- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Yaz gribi de kıştan daha kötü olurHayirli cumalar
Hepiniz iyisinidir umarim,ben biraz rahatsizim yaz günü grip olmayi nasil basardiysamKeyfimde yok hic ,yaz depresyonundayim zarrr :) yaz depresyonuda nedir yahuu
Efenim hepinizi öper,herseyin gönlünüzce olmasini dilerim![]()
Hayırlı cumalar canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Yaz gribi de kıştan daha kötü olur(((
Kasimpati hayirli cuma lar
Geçmiş olsun canim
Cook geçmiş olsunHayirli cumalar
Hepiniz iyisinidir umarim,ben biraz rahatsizim yaz günü grip olmayi nasil basardiysamKeyfimde yok hic ,yaz depresyonundayim zarrr :) yaz depresyonuda nedir yahuu
Efenim hepinizi öper,herseyin gönlünüzce olmasini dilerim![]()
Evde yenilesi bişey olunca azıcık kaçıyor malesefKizlara browni kek yapmistim olanlar oldu..sabah karatay kahvaltisindan sonra olmadi...![]()
Teşekkür ederim tatlımm emeklerine sağlıkkHAFTANIN 1.si.....................................................- 2 kg................................................BURCU1983
HAFTANIN 2.si...............................................- 1 kg..............................................BROKENANGEL
HAFTANIN 3.sü......................................................- 0.6 kg........................................BENGISU022![]()
Cook geçmiş olsun![]()
Amethyst_1 geçmiş olsun ellerine sağlık canım
Amethyst_1 sağolasın canım annem şükür iyi canım biraz ağrıları var o da olacak o kadar listelere için teşekkür ederim.Emeğine sağlık birtanem
![]()
Teşekkür ederim tatlımm emeklerine sağlıkk![]()
Sağolasınn canımmm teşekkür ederim kendim adına sizler olmasaydınız ben bu kadar bile gelemez sıkılırdım.Şimdi korkuma lokma bile atamıyorum ağzımaa akşama liste paylaşcam diyeKilo veren gayret eden herkesi tebrik ediyorum kizlar,azminiz daimi olsun.
Hepinize musmutlu haftasonlari diliyorum
Nur1835 canim,cok teşekkür ederim..
Aynen canim ..uzun süredir yapmamistim dayanamayacagimi biliyordum ...Akşama artık cacık salata ile geçiştirmek gerek artı olmasın...iyi yapmışsın eşine vermekle git gel yer din yoksaEvde yenilesi bişey olunca azıcık kaçıyor malesef
Ben de yaptığım kurabiyeleri paketleyip eşimle şubesine gönderdim yoksa gelip geçerken tirtikliyordum![]()