Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Supersin canim ya aynen devam alkisliyorum seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sağol nurum :KK15:

sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :nazar:

Listeler çıkmasa da eski arkadaslardan benim birincilerim iki adaş asular
Maşallah size iyi yol katlettiniz.

Bende kilo şeysini yazayım

Kilo
93. 9
Spor
Yok
sağol daficim :KK15:yavaş yavaş yazın zayıflamadaki iyi etkilerini kaybedicez sankii sonbahara girerken daha dikkatli olmalıyız adaşla ben yazın rehavetine kapıldık sıcaklardan yeşil çay filanda içemedim ben yolumuz uzun aynen devam birgün belkide yeme düzenimiz temelli değişir ve artık verdiklerimizi almayız keşke öylee olsaa :KK64:

ben burdan saçma sapan şeyler göruyorum kendi msjmn içinde.hatta dafi vve fridann msjnda da var.neyse tek ben örüyorsam daha iyi.çok kötü şeyler siz görmeyin

anam ne görüyonkiii:KK57: kötü cümleler mi yoksa görseler mii telefonuna virüs filan bulaşmış olmasın :)

74FRIDA 74FRIDA ya bu dunku pogca tarifindeki hersey aynida ben kati yagin yarisini kullandim onu bi soylim dedim cok yagli olucakti tam koysam.
Tabi yapana kalmis bisey :confused:

mantıklı bende öyle yapayım en kısa zamanda yapmak istiyorum aslında ama bugün temizlik vardı çalışan arkadaşla çok yoruldum:KK64:

Aa çokmu kötü şeyler
Ben hakimim masum bey
bende masumum :KK19:

Dün gece Kaynımı hacca yolculadik eve 4te geldik.geç kalktım bugün artılarla uyandım dün kuzenimn doğum günüydu kısır olunca fazla kaçtı ve bide eltim kaynanamda oraya gitme baskısı hissediyorum acayip kötü hissediyorum kendimi dün havaalanındada hiç konuşmadik suan yanına gitmek gelmiyor içimden

naptın şu görev icabı görüşmeler çok kötüü :işsiz:

Hayirli cumalar:KK200:

Hepiniz iyisinidir umarim,ben biraz rahatsizim yaz günü grip olmayi nasil basardiysam:hasta: Keyfimde yok hic ,yaz depresyonundayim zarrr :) yaz depresyonuda nedir yahuu:confused::confused::confused:

Efenim hepinizi öper,herseyin gönlünüzce olmasini dilerim:KK36:

geçmiş olsun canım dr. filan gittin mi evdemi atlatmaya çalışıyorsun

depresyonda iyidir arada sırada girip çıkmak gerekiyoor :KK14:önemli olan çabuk çıkmak :KK15:

Kizlara browni kek yapmistim olanlar oldu..sabah karatay kahvaltisindan sonra olmadi...:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

ooooyyy canım bende yapsam bende dayanamayıp yerim doğrusu bende puaça yapmaya niyetleniyorum halaaaa niyet kısmındayım tembelim galiba ben yaa :KK64:

Havalar da serinledi sanki . Tuzla civarında :-)

avcılar kısmıda bulutlu ve esiyor serinledik biraz yağmurda yağsada tozlar yatışsa her camım açık temizledikte ama toz olucak serin serin oturuyorum :KK64:

Ne çabuk cuma oldu hiic anlamadım.
Bu izinden hiç bişey anlamadım .
Tekrar pazartesiye dönmek istiyorum :KK53:
benimde ofiste net yok bölgede çalışma varmış yarında olmasa iyi olurdu sözde bugün evde çalışacaktım ama ne mümkün baktım çalışan arkadaş ev işlerini yetiştiremiyecek kalkıp ona yardım ettim :KK14:

geçmiş olsun canım dr. filan gittin mi evdemi atlatmaya çalışıyorsun

depresyonda iyidir arada sırada girip çıkmak gerekiyoor :KK14:önemli olan çabuk çıkmak :KK15:

ooooyyy canım bende yapsam bende dayanamayıp yerim doğrusu bende puaça yapmaya niyetleniyorum halaaaa niyet kısmındayım tembelim galiba ben yaa :KK64:

avcılar kısmıda bulutlu ve esiyor serinledik biraz yağmurda yağsada tozlar yatışsa her camım açık temizledikte ama toz olucak serin serin oturuyorum :KK64:
Yarin yagacakmis sanırım :)

Is görüsmem iyi gecti biraz keyfim yerine geldi
Depresyondan cikabilirim :rapci:
Gerci öncesinde 6 hafta staj yapmam lazim ama alma ihtimalleri yüksek gibi bir yillik issizligim biter insallah

Gittim kütüphaneye kitaplari yüklendim geldim iki hafta zamanim var baslayana kadar Gömeyim kendimi kitaplara biraz :kahve:

Yalniz ise baslayinca ögle yemekleri biraz problem olacak:silah:

Is görüsmem iyi gecti biraz keyfim yerine geldi
Depresyondan cikabilirim :rapci:
Gerci öncesinde 6 hafta staj yapmam lazim ama alma ihtimalleri yüksek gibi bir yillik issizligim biter insallah

Gittim kütüphaneye kitaplari yüklendim geldim iki hafta zamanim var baslayana kadar Gömeyim kendimi kitaplara biraz :kahve:

Yalniz ise baslayinca ögle yemekleri biraz problem olacak:silah:
Çok sevindim korktuğun gibi olmamasına :)
Ne iş yapıyodun canım?

Çok sevindim korktuğun gibi olmamasına :)
Ne iş yapıyodun canım?

Bende cok sevindim Gecen sene gencligimi yakan adamdan ayrilirken ailevi sorunlar ise yansidigi icin isimden olmustum

Ben Türkiye'de Elektrik Mühendisligi okudum canim Almanya'da da Yazilim Mühendisligi'ne gecis yaptim Desktop ve Web Software ya da Android uygulamalar gelistiriyorum

Bende cok sevindim Gecen sene gencligimi yakan adamdan ayrilirken ailevi sorunlar ise yansidigi icin isimden olmustum

Ben Türkiye'de Elektrik Mühendisligi okudum canim Almanya'da da Yazilim Mühendisligi'ne gecis yaptim Desktop ve Web Software ya da Android uygulamalar gelistiriyorum
Allah yolunu, bahtını açık etsin bundan sonrası için inşallah:KK19:

Back
X