- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
meyra kesin biliyoda bonustan şüpheliyim..:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi sordum mu unutmam demekle olmuyomeyra kesin biliyoda bonustan şüpheliyim..:)))
Canım sende özelliklerini taşıyor musun kovanın valla bende fazlası var eksiği yok![]()
![]()
![]()
Benim 2 yakın arkadaşım da kova :) romantikler epey, herşeyi biriktirirler mesela hatırası var diye. Sinema bileti, sakız kağıdı, akbil dolum fişi vs.Biraz farkliyiz seninle sanirim.. taşimakla birlikte burcum disinda kotu ozelliklerim var :)
fazla takarim fazla dusunurum fazla uzulurum. Bir de degisken yapim var ikizler gibi.. ozetle huysuzum yav.. :)
ornegin takintilarim var simetri basta olmak uzere sabirsız ve inatcıyim baska ozelligi nelerdi ki.?
Yükselenin farklı olabilir canım valla bende de çok kötüü huylar varr.Mesela acayip sinir ama öfke kontrolü ve patlamasını dizginlenmeyi öğrendim.İnat ettim mi aslaa geri dönüş olmaz katır gibi inatlaşırım.İlk elektrik çok önemli aldım aldım almadım trafo bağlasada hatta çekse o insanla asla işim olmazz.Normal gündelik hayatta nemrut suratsız der ilk gören aksine eğlenmeyi ve eğlendirmeyi hayatı seven biriyimdir.Parayı sevmem sadece araçtır benim için gezmeyi eğlenmeyi severim.Çenem düşüktür arakdaş canlısıyım gibii gibiiBiraz farkliyiz seninle sanirim.. taşimakla birlikte burcum disinda kotu ozelliklerim var :)
fazla takarim fazla dusunurum fazla uzulurum. Bir de degisken yapim var ikizler gibi.. ozetle huysuzum yav.. :)
ornegin takintilarim var simetri basta olmak uzere sabirsız ve inatcıyim baska ozelligi nelerdi ki.?
Öyle bi sordum mu unutmam demekle olmuyo![]()
Hahhaa o bende de varr. Her gittiğim yerden servis ettikleri Beypazarı manzaralı hikayesini anlatan altlıgı bilem almıştımBenim 2 yakın arkadaşım da kova :) romantikler epey, herşeyi biriktirirler mesela hatırası var diye. Sinema bileti, sakız kağıdı, akbil dolum fişi vs.![]()
Benim 2 yakın arkadaşım da kova :) romantikler epey, herşeyi biriktirirler mesela hatırası var diye. Sinema bileti, sakız kağıdı, akbil dolum fişi vs.![]()
Hahahahhaaabboo andık andık geldi ya ben kaçayım şimdi bi ton fırça çeker...gerçi kaççek yerim yok her türlü bulur beni...bonus cansın cann...![]()
Hayir bilmek zorundamiyim yeaaa
Valla bilmiyorum deli zeyneo buraya geldiginmi var ki hatirliyim
Yenayi kasimpatiyi biliyorum.
Pattislerr nasıldı bonuscann afiyet olsunnElif len sende bu zeynebe uydun dedinizde unuttummu he
Ben sofradayken arkamdan konusun efferim size![]()
Yükselenin farklı olabilir canım valla bende de çok kötüü huylar varr.Mesela acayip sinir ama öfke kontrolü ve patlamasını dizginlenmeyi öğrendim.İnat ettim mi aslaa geri dönüş olmaz katır gibi inatlaşırım.İlk elektrik çok önemli aldım aldım almadım trafo bağlasada hatta çekse o insanla asla işim olmazz.Normal gündelik hayatta nemrut suratsız der ilk gören aksine eğlenmeyi ve eğlendirmeyi hayatı seven biriyimdir.Parayı sevmem sadece araçtır benim için gezmeyi eğlenmeyi severim.Çenem düşüktür arakdaş canlısıyım gibii gibii
Elif len sende bu zeynebe uydun dedinizde unuttummu he
Ben sofradayken arkamdan konusun efferim size![]()