Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik :KK43:

onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..

naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..

offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte .. :KK43:

simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..

utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..
YENA YENA lütfen böyle kendine eziyet etme.bi yerlerden başla artık.hayatının en güzel yılları kıymetini bil.bak eşinin ve senin işin var 2 evladın var ve şükretmek için bunlar yeterli.ve gençliğinin sağlığının kıymetini bil.bir an önce başla yavaş yavaş da olsa emin ol veririsin.ben geçmişe bakıp düşünüyorum da ünv bitirdiğim zamn 68 kilo ve 38 beden giyioyrdum kendimi zayıf hissediyordum..sonraki yıl kpss stresi ve troitle 2ayda aldığm 11 kilo ve artık ben kiloluyum sinyalini beynime verdim.79 kilo falan olmuştum ve artık karasmsarlık ve ilk kez 80 leri görmem.evlendğim yıl da 82 falandm ve ben ne de olsa lkiloluyum deyip dikat etmemek ve sonrası tartıda 98 i görmem.( arada 101 ve 102 yi bile tartıda gördüm ama kendime bile söylemiyorum)ve 3 haneli rakamlar beni korkuttu.kilolu olduğumu kabul ettikçe daha da ilerledim.hani evlendiğim kiloda kalsaydım yine razıydım. ama artık beynimden kiloyu sildim istediğim kiloya ulaşacam inş ve artık normal kilomdayım demek istiyorum.şimdi 87 kiloyum bıraksam diyeti bu kiloda kalamayacam biliyorum önce 90lar sonra yavaş yavaş yüz ve sonra karamsarlıklar.şu anda tek düşüncem önce 85i görmek.sonra 70leri ve kendime sabit bir kilo belirlemek.o kilouyu sınır kabul etmek ve birkaç kilo geçince hemen o kiloya dönmek.inan yaz başına göre 3 kilo verdim o kadar farkediyor ki.çevremdekiler istediğini istediği satte istedikleri kadar yiyolar ama ben kendime o hakkı vermiyorum onlarla aranda 30 kilo var onlar yiyebilir ama sen yiyemezsin diyorum.ve benim gibi sınırlı gün koy kendine.mesela 20 gün diyet yapacam sonra 10 gün ara verecem de.o 20 günde çok rhat 2 3 kilo gider.ve zaten 20 gün sonunda verdiğin için zaten ara vermez devam edersin..neyse ben sana güveniyorum ve bir an önce sahalarda görmek istiyorum.saçmaladıysam da kusura bakma iyi niyetle yazdıklarm.inanıyorum zayıf günler göreceğiz....

aynen :KK70:
bu arada ne kadara düşürdün ekmeği merak ettim :))

bir de mikrodalgan var ise bir tarif daha vereceğim

Ekmek baya minimumda Burada diyet icin bol taneli özel siyah ekmeklerden var ince dilimlenmis ondan iki dilim cok dayanamazsam bir ücüncü dilim ile günü tamamliyorum.

Evet var mikrodalgam tarifi alayim :kk77:

Öğlen menüm, bir kase çorba az peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve Türk kahvesi :KK49:
canm hoşgeldin demiş miydim hatırlamıyorum.yine de tekrar hoşgeldin.nişanlısın seırım kendini biraz tanıtsan kaç yaşındasn?inş istediğin kiloya ulaşrsn?düğün ne zaman

Ekmek baya minimumda Burada diyet icin bol taneli özel siyah ekmeklerden var ince dilimlenmis ondan iki dilim cok dayanamazsam bir ücüncü dilim ile günü tamamliyorum.

