Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş gecmis olsun kardeşine nasıl kırıldı
Canım oda yere düşmüş elli ters dönünce kırılmış arife akşamı ben 10 dk da onu alıp yalovaya kardeşime götürdüm size söylemedim dimiii el zor iyileşiyor hala alçıda işte istanbul dr.ları mikro cerahi dedilerde amelyat olmasın diye kardeşime götürdüm o alçıladı işte

Ben bi sure diyet falan yapmak istemiyorum. Hos diyet yaptigimda yokta yinede birakmamak icin direniyorum olmuyo kendime eziyet her turlu.

Ben kendimi biliyorum iyi olmadimmi yapamiyorum. Bu aralarda iyi degilim.

1-2 hafta izinli olurum listede. Simdi listeden cikim diycem olmiycak cikmak isteyenlere hep cemkirdigim icin :)

Hem kolay gelsin hem iyi tatiller elifcim bol bol stres atmaya calis.
Sağol canım benim inşallah.. Ben de listede olamam bu süre zarfında @kasimpati35 canım istersen izinli yaz istersen çıkart listeden beni sana zahmet, olur mu? Nasıl kolay gelirse.. Eylülde dönerim ancak listeye ben...

Frida gecmis olsun sizede kac kardestiniz daha oncede sormus olabilirim.
Sordugumu unuttuysam cvp hatirlamamam normal.

bebeğem biz dört kardeşiz en büyükleri benim benden sonraki kız beraber çalıştığımız iki küçüğümüzde erkek benim bir küçüğümün elli kırıldı arife akşamıydı 10 dk.yola çıktım işte silivriden aldım yalovaya götürdüm ...
amelyatlıktıyaa zor iyileşiyor

Yena frida sizinkilere de geçmiş olsun.. Ben yarın fındığa yardıma gidiyorum anneme.. Fındıktan sonra da son bi bursa tatili. Sonra okul başlayacak zaten..
sağol canım
sende güle güle git güle güle gel canım dikkat et hem kendine ve bebişee unutma sen olsanda o fındık toplanacak olmasanda bebekli olduğun için kendini fazla yıpratma lütfeen...

Ben bi sure diyet falan yapmak istemiyorum. Hos diyet yaptigimda yokta yinede birakmamak icin direniyorum olmuyo kendime eziyet her turlu.

Ben kendimi biliyorum iyi olmadimmi yapamiyorum. Bu aralarda iyi degilim.

1-2 hafta izinli olurum listede. Simdi listeden cikim diycem olmiycak cikmak isteyenlere hep cemkirdigim icin :)

tamam canım kafanı dinle biraz muhabete gel ama uzak kalma özleriz vallaha veeeee evet bizde çemkiririz :)

Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)

Hakkinizi helal edin..
eeee sonra görüştün mü görümcenle veya kayınvalidenleee yani görümcen annemin doğumgününü kutlıycaz sen iştesin istiyorsan çocukları gönder diye bilgilendirebilirdi

sende çok ince düşüncelisin yaavs kayınvalide doğumgünü kutlamaktaa neee yok siz çok sosyotesiniz çok aayy :)))

Bugün protein yapsak ne iyi olur adaşım 74FRIDA 74FRIDA ama
Ben daha kahvaltı yapmadım dışarda işimiz var eşim uyanırsa çıkacağız simit yiyecektik ama vakit sorunu olabilir artık nasip bakalım
adaş yarın mı proteğin yapsak ben gerçekten çok yoğun çalışıyorum ev gibi değil işte elime ne geçerse onu yiyorum yarınd kahvaltıya misafir var iyi olmuyor bu hafta benimde kötü geçtii zaten mağlum günlerdeyim cumaya artı çıkmam inşallah akşam eve 20:30 da geldim sofra kurdum da neyse allahtan oturup yemedim daha önceki gecelerde geç yemelerim oldu iyide olmadı bak bu gün çok ilginç yedim söliiim sana

saat :14 :00 gibi müşterinin çocuğuna dolapta çukulata aradım babası oğlum tuzlu seviyor dedi balık kraker verdik artık düşecem yaniii bir avuç çocuğun balık krakerini aldım akşam eve geldim canım incir istedi 4 tane yedim 2 tanede anjelik erik yedim bir bardakta tarçınlı süt içtim ...

iyi az yedim bugün iyi sabah erken müşteri gelince kahvaltı yapmaya filanda fırsatım olmadıı salak bir gündü yaniii:KK51:

bebeğem biz dört kardeşiz en büyükleri benim benden sonraki kız beraber çalıştığımız iki küçüğümüzde erkek benim bir küçüğümün elli kırıldı arife akşamıydı 10 dk.yola çıktım işte silivriden aldım yalovaya götürdüm ...
amelyatlıktıyaa zor iyileşiyor

sağol canım
sende güle güle git güle güle gel canım dikkat et hem kendine ve bebişee unutma sen olsanda o fındık toplanacak olmasanda bebekli olduğun için kendini fazla yıpratma lütfeen...

