- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
oo tatile az kalmış.inş ağız tadıyla güzel bi tatil yaparsn casnm.ama o puacaları az ye olur bak gözüm kaldı zaten..liste için çok sağol canm.3 bebeyle bizimle uğraşyon.Sali aksam yani gece yolda olucam ins.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo tatile az kalmış.inş ağız tadıyla güzel bi tatil yaparsn casnm.ama o puacaları az ye olur bak gözüm kaldı zaten..liste için çok sağol canm.3 bebeyle bizimle uğraşyon.Sali aksam yani gece yolda olucam ins.
Bonus eline sağlık
cydnz_1 güle güle kullan pabuçlarını... Doğru düzgün ayakkabı bile alamıyorum artık, ayaklarımı içine tıkıştırmam gerekiyo, sıkıyo, rahat edemiyorum falan... Pofff zayıflamak lazım..
florence_N hoşgeldiniz...
YENA sen de hoşgeldin
hoş ama az geliyosun sanki
![]()
Özlüyoruz seni :) betül iyi çok şükür.. Fındıkta babasıyla takıldı onlar ben bahçedeyken, artık evimize döndük zaten..Elifçim haklısın az geliyorum.. Olmuyor zaman yetmiyor.. Daha sık gelmeye çalışacağım...
Betüş nasıl fındıkta yardım ediyomu sana :)
Özlüyoruz seni :) betül iyi çok şükür.. Fındıkta babasıyla takıldı onlar ben bahçedeyken, artık evimize döndük zaten..
simeranya7 dramatik hikayeni okudum çok üzüldüm şanslısın ki maddi özgürlüğün ve mücadeleci yapın var ve çok şükür üstesinden gelmişsin elbette bedel ödemişsin ama defetmişsin en azından...
Bundan sonra kızlarınla çok mutlu huzurlu ve sağlıklı seneleriniz olsun inşallah... Kızlar kaç yaşın da.?
_____
Broken gelen mağdur teyzeye yardımcı olman nasıl insani bir davranış Allah razı olsun senden... İnşallah onlar da hayırlı bir şekil de kurtulur o insan müsveddesinden...
Güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkürler..
Kizlarim 17 ve 14 yasindalar..
Kücük kiz babasiyla yasiyor arada bana geliyor
Güle güle kullansın canım:))Canimm valla anlayamadim valla agrilarim var diyor sürekli ilac merhem gecirmeye çalışıyorum. Şükür inşallah dahada iyi olacak bakalım n kontrolü var dr ne diyecek.Ama sevinçten ucuyor bugün babam süpriz yapti.Derin dondurucu aldii keyfi süperçok teşekkür ederim ilgin için
![]()
Yasiniz kacti? Pek resmi oldu :)Güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkürler..
Kizlarim 17 ve 14 yasindalar..
Kücük kiz babasiyla yasiyor arada bana geliyor
Yasiniz kacti? Pek resmi oldu :)
Allah bagislasin evlatlarinizi.
Güle güle kullansın canım:))
Teşekkür ederim canım.Bonus eline sağlık
cydnz_1 güle güle kullan pabuçlarını... Doğru düzgün ayakkabı bile alamıyorum artık, ayaklarımı içine tıkıştırmam gerekiyo, sıkıyo, rahat edemiyorum falan... Pofff zayıflamak lazım..
florence_N hoşgeldiniz...
YENA sen de hoşgeldin
hoş ama az geliyosun sanki
![]()
Bir spor mağazası var rem spor orda 1 alana 1 bedava vardıSen ne aldin nerden aldin babetmi aldin yoksa ne aldin
Dugun ne zamandi?
Valla burdan bakinca kimse yasini gostermiyo :)Amin cümlemizin
Oradan bakinca kac gösteriyorum
38 yasindayim canim![]()
Sipor takiliyon efferim. Dugune baya var yeni bir ceyda olmak icin. Hayal ettigin bisey varmi?Bir spor mağazası var rem spor orda 1 alana 1 bedava vardı
1 tane siyah superga , 1 tane gri vans aldım
Dugun nisanda inşallah :)
Yena ben almayın derim.Bittimi artık toplama işleri..
size birşey soracağım asu sessiz prenses sen de cevap verirsen sevinirim.. Sizce kyk ya başvuralımmı.?
geri ödemesi çok zor oluyor deniyor.. bilemedim naapsak...
Ben okurken çalışıyordum pek ihtiyaç duymamıştım ... Kızım istiyor ben geri ödemesinde zorlanırız vb diye düşünüyorum...
Aynen hiic babet giyemiyorum zaten . Rahat olamıyorum:)Sipor takiliyon efferim. Dugune baya var yeni bir ceyda olmak icin. Hayal ettigin bisey varmi?