Evet var mikrodalgam tarifi alayim :kk77:

1 yumurta + 1 yumurta akı
4 yemek kaşığı yulaf kepği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu

karıştırıp 5 dk dinlendiriyoruz, en yüksek derecesinde 7-10 dk pişiyor.
biz dün kare borcam ı azıcık yağlayıp karışımı döktük.

piştikten sonra 4 parçaya bölüp sandvic yaptık. pek lezzetli oldu :KK200:

1 yumurta + 1 yumurta akı
4 yemek kaşığı yulaf kepği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu

karıştırıp 5 dk dinlendiriyoruz, en yüksek derecesinde 7-10 dk pişiyor.
biz dün kare borcam ı azıcık yağlayıp karışımı döktük.

piştikten sonra 4 parçaya bölüp sandvic yaptık. pek lezzetli oldu :KK200:
Kızzz allah seni eşinide mii diyete soktun sen :D :D :D

Kızzz allah seni eşinide mii diyete soktun sen :KK70: :KK70: :KK70:
yok canım bunu görümcemle yaptık. onu da diyete soktum :D :D
kendi rekorunu kırarak 85 kilo olmuş. bugün başladı bakalım.

bu arada eşim de diyet yapıyordu zaten 87 kilodan 74 e düştü :KK53:
daha fazla vermeyecek , sadece spor yapıp akşamları dikkat ediyor yediklerine.
evde terör estiriyorum anlayacağın :D

YENA YENA tatlış gördümküüüü canın sıkılmış biraz alakasız konuları birbirine bağlayıp durmuşsun hepsini kilo konusunda düğüm yapmışsın eeeee biz onu çözeriiz inan banaa :) her şeyi biliyoruz tekrar etmeyince unutuyoruz sadece bu yoksa midesi alınanların bille bizden daha dikkat etmek zorunda olduklarını biliyorsun geçmişte çoğu kez kilo verdim ve sonrasında fazlasıyla geri aldım her başlangıç üzücüydü! kilo versem dahi mutlu olamıyordum çünküüü defalarca o kiloyu verip alıyordum şimdi de öyle biliyorsun bıraktığım an fazlasıyla gönderdiklerim hepsi gelicek geçen sene 15 kilo daha fazlaydım ama bu sene belim ağrıyor :KK64:hiçmi zayıf insanların beli ağrımıyor alaşkına benim halamın gelini 52 kilo kadın kaç sefer bel amelyatı geçirdi fıtıkları patladı filan korselerle yaşıyor kızcağız buna benzer zayıf insanlarda çok gördüm ben bel ağrısıı neyseee yaşımız kaç olursa olsun bu zayıflama işi hep karşımıza çıkıcak belki bu yaştan sonra dr. bize zayıfla diyecek tabiki yaş itibari ile fazlalıkların verilmesi daha bir önemli oluyor mağlesef haklısın ağzı olanda konuşuyor ...

hakkaten zayıflama işiyle anneliği nasıl bağladın onu hala çözemedim :KK15:

nolcak 30 kilo vericeksin millet susucak mı hayıııııııır

kardeşim geçen 3 ayda 3 sefer filan ben senin ayda 10 kilo vermeni bekliyorum dedii :KK57:her ay 10 ar kilo verip bu kilo işini bitirmeliymişim :KK35:kaç sefer anlatmaya çaılştıysamda anlamıyor en son sus lütfen şaka gibisin dedim sence bu onu durdururmu hayııııır :bicak:

böylede çevremde insanlar ver napalım yere vurup ayağa kalkıcaz başka yolu yok hem kendin için bişeyler yapınca zamanla mutluda olucaksın :KK19:

yok canım bunu görümcemle yaptık. onu da diyete soktum :KK70: :KK70:
kendi rekorunu kırarak 85 kilo olmuş. bugün başladı bakalım.

bu arada eşim de diyet yapıyordu zaten 87 kilodan 74 e düştü :KK53:
daha fazla vermeyecek , sadece spor yapıp akşamları dikkat ediyor yediklerine.
evde terör estiriyorum anlayacağın :KK70:
Hahahaa valla sendee az değilsinnn heee amannn yulaflar havalarda uçuşmasın kızz az sakinnn :D :D :D

merhabalaar kızçeleriiim napaysınız :KK200::KK200::KK200:

pek gelemedim geçmişte de bayağı bir mesaj kaçırdım kusura bakmayın ofiste bugün yalnızdım bayağı bir uykum geldiii aslında yapılacak işlerim oldukça çok ama yapasım yok saat 17:30 gibii kızımın idmanına gideceğim hafta sonu beslenme adına kötü geçtii cumaya kadar dikkat etmem lazım artı çıkmasam yeter şu an yeşil çay eşliğinde balık kraker ,peynir yiyorum bu saaten sonra zaten bişey yemem belki meyva olabilir zaten saat 22:00 gibi eve gidebilirim

pek gelemedim geçmişte de bayağı bir mesaj kaçırdım kusura bakmayın ofiste bugün yalnızdım bayağı bir uykum geldiii aslında yapılacak işlerim oldukça çok ama yapasım yok saat 17:30 gibii kızımın idmanına gideceğim hafta sonu beslenme adına kötü geçtii cumaya kadar dikkat etmem lazım artı çıkmasam yeter şu an yeşil çay eşliğinde balık kraker ,peynir yiyorum bu saaten sonra zaten bişey yemem belki meyva olabilir zaten saat 22:00 gibi eve gidebilirim
İyii tatlım sen nasılsın valla maşallah bayağı yorucu günlerin akşamlarıda geç gidiyorsun eve kız senin evin işi kim yapar.Galiba kendi işyeriniz değil mi ne üzerine çalışıyorsunuz canım :KK36::KK36:pek meraklıı gördüm kendimiii :KK53::KK53::KK53::KK53:

merhabaa :)
ben de şeyi merak ettim , ne idmanı

laaaa biride neden balık kraker yiyon demez miii yaaaws :confused:

İyii tatlım sen nasılsın valla maşallah bayağı yorucu günlerin akşamlarıda geç gidiyorsun eve kız senin evin işi kim yapar.Galiba kendi işyeriniz değil mi ne üzerine çalışıyorsunuz canım :KK36::KK36:pek meraklıı gördüm kendimiii :KK53::KK53::KK53::KK53:

canım ben kardeşimin yanında emlak ofisinde çalışıyorum kendi işim sayılır emlakçıyım saattim esnek fakat bizim iştede çalıştığın kadar iş yapabiliyorsuun öyle işte aslında çok çalışmam lazım çokta hep tatil ediyorum kendimi böyle devam ettirirsem sektör beni kapı dışarı koyar :KK57:

merhabaa :)
ben de şeyi merak ettim , ne idmanı

benim 13 yaşında kızım var istanbul üniversitesi basketbol kulübünün alt yapısında oynuyor gece idmanlarında eşimle ben sıraylaa gidip alıyoruz bu akşam eşim arkadaşlarıyla buluşacak bana pasladı ben alıcam daha önce 4 arkadaşlardı şimdi tek kaldı gece idmanlarında onu yalnız bırakmıyoruz:)

canım ben kardeşimin yanında emlak ofisinde çalışıyorum kendi işim sayılır emlakçıyım saattim esnek fakat bizim iştede çalıştığın kadar iş yapabiliyorsuun öyle işte aslında çok çalışmam lazım çokta hep tatil ediyorum kendimi böyle devam ettirirsem sektör beni kapı dışarı koyar :KK57:

benim 13 yaşında kızım var istanbul üniversitesi basketbol kulübünün alt yapısında oynuyor gece idmanlarında eşimle ben sıraylaa gidip alıyoruz bu akşam eşim arkadaşlarıyla buluşacak bana pasladı ben alıcam daha önce 4 arkadaşlardı şimdi tek kaldı gece idmanlarında onu yalnız bırakmıyoruz:)
benim gözüme çarptı kraker kısmı ama ses etmeyim dedim :D
dün yediklerimden sonra yüzüm yok :D

hele ki istanbulda bırakılmazda zaten , güzelmiş basketbol :)

Anladım canım bayağı yogun olsa gerek emlak bayagı hareketlidir.Hayy maşallah kızın basketbolcu muu boyu uzun o zaman ayy ne güzell inşallahh daha da iyi yerlere gelir.Milli takımda görürüzxz:KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X