Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence her pazar kaçamak olması yerine herkesin haftalık bir hedefi olsun , örneğin cumaya kadar 500 grm üzeri kilo verirsem pazar şunu yiyeceğim diye daha etkili olabilir.
yani hakedersek kaçamak yapalım derim ben :)
Ya oyle yapinca olmuyo olurda veremezsek bu sefer uzuntuyle yiyoruz.
Cocukluyuz cogunlugumuz ve onlarla diyete uygun seyler cok zor oluyo o yuzden pazar gunu dedik ama herkes kendi gununu kendi belirlesin cumada olur carsambada yani maksat 100 kiloluk bunyeleri kasmamak bezdirmemek :)

Ha kendi iradesiyle ben bu hafta veremedim serbest gun yapmim arkadas diyenede saygim var yani :anne:

Calisan olarak bir artiniz var sizin evde bos durup atistirma olayiniz yok :işsiz:

böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcam
O geldimi senin gidecegin bi yer varmi?
Sık sık cikarsin belki maksat bir arada durmamak.
Seninkiler 1 gun bile gitmeyince laf ediyolardi sanirim.
Bi de plynna boyle insanlarin yaninda en iyi gununu gosterme haddini bildirme sekli umursamadigini ona gostermektir. Inadina gulumsemek herseyden keyif almak moralinin bozulmamasi hele kocanla aranin iyi olmasi bunlar her turlu laftan daha iyi etkiler karsidakini.

Isleride allah rizasi icin yap spor olur bana diye dusun.

Ya oyle yapinca olmuyo olurda veremezsek bu sefer uzuntuyle yiyoruz.
Cocukluyuz cogunlugumuz ve onlarla diyete uygun seyler cok zor oluyo o yuzden pazar gunu dedik ama herkes kendi gununu kendi belirlesin cumada olur carsambada yani maksat 100 kiloluk bunyeleri kasmamak bezdirmemek :)

Ha kendi iradesiyle ben bu hafta veremedim serbest gun yapmim arkadas diyenede saygim var yani :anne:

Calisan olarak bir artiniz var sizin evde bos durup atistirma olayiniz yok :işsiz:
Benim kaçamaklar baya büyük oluyorda kendim için dediydim :KK53:
Bir dönem evde çalışmıştım da ne günlerdi o_O yarım ekmek tost lar kumpirler tatlılar cipslero_Oo_O

Bide aglayan kek var islak kek, sunger kek, fincan kek, top kek, tarcinli cevizli, tahinli cevizli, portakalli hindulu, damla cikolatali :oha:
İlk baştan yazdığın keki süper yaparım tatlım :KK53::KK53::KK53::KK53: Seni dafi dafi ablama söyliyim zatii nargilede istiyormuş canım ispiyonluyayım seniii :21::21::21::21:

20150522_9504358172.webp
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Elif ne vuruyon be ya nefis terbiyesi yapiyoz burda :KK53:

Sarki super eyvallah balkon teklifin gozlerimi isildatti :KK53:

Sabah iyiydimde aksam sapittim :KK67: acili kabak yemegi yaptim kendime bazlamayla yedim iyimi.
Onden bir mercinek sonra kabak. Bir doluda zeytin yedim bazlamayla :KK30::KK30:

Yarina kurallarla basliyoruz ins. Aksamdan detoks sulari yapila :duduk:

Back
X