tamam canım kafanı dinle biraz muhabete gel ama uzak kalma özleriz vallaha veeeee evet bizde çemkiririz :)
Aslında nefret ederim tarla bahçe işlerinden :) ama bu sene annem yalnız kalacaktı, sen gelme bebekle uğraşamazsın dedi, ama nasıl bırakayım kadını.. Bi 10 gün yardım ederim yine.. En azından evi çekip çevirsem, yemeğini yapsam o bile yeter ona..
Ayın 19una da biletleri aldık, inşallah o da bebekle iyi geçer :)

Adaş ben de düzensiz yiyorum bu ara geç kahvaltı yapıp evden çıkıyorum bazen 5 dw bazen 8 civarı eve geliyorum
Sıcakta ne iş ne yemek yapamıyorum
Bugün taze fasulye pilav yaptım ev halkınin kimi dışarda yedi kimi yemedi ben de yemedim akşam üstü çayla bikaç bisküvi yedim
Akşam yatsı arası temizlik yaptım o iyi oldu şimdi acıktım halim de kalmadı uykum da var ama daha yatamam
Yani protein yapmam benim de zor bu sıra
Bugün ben de artı çıktım dün çekirdek yemistim gece ondan bir de daha gelmedi benim ki ondan galiba dengesiz kilom

Çok geçmiş olsun canım zor gerçekten bayram arifesinden beri benim kardeşiminde eli kırık hergün iş yerinde birlikteyizde ilgilenebiliyorum işte.....
Allah razi olsun canım kardesinede geçmiş olsun. Gerçekten zor daha yeni oturdum dahada bir sürü iş var.Aksam yemek bile yemedim başım dönünce biraktim.Birde kışlık icin malzeme almış onları yaptim dahada var ayvayii yedim. Bakıyorum agrisi var onada uzuluyorum. Ayy cokk basinizi sisirdim hakkinizi helal edin canlarim

Iyi geceler kızlar
Bugün şimdi oturdum..hem ayağımı buz da tutuyorum hem size bakayım dedim..bir haftadır ayağıma buz jel de tutuyorum sonra eşim sağolsun krem ile o ovaliyor iyi geldi..balikesirde hemşire ablam var whatsaptan gönder bana mr sonuçlarını dedi..dr bir krem birde ağrı kesici ismi vermis birde ayağını buza koysun demiş...çok şükür epey rahatladım bu gece parkA deniz kenarına yürüdük kızımla mutlu oldum..
Bugün teyzem annem vardı onlara kavurma makarna istedi.er yaptim tadına bile bakmadım...şaşırıyorum kendime...yarın kardeşimin kızının dogum gunu dun defacto dan saks mavisi bir elbise aldım kızlara birer elbise aldım...uzun zamandır bedenime göre kıyafet bulamıyordum ..cunki bende hem boy cok uzun hem kilo cok o yuzden sorun oluyor..

Iyi geceler kızlar
Bugün şimdi oturdum..hem ayağımı buz da tutuyorum hem size bakayım dedim..bir haftadır ayağıma buz jel de tutuyorum sonra eşim sağolsun krem ile o ovaliyor iyi geldi..balikesirde hemşire ablam var whatsaptan gönder bana mr sonuçlarını dedi..dr bir krem birde ağrı kesici ismi vermis birde ayağını buza koysun demiş...çok şükür epey rahatladım bu gece parkA deniz kenarına yürüdük kızımla mutlu oldum..
Bugün teyzem annem vardı onlara kavurma makarna istedi.er yaptim tadına bile bakmadım...şaşırıyorum kendime...yarın kardeşimin kızının dogum gunu dun defacto dan saks mavisi bir elbise aldım kızlara birer elbise aldım...uzun zamandır bedenime göre kıyafet bulamıyordum ..cunki bende hem boy cok uzun hem kilo cok o yuzden sorun oluyor..
Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum. iyi idi kiyamam yaa agri zorlandinda mi oldu :(

Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum. iyi idi kiyamam yaa agri zorlandinda mi oldu :KK43:
Yok canim yeni değil ayak bilegimde iltihap vardı bir senedir gitmediğim dr kalmadi heryere araba ile gidiyordum...yolda yuruyemiyordum ancak 5 yada 10 dakika dayanabiliyordum..

DelyDoly DelyDoly 74FRIDA 74FRIDA çok geçmiş olsun..size de
Kırık çok zordur bilirim geçen sene annem de düştü ayağını kırdı ameliyat oldu iki ay bende kaldı...hala ayağı yamuk basıyor düzenledi yani çok üzülüyorum ışte o yuzden bütün yük benim üzerinde ya zaten...
Allah razı olsun canimm bizimkide omzundan ve kolundan kirik var. YENA YENA tatlım kendi acimdan sana diyemedim.Ozur dilerim birtanem kardesine geçmiş olsun iyilesti mi peki daha iyi mi.. Tatlım annenede geçmiş olsun kırık dedigin gibi çok zor diyorlar.

Yok canim yeni değil ayak bilegimde iltihap vardı bir senedir gitmediğim dr kalmadi heryere araba ile gidiyordum...yolda yuruyemiyordum ancak 5 yada 10 dakika dayanabiliyordum..
Aklimda ameliyat okdun diye kalmış oldundu dimi yanlis mi hatırlıyorum. Canim üniversite Hastahanesi ne gittin mi araştırma belki onlardan bir sonuç çıkardı. inşallah sağlığına kavusursun cok zor Allahim bir an önce şifa versin birtanem

Back
X