Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Birazdan başlarım deli gibi kosturmaya
basenlerimi duvara falan vuruyorum
bi zamanlar baya faydasini görmüştüm

size belden yukarı fotoğraf atsam taş catlasin 70 dersin
ama belden assagimi atsam 100 kilo var dersin o kadar alakasız bir vücut tipi var malesef her aldığım pantolon un beli mutlaka iki tarafından da pens atılır
bıktım artık bu basenden
Bayağı fark var tatlım o zaman sen genelde basen ağırlıklı çalışmalısın.Valla ben komple bir boy atsamm hayatta kimse inanmaz 103,6 kg oldugumaa aynı sen gibi taş çatlasa 75-80 derler.Bende hepsi eşit göğüs,bel.basen kalça hepsi eşitt aldım mı da aynı alıyorum giderkende aynı inşallah vereceğizz cnaımm azmettikk vereceğizz..

Bayağı fark var tatlım o zaman sen genelde basen ağırlıklı çalışmalısın.Valla ben komple bir boy atsamm hayatta kimse inanmaz 103,6 kg oldugumaa aynı sen gibi taş çatlasa 75-80 derler.Bende hepsi eşit göğüs,bel.basen kalça hepsi eşitt aldım mı da aynı alıyorum giderkende aynı inşallah vereceğizz cnaımm azmettikk vereceğizz..

Sen sanslisin o zaman eşitse tuhaf durmuyordur ben gölgemden bile nefret ediyorum tam bir armut seklindeyim

Kapanisimi bir kac tekrarla yapayim.
Cok severin.

bu harika yaa. Sen bana attiktan sonra dinliyorum hep..

elif safak havvanin 3 kizıni almismiydin sen.. dun markette gordum ilgimi cekti ..hic anlamiyorum kaleminden ozetle edebiyatta modernizm bana gore degil :) ama denemek isterim yeniden okumayi..

Son düzenleme:
Yeşimcim sen de eskiyayi izliyorsun sanirim..
izledigim tek turk dizisi bayiliyorum ozellikle meryem ve ilyasa :) ve muziklerine..

Asuuuu sen de sevebilirsin vakit buldukca izliyorum yeni dizi buldum chicago cerezlik bir konu oyle ahim sahim degil ama tavsiye ederim..
benim zombilerim ve ejderhalarim sezon finalin de olunca arayistaydim iyi oldu.. :)

merhabaaaa:KK200:

ay ne kadar çok yazmışsınız okuyamadım . :D

bugün evden mesai yapıyorum ama kahvaltı hazırla mutfağı topla derken giremedim..

kahvaltı : 3 yumurtadan domatesli yumurta + yulfa kepeğinden tost ekmeği + salatalık +domates + peynir + kahve :KK73::KK73::KK73:

bugün temizlik günü:temizlik: 1 de mesaim bitince hemen başlayacağız.
mutfağı da komple indirmeyi düşünüyorum dolapları falan .. bana kolay gelsin :(

öpüyorum çok hepinizi:KK200::KK200:

ay ne kadar çok yazmışsınız okuyamadım . :KK70:

bugün evden mesai yapıyorum ama kahvaltı hazırla mutfağı topla derken giremedim..

kahvaltı : 3 yumurtadan domatesli yumurta + yulfa kepeğinden tost ekmeği + salatalık +domates + peynir + kahve :KK73::KK73::KK73:

mutfağı da komple indirmeyi düşünüyorum dolapları falan .. bana kolay gelsin :KK43:

Kolay gelsin o vakit...

izledigim tek turk dizisi bayiliyorum ozellikle meryem ve ilyasa :) ve muziklerine..

Asuuuu sen de sevebilirsin vakit buldukca izliyorum yeni dizi buldum chicago cerezlik bir konu oyle ahim sahim degil ama tavsiye ederim..
benim zombilerim ve ejderhalarim sezon finalin de olunca arayistaydim iyi oldu.. :)
Bakayım canım diziye
Biz de blacklist izliyoruz son sezonu izlememistik

mutfağı da komple indirmeyi düşünüyorum dolapları falan .. bana kolay gelsin :KK43:

Kolay gelsin

FB_IMG_1470049156892.webp

Canım bizim o taraftan ya anne tarafından şiveleri ve sinirleri birde Raci Şaşmaz yapımı gene izliyorum bayıldım.Sonradan dahil oldum izlemeye Meryem süper yaa İlyas tartışılmaz birde Alaparslana hayranım kadro mükemmele güzel bir dizi zatiii en çok ta müziklerii :KK200:

Kolay gelsin canımm şimdidennn hahha kıyamam herşeyimiz saatliii :KK15::KK15::KK15::KK15:

bu harika yaa. Sen bana attiktan sonra dinliyorum hep..

elif safak havvanin 3 kizıni almismiydin sen.. dun markette gordum ilgimi cekti ..hic anlamiyorum kaleminden ozetle edebiyatta modernizm bana gore degil :) ama denemek isterim yeniden okumayi..

Aldim evvvettt :)) ben ilk 2009 da tesadufen bi gazete reklamiyla gordum ask romanini pespese 2 kere okudum ve bi hayranlik oldu. Butun kitaplarini aldim okudum sayilir. Hayal gucu kurgu gozlem mikemmel.

Sehrin aynalari
Araf
Siyah sut
Mahrem
Ask
Iskender
Firarperest
Ustam ve ben yarim kalmisti bu yeni kitabida aldim duruyo.

Benim elif safagin gercek siyasi yuzunu tanimam baba ve pic ile birde gecen secimlerde ve gezi zamanlarinda oldu.
Kisilik ve gorus karisinca edebi yonu bozuldu gozumde.

Yinede merakima yenilip aldim.

simeranya7 simeranya7 nasil gidiyor saglikli beslenme.?

valla gidiyor gitmesine de ekmek de zorlaniyorum.

günde 2l su icerdim zaten 3l ye cikti bu acidan iyi
sekerli siyah cay da bitki cayi icince azaldi

su an iki günde 1 kilo verdim gözüküyor tartida
ödem atiyorum sanirim yagdan gitmis olamaz kanimca

Aldim evvvettt :)) ben ilk 2009 da tesadufen bi gazete reklamiyla gordum ask romanini pespese 2 kere okudum ve bi hayranlik oldu. Butun kitaplarini aldim okudum sayilir. Hayal gucu kurgu gozlem mikemmel.

Sehrin aynalari
Araf
Siyah sut
Mahrem
Ask
Iskender
Firarperest
Ustam ve ben yarim kalmisti bu yeni kitabida aldim duruyo.

Benim elif safagin gercek siyasi yuzunu tanimam baba ve pic ile birde gecen secimlerde ve gezi zamanlarinda oldu.
Kisilik ve gorus karisinca edebi yonu bozuldu gozumde.

Yinede merakima yenilip aldim.

Anladim..Aşk ve şehrin aynalarini okudum ama olmadi dedigim gibi ben de etkili olmuyor ki ozellikle aşķ bestseler di bir donem sanirim ben de tuhaflik var.. :)

Havvanin 3 kızini alabilirim belki..

valla gidiyor gitmesine de ekmek de zorlaniyorum.

günde 2l su icerdim zaten 3l ye cikti bu acidan iyi
sekerli siyah cay da bitki cayi icince azaldi

su an iki günde 1 kilo verdim gözüküyor tartida
ödem atiyorum sanirim yagdan gitmis olamaz kanimca

Muhtemelen sudur. Olsun eksilmek mutlu ediyor insani.

Back
X