Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cumalar:KK200:

Hepiniz iyisinidir umarim,ben biraz rahatsizim yaz günü grip olmayi nasil basardiysam:hasta: Keyfimde yok hic ,yaz depresyonundayim zarrr :) yaz depresyonuda nedir yahuu:confused::confused::confused:

Efenim hepinizi öper,herseyin gönlünüzce olmasini dilerim:KK36:
Hayırlı cumalar canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Yaz gribi de kıştan daha kötü olur :((((

DelyDoly DelyDoly canim,annecigin nasil oldu?daha iyidir umarim..

Bonus Bonus iki gözümün cicegi:)iyi tatiller olsun,pogcalar enerji olsun kilo olmasin inşallah.:) Ayni pogcayi bende yapıyorum,tereyagi azaltmak pastane pogcasi kivamindan uzaklastiriyor biraz,ben tereyagi azaltmayıp siviyagi yârim bardaktan da eksik koyarak üzerini süt ile tamamlıyorum bu sekilde formu bozulmamis oluyor..

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriyecim,oglunun sonuclari nasil cikti?güzel sonuçlar almissindir umarim..

@nhtylz yelizcim,sen nasilsin?en son keyfinin olmadigindan bahsetmistin daha iyisindir,hersey yolundadir inşallah senin için..

asumanzeynep asumanzeynep dafi dafi 74FRIDA 74FRIDA YENA YENA cydnz_1 cydnz_1 y.o.l.c.u y.o.l.c.u Derin Derin @elif1503 bengisu022 bengisu022 ve kafamin bir milyon olmasindan dolayi etiketlemeyi unuttuğum tüm topik arkadaslarim,hepinize selamlar,sevgiler:KK200:

DSC_1466.webp

HAFTANIN 1.si.....................................................- 2 kg................................................BURCU1983:halay:

HAFTANIN 2.si...............................................- 1 kg..............................................BROKENANGEL:halay:

HAFTANIN 3.sü......................................................- 0.6 kg........................................BENGISU022:halay:

HAFTANIN 1.si.....................................................- 2 kg................................................BURCU1983:halay:

HAFTANIN 2.si...............................................- 1 kg..............................................BROKENANGEL:halay:

HAFTANIN 3.sü......................................................- 0.6 kg........................................BENGISU022:halay:
Teşekkür ederim tatlımm emeklerine sağlıkk :KK200::KK36::KK36::KK36:

AYIN 1.si......................................................- 2.7 kg.........................................................74FRIDA:KK31:

AYIN 2.si.........................................- 2 kg....................................BROKENANGL & BURCU1983:KK31:

AYIN 3.sü.......................................................- 1.9 kg...............................................BENGISU022:KK31:

Cook geçmiş olsun:KK43:

Amethyst_1 Amethyst_1 geçmiş olsun ellerine sağlık canım

Amethyst_1 Amethyst_1 sağolasın canım annem şükür iyi canım biraz ağrıları var o da olacak o kadar listelere için teşekkür ederim.Emeğine sağlık birtanem :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Teşekkür ederim tatlımm emeklerine sağlıkk :KK200::KK36::KK36::KK36:

Ne demek efenim rica ederim,siz zayiflayin ve hayal ettiğiniz fit vücuda kavuşun yeterki,cok matah birsey yapmıyorum ben:)

Ayriyetten güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:KK200:

DelyDoly DelyDoly Allah anneciğine acil sifalar ihsan eylesin canim,cabucak geçsin bu günler..

Kilo veren gayret eden herkesi tebrik ediyorum kizlar,azminiz daimi olsun.

Hepinize musmutlu haftasonlari diliyorum:KK200:

Nur1835 Nur1835 canim,cok teşekkür ederim..
Sağolasınn canımmm teşekkür ederim kendim adına sizler olmasaydınız ben bu kadar bile gelemez sıkılırdım.Şimdi korkuma lokma bile atamıyorum ağzımaa akşama liste paylaşcam diye :D :D :D Annem için söylediğin bizler için söylediğin Güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim.

Evde yenilesi bişey olunca azıcık kaçıyor malesef :KK43:
Ben de yaptığım kurabiyeleri paketleyip eşimle şubesine gönderdim yoksa gelip geçerken tirtikliyordum :KK53:
Aynen canim ..uzun süredir yapmamistim dayanamayacagimi biliyordum ...Akşama artık cacık salata ile geçiştirmek gerek artı olmasın...iyi yapmışsın eşine vermekle git gel yer din yoksa

Back
X