Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayluh88 Ayluh88 canim valla aynen annem.babam eşim kalabalık ta süper gidiyor :KK66: Bu arada sana kocaman bir maşallah sanaa iyiii gidiyorsun :halay::KK55:
Sagol canım benım esım benı fena moda koydu kendıde pes etmıyor bende edemıyorum krıtık 10 gunun 4.gunundeyız sonrası ınsallah kolay gıder mıde kuculsunde acaba hıc ekmek yemeden boyle hızlı gıdermı dururmu

Sagol canım benım esım benı fena moda koydu kendıde pes etmıyor bende edemıyorum krıtık 10 gunun 4.gunundeyız sonrası ınsallah kolay gıder mıde kuculsunde acaba hıc ekmek yemeden boyle hızlı gıdermı dururmu
Canim benim bazen duraklamaya giriyor malesef ama o zamanda azmini daim tut inan bana azim olduktan sonra gider bu kilolar yeterki pesss etmee ;)

Screenshot_2016-07-31-11-24-53-1.webp
:KK76::KK76::halay::KK45::KK53::KK53::21::KK71::KK71:

Gunaydin hayirli pazarlar.

Gece uyumusum gonderilmeyen bir mesaj kalmis burda :)

Iyi yorucu gecti aksamda ayri yoruldum.

Sabah biraz fazla yedim biraz oncede dondurma yedim hala şişim.

Biraz temizlik isim var lanetlenmisim gibi bitmeyen. Onlari yaparken umarim biraz yakabilirim.

Kalcamin agrisi aksama dogru hafifledi simdi iyi. Bisey var boyle sinyal veriyo bi gitmek lazimda kim gidicek ugrasicak. Ellerim yine agriyo bu ara. Supurgenin sapini tutunca bicagi fazla tutunca uzun msj yazinca falan.
Gecmis gibi gorunup gecmiyo demekki.

Boynumda 1-2 haftadir yaniyo agriyo yani sirtima vuruyo. Duz yolda yururken masada otururken birden yaniyo yanlis sekilde durunca baski yapiyo fitik.

Çürük bonustan inciler. Esen kalin efenim.

Bonus Bonus canim geçmiş olsun kendine dikkat et acil şifalar diliyorum. Kışlık taze fasulye hazirladim simdi ocaga attim azcil rengi dönsün diye şimdi de döndüm sarma sariyorum.Ay çok sicak bayilcam şimdi yogun bir pazar ...
Kolay gelsin sen de hem çalışan hem hamaratsın maşallah
Afiyetle yemek nasip etsin Allah

Kolay gelsin sen de hem çalışan hem hamaratsın maşallah
Afiyetle yemek nasip etsin Allah
Sagolasin canim Allah razi olsun. valla canim kışın iyi oluyor insanin eline geliveriyor.Ayni yazin yaptigimiz gibi hem lezzetli hemde ekonomik ;) Rabbim yemeyi nasip eder inşallah.

Broken sagol canim kolay gelsin sanada.

Ben fasulyeyi hep sonbahara dogru koyuyorum bu sefer yaz aylarinda koyim diyorum sende iyi yapmissin :))
Canim bizim bir köylü amcamiz var sagolsun her pazar gelir pikapla taptaze sabah toplar oglene dogru gelir satar.Ee bir de dogala gubre felan yetişmiş inan lezzetide tadida bir başka domatesi biberi fasulyesi salatasi ve karpuzu müthiş lezzetli emeğine sağlık valla amcanin duymasak bile zilimize basar alacniz.mi diye :KK70:

Allah kavustursun canim..
Benimde kayinvalidem errzincanli. Esimde erzincanda annanesinde büyümüş. O yüzden erzncanli olarak görüyor. Gecen yaz erzincana gittiğimizde kelkite gidip gezmiştik, döner yemiştik. Çok yakın erzincan keltit :)
benim abimde Erzincanda yaşıyor.Kelkitin döneri meşhurdur oraya giden mutlaka neredeyse hergün döner yer..Erzincanda güzel yer fakat çok sıcak

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Bugün yine yoğun bir gün olacak. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem. Ordan da İnegöl e gidip gelicem. Amcam ameliyat olmuş onu ziyaret ederim. Sonrada biraz ablama uğrarım. Onlarında bugün çeyiz serilecek. Bu ay hem ablamın oğlu hem eltimin oğlu evleniyor. Pespeşe iki düğünümüz var.

Sağol canım. Bir kısmını gönderdim. Kalanlarda kahvaltıdan sonra gidecek. Mutfağa Girdim dolabı karıştırdım. İki poşet kemikli et çıkarttım. Haşlamaya koydum. Patatesli fırına süreyim dedim. Üç poşet kırmızı köz biber çıkarttım. Çorba yaptım. Bir baktım birer ikişer dağılıyorlar. Gençlerin ne yapacağı belli olmuyor. Hepsi dağıldı iki kişi kaldı. Kalanlar 14 gündür bızde ler. Yemekte et istemiyoruz dediler. Bende haşlanmış etleri koydum dolaba. Bugün fırınlarım. Bir çorba birde köz biberleri kızartıp solladım yogurtlayıp yediler. Yemek yapmadım yani.

Sağol canım Allah razı olsun
Bu sene söz ler düğün ler Pespeşe

Allah kavuştursun

Büyük eltimin gelini de kelkitli. Dayıları istanbulda yaşıyor.
çok bilen varmış kimse bilmez zannederdm

Back
X