- 11 Nisan 2007
- 88.289
- 519.779
- 1.223
He dun oldum ben. Kacinci gunun kac gunde oluyon gecikiyomu oda siskinlik yapar bende catliyorum su an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He dun oldum ben. Kacinci gunun kac gunde oluyon gecikiyomu oda siskinlik yapar bende catliyorum su an.
Heralde olmam gerekiyordu bi arkadasim daha var oda olmus benimki duzensizlesiyor heralde anlamadim gecen ayda 2 gun geldi sonra kesildi kilo artik etkiliyor sanirimHe dun oldum ben. Kacinci gunun kac gunde oluyon gecikiyomu oda siskinlik yapar bende catliyorum su an.
Valla canım ben direkt yogurtla tükettim.Lakin içine tarçın veya meyve doğramayı düşünüyorum :) Onları da bir deneyeyim çok teşekkür ederim canımgünaydııınnn herkesee
Bonus tarçınlı su ciddi anlamda tatlı ihtiyacını kesiyor. Türk kahvesine azıcık şeker atardım . şimdi şekersiz yanında tarçınlı su ile tüketebliyorum :)
DelyDoly yulaf kepeğini ben çoğunlukla yoğurtla tüketiyorum .(bir de goji berry atıyorum içine)
krep, ekmek, tost ekmeğinde falan " yulaf kepeği karışımı " tükletiyorum . onunla daha kolay oluyor yapması.
canım daha öncede dedğim gibi olay mide de değil olay beyinde midem küçüldüğü için zayıflamıyorum öyle olsa şimdiye ideal kiloma inmem gerekirdi. olay beyinde bitiyor. ödem geçtiğinden beri çeşit çeşit diyetler deniyorum.Hanımlar hayırlı kandiller. Gönüllerimizdekini hayra çevirip nasip etsin Rabbim. Dualarınızda beni de Hatırlayın. Dizi dizi boy boy bebişlerim olsun ikiz üçüz beşiz :)
Mthn83 canım 2.seneden bildiriyorum hiçbişey ilk sene olduğu gibi kalmıyor. Ben geri kilo aldım aman diyim ..
tekrardan gözün aydın canımGeldi canım sağol Allah tüm kuzularımızı sağlıklı uzun ömürlü yanımızda tutsun ...
Valla canım bende bugün hiç iyi değilim. Hava soğuk yağmurlu uykusuzum bakalım bugün nasıl olacak nasıl bitecek.Birde malum dönem yaklaştı sinirde varDelyDoly ben de resimler arasında farklı bişey arıyorum canım
pazartesileri pek sevmem ama nedense bu hafta bir hışımla geldim :)
aman sakinValla canım bende bugün hiç iyi değilim. Hava soğuk yağmurlu uykusuzum bakalım bugün nasıl olacak nasıl bitecek.Birde malum dönem yaklaştı sinirde var![]()
![]()
Resimlerin hepsi aynı da nasıl oldu da 3 oldu anlamadım
![]()
aman sakinbenim de yeni bitti tartıdaki eksiyi görünce motive oldum
burası da kapalı arada atıştırıyor yağmur, yağmuru severim de bilgisayar başındayken güzel gitmiyor.
Valla canım inşallah sakin uslu uslu duracamgünaydın;
hayırlı günlerrr hayırlı haftalar olsun güzellerrrr![]()
Aramıza hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar. Ben sekizinci takımdayim cuma yarışmalarında. Uzun suredir motivasyonum düştü. Size de takılabilir miyim?
Valla aynen canım 3 hakkım var bol GünaydınBroken simdi biz 3 keremi gunaydin diyecez![]()