- 11 Nisan 2007
- 87.633
- 514.952
- 1.223
E sen soktun aklımıza bu fikri
@YENA da keçi boynuzu yemezsem akşam buluşur muhabbete devam ederiz dediydi, gelmediğine göre![]()
Yardimci olmak ici seettimdi hem senin yemedigin ne belli allam yeeaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sen soktun aklımıza bu fikri
@YENA da keçi boynuzu yemezsem akşam buluşur muhabbete devam ederiz dediydi, gelmediğine göre![]()
HahahhaYardimci olmak ici seettimdi hem senin yemedigin ne belli allam yeeaa![]()
Afiyet olsun
Yüzme iyi gelir ya evet :) inşallah geçer ağrıların, tatilin tadını çıkar bence, ama dönünce iyi bi asılalım beraberCayin yanina fistik gofret falan yedim. Cok rahatsiz ve pisman oldum. Hic bisey yemeseydim 5 bucuk gibimi yemistim yemegi o dokunmiycakti bana.
Pismanlik hissetmemde cok guzel tabiki.
Elimden geleni yapicam ins ordada hareketim cok olucak firsat buldukca yuzmeye calisirim en cok boyun fitigim ve belimin kalcamin agrisi icin iyi gelir ins.
Hahahha
Afiyet olsun
Yüzme iyi gelir ya evet :) inşallah geçer ağrıların, tatilin tadını çıkar bence, ama dönünce iyi bi asılalım beraber![]()
Boşver idare etsinler :))) istediğimiz herşeyi alıp giyeceğimiz günler yakın canım benimYeni tsort alirken dar olanlar vardi oyle aldim begendigim icin onlara rahatca girmek yeni seyler almak istiyorum elif
Tadini cikarmak isterim tabiki ins iyi olur hersey. Kucuk cocuklarla cok zorlugu oluyo. Yanimizdakiler beni bizi hep idare ediyolar buda 2 gunden sonra kasiyo beni
Boşver idare etsinler :))) istediğimiz herşeyi alıp giyeceğimiz günler yakın canım benim![]()
İyi diyelim inşallah iyi olur... Eşimin rahatsızlığından kaynaklı bazı sorunlar yaşıyoruz, idare ediyorum işte ya.. Kızıma sarıldım, tadını çıkarmaya çalışıyorum her anın..Siz nasilsiniz tatilde herkes evde zor oluyodur. Bi sorun yoktur ins.
Teşekkür ederim ablacım.. Ben yemedim :))Hayırlı geceler
Allahım ne çok çeneniz var iyi ki bir gün gelemedim
dafi beklerim bile diyemedim sabah dışarda işim vardı
Ankaranın bilmediğim bir semtini keşfettim sabah
Öğlen eve geldim simitli kahvaltı yaptım açlıktan Bayılacaktim nerdeyse
Sonra naneler vardı masada serili kurumuslar onları hallettim
Akşam misafir kesinlesince de temizlik alışveriş hazırlık acaip yoruldum
Misafirler gitti geçmişi okudum geldim hala açım bu arada :)
E eboe nice yaşlar dilerim canım şimdiden
Bonus ben güzün doğmuşum
Kimler keçiboynuzu yedi acaba:))
Ellerine sağlık, afiyet olsun abla :)Ben poğaça yaptım bugün ama kendi mayalı normal poğaçamdan aynı hamurla haşhaşlı da yapıyorum
Sütlü tatlı kurabiye dw yaptım azcık tatlidan yedim bir ısırık da kurabiye
Aksam yemegi yemedim
Allah rahatlık versin canımEllerine sağlık, afiyet olsun abla :)
Ben kaçtım, Allah rahatlık versin![]()
onca şeyden nasıl yemedin yaBen poğaça yaptım bugün ama kendi mayalı normal poğaçamdan aynı hamurla haşhaşlı da yapıyorum
Sütlü tatlı kurabiye dw yaptım azcık tatlidan yedim bir ısırık da kurabiye
Aksam yemegi yemedim
Uyu hadi :))Elifcim iyi geceler bende uyumak istiyorum.
Asuman abla :)))
bende akşam git gel bır şeyler yedim ama bu hafta adapte oluyor gibi hissediyorum kendimi 1ay oldu yerimde sayıyorum