- 27 Kasım 2015
- 1.257
- 7.701
- 78
- 38
böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcamNe denirki canım Allah sabır versin valla aksi insanla uğraşması zor olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcamNe denirki canım Allah sabır versin valla aksi insanla uğraşması zor olur.
Ya oyle yapinca olmuyo olurda veremezsek bu sefer uzuntuyle yiyoruz.bence her pazar kaçamak olması yerine herkesin haftalık bir hedefi olsun , örneğin cumaya kadar 500 grm üzeri kilo verirsem pazar şunu yiyeceğim diye daha etkili olabilir.
yani hakedersek kaçamak yapalım derim ben :)
O geldimi senin gidecegin bi yer varmi?böyle biri hakkında konuşup günahını aldığıma üzülüyorum sabredip ağzımı açmasam kazanıcam
Benim kaçamaklar baya büyük oluyorda kendim için dediydimYa oyle yapinca olmuyo olurda veremezsek bu sefer uzuntuyle yiyoruz.
Cocukluyuz cogunlugumuz ve onlarla diyete uygun seyler cok zor oluyo o yuzden pazar gunu dedik ama herkes kendi gununu kendi belirlesin cumada olur carsambada yani maksat 100 kiloluk bunyeleri kasmamak bezdirmemek :)
Ha kendi iradesiyle ben bu hafta veremedim serbest gun yapmim arkadas diyenede saygim var yani
Calisan olarak bir artiniz var sizin evde bos durup atistirma olayiniz yok![]()
Benim kaçamaklar baya büyük oluyorda kendim için dediydim
Bir dönem evde çalışmıştım da ne günlerdiyarım ekmek tost lar kumpirler tatlılar cipsler
![]()
Meyveli olanlar ozellikleBirde sicak kekler var kokusuyla bayiltan![]()
Meyveli olanlar ozellikle
Buram buram kokulu
Gel ben sana hazırlarım balkonda fokurdatırız, kimseler de görmez :))Cesit telaffuz ettim mi ben yoo genel kek cinsinin hepisi topusuher turlu gideri olur
Canimda bir nargile istiyor dafi ablam duymasin![]()
İlk baştan yazdığın keki süper yaparım tatlımBide aglayan kek var islak kek, sunger kek, fincan kek, top kek, tarcinli cevizli, tahinli cevizli, portakalli hindulu, damla cikolatali![]()
Ahanda suç ortalıga bulunduu canlarımm sizi dafi ablaya ispiyonluyorumGel ben sana hazırlarım balkonda fokurdatırız, kimseler de görmez :))
İyii ki evde bir şey yokk valla silip süpürceniz hee zalimler sizi
Bu çok. Güzelmiş