun :))

Back